DecideAct

Tidligere Gartner-profil skal lede DecideActs salgsindsats i Frankrig

Del

DecideAct lægger nu ekstra kræfter og investeringer i at få succes med salg og vækst i Frankrig. Til at lede salgsindsatsen på det franske marked har DecideAct engageret Mathieu Psalmon, tidligere Client Director hos Gartner.

Mathieu Psalmon, former Client Director at Gartner and now Head of Business Development of DecideAct in France.
Mathieu Psalmon, former Client Director at Gartner and now Head of Business Development of DecideAct in France.

DecideAct undersøgte i anden halvdel af 2020 mulighederne på det franske marked, og i den forbindelse blev der allerede opbygget en betydelig salgs-pipeline. Nu er tiden er inde til for alvor at gå ind på det franske marked. DecideAct har allerede haft lovende dialog med potentielle kunder og partnere i Frankrig. Fokus i 2021 vil derfor være at introducere softwarefirmaet til de rigtige markedssegmenter her.

CEO og co-founder af DecideAct, Flemming Videriksen, er overbevist om, at DecideAct i Mathieu Psalmon har fundet den helt rigtige personprofil til at opfylde virksomhedens salgsambitioner på et stort og vigtigt marked.

Videriksen udtaler: “I løbet af Mathieus ti år i det verdensomspændende it-konsulentfirma Gartner oprettede og ledede han salgsteams - interne og eksterne – til rådgivning af topledere hos nogle af de største virksomheder i Frankrig med Gartners forretningsindsigt og skræddersyede værktøjer til succes. DecideAct har store ambitioner på det franske marked, og Mathieu er den rigtige til at gøre DecideAct til det foretrukne brand inden for Strategy Execution Management i Frankrig. ”

Han fortsætter: ”Vi er glade for at byde velkommen til vores nye Head of Business Development i Frankrig og et værdifuldt aktiv for vores salgsorganisation generelt.”

Mathieu Psalmon ser frem til at opbygge en kundebase og partnerskaber for DecideAct på det franske marked. Han siger: ”Min erfaring fra Gartner viser, at det er en udfordring for topledere at tage de rigtige strategiske beslutninger – og at implementeringen af dem med det rette tempo, fokus og ønskede resultater gør udfordringen endnu større. Nu findes de digitale muligheder, og jeg kunne ikke sige nej til muligheden for at supportere kunder med en platform, der hjælper dem med at skabe engagement, gennemsigtighed og governance i strategiarbejdet.”

Han tilføjer: ”Vores go-to-market-strategi i Frankrig er ligetil. Vi vil fokusere på SMV'er (ca. 5.400 virksomheder med en årlig omsætning på mellem 40 mio. og 2 mia. Euro) samt 243 store virksomheder (2 mia. +). Dertil kommer private equity-virksomheder med fokus på opbygning og turnarounds. Jeg er overbevist om, at min salgserfaring fra Gartner vil være en styrke i dette arbejde.”

Mathieu Psalmon har 25 års erfaring fra blandt andet Gartner, CGI, Microsoft og Toshiba, hvor han udviklede et C-niveau netværk og forretning gennem partnerskaber.

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Billeder

Mathieu Psalmon, former Client Director at Gartner and now Head of Business Development of DecideAct in France.
Mathieu Psalmon, former Client Director at Gartner and now Head of Business Development of DecideAct in France.
Download

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

Tidligere kommunal topdirektør: ”Digital løsning kan lukke gabet mellem politiske beslutninger og resultater i det offentlige.”15.6.2021 14:46:26 CEST | Pressemeddelelse

Mangeårig topleder i den offentlige administration, Claus Stensgaard Jensen, skifter nu karrierespor til det private erhvervsliv. Fra august skal han være CFO i DecideAct, der tilbyder en digital løsning til eksekvering af strategi. Han ser et stort uudnyttet digitaliseringspotentiale, når det handler om at implementere politiske beslutninger og følge dem til dørs i fx kommuner og offentlige virksomheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum