DecideAct

Jobnyt: Mark Holst-Mikkelsen skifter til softwarevirksomheden DecideAct

Del
En af Danmarks skarpeste strategihjerner, STRATEGOS-founderen Mark Holst-Mikkelsen, slutter sig nu til DecideAct. Her skal han skabe yderligere vækst gennem strategiske partnerskaber og servicere kunder med ekspertise inden for strategieksekvering.
Mark Holst-Mikkelsen, Head of Expertise & Partnerships at DecideAct
Mark Holst-Mikkelsen, Head of Expertise & Partnerships at DecideAct

Som rådgiver og ekspert i Strategy Execution og forandringsledelse har Mark-Holst Mikkelsen hjulpet nogle af de største danske og internationale virksomheder med at få udvikle og implementere strategier, og med at få maksimal impact ud af indsatsen på strategiområdet – heriblandt virksomheder som Stokke, FLSmidth, DOVISTA, Beumer Group, Willis Tower Watson, og Grundfos. Han er Founder og Leading Partner i rådgivningsvirksomheden STRATEGOS, som han stiftede i 2003, og i over et årti har han været medlem af CBS Executive’s Faculty.

Mark Holst-Mikkelsen er blandt Danmarks mest kompetente på sit felt, og han brænder især for at hjælpe ledere med ikke blot at udvikle bæredygtige og modstandsdygtige strategier, men også at sikre, at disse strategier bliver gennemført med den ønskede effekt. Baseret på dyb indsigt og stor praktisk erfaring har Mark arbejdet som rådgiver, træner og facilitator for at få gode strategier til at blive til virkelighed.

Nu mener han, at tiden inde til at tilføje nye digitale dimensioner til dette arbejde, og derfor slutter han sig til DecideAct. Softwarevirksomheden, som tilbyder en banebrydende digital platform til strategieksekvering, vokser hurtigt og har mange førende organisationer i sin portefølje, som alle opnår imponerende fordele med digitalisering og automatisering af deres aktiviteter til gennemførelse af strategier.

I en kommentar til skiftet udtaler Mark-Holst Mikkelsen: ”I løbet af de år, hvor jeg har hjulpet virksomheder med at realisere deres strategiske potentiale, har jeg oplevet mange af de forhindringer, man kan støde på, når man udfolder en strategi og gør den til virkelighed. I mit nye job får jeg mulighed for at hjælpe med at overvinde disse forhindringer på en ny måde og opnå endnu større effekt ved hjælp af et meget effektivt værktøj.”

”Det har været ekstremt spændende, og jeg er virkelig taknemmelig over for de mennesker hos STRATEGOS, vores kunder, CBS og andre partnere, som har bidraget til at afdække, hvad der driver effekt i strategieksekvering. Min rolle hos DecideAct bliver at skabe yderligere vækst i virksomheden gennem strategiske partnerskaber og supportere vores kunder med SEM-ekspertise. Det ser jeg meget frem til,” slutter Mark Holst-Mikkelsen.

CEO og co-founder i DecideAct, Flemming Videriksen, udtaler: ”Jeg er utrolig glad for at få Mark med om bord i DecideAct. Jeg betragter ham som en af de skarpeste hjerner inden for strategieksekvering, og vi kommer til at drage stor nytte af hans dybe viden på området. Jeg er overbevist om at han om nogen kan skabe værdi og få det bedste ud af strategiske partnerskaber, hvilket vi prioriterer som et særligt fokusområde, da vi har set, at vi kan skabe gode fælles resultater med kunder.

Mark Holst-Mikkelsen har en Ph.D. i Strategy Execution in Practice fra CBS (Copenhagen Business School), Master of Science i Strategic Management samt HA int. fra Aarhus University foruden MBA studer på Eli Broad School of Management på Michigan State University. Sammen med professor i ledelse og strategi Flemming Poulfelt har Mark Holst-Mikkelsen skrevet bogen ’Strategi med mening’ udgivet på Børsens Forlag. 

DecideActs’ website: https://www.decideact.net

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Billeder

Mark Holst-Mikkelsen, Head of Expertise & Partnerships at DecideAct
Mark Holst-Mikkelsen, Head of Expertise & Partnerships at DecideAct
Download

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

DecideAct underskriver kontrakt med Hope Aero - Canadas førende specialist i vedligeholdelse af flykomponenter23.8.2022 09:28:08 CEST | Pressemeddelelse

Den danske softwarevirksomhed DecideAct, som tilbyder en SaaS-løsning, der hjælper virksomheder med Strategy Execution Management, har underskrevet en kontrakt med den canadiske virksomhed Hope Aero, Canadas førende specialist i vedligeholdelse af flykomponenter. Aftalen omfatter både en ekspertservice, der skal hjælpe med at afklare de strategiske prioriteter, samt DecideActs digitale infrastruktur til strategieksekvering.

DecideAct og London-baserede Digitopia indgår partnerskab om at accelerere den digitale transformation i store organisationer5.7.2022 08:48:24 CEST | Pressemeddelelse

Softwarevirksomheden DecideAct, der leverer en SaaS-løsning til strategieksekvering, indgår et strategisk partnerskab med det London-baserede konsulentfirma Digitopia, som vil bruge DecideActs platform til at understøtte en effektiv gennemførelse af de forandringsprocesser, som virksomheden iværksætter sammen med sine kunder. Samarbejdet fokuserer i første omgang på Tyrkiet og Mellemøsten.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye