DecideAct

DecideAct skriver kontrakt med Saint Luke’s Place, et veletableret langtidsplejecenter i Canada

Del
Saint Luke’s Place har valgt DecideActs digitale platform til at hjælpe med at komme i mål med deres strategiske og operationelle prioriteter – bl.a. et udvidelsesprojekt til 70 millioner canadiske dollars.
Saint Luke's Place i Canada har valgt at benytte DecideActs Strategy Execution Management Platform til at sikre fremdriften i både de strategiske og operationelle planer.
Saint Luke's Place i Canada har valgt at benytte DecideActs Strategy Execution Management Platform til at sikre fremdriften i både de strategiske og operationelle planer.

Saint Luke's Place er et etableret, velkendt og højt respekteret langtidsplejecenter i Cambridge, Ontario i Canada. Gennem god ledelse og en dedikeret medarbejderstab har Saint Luke's Place opnået et fremragende omdømme og bestræber sig hele tiden på at forbedre og forbedre de programmer og tjenester, der tilbydes, for at give den bedst mulige livskvalitet for dem, der bor og arbejder der – og for at leve op til sloganet: ”When you're here, you're home.”

CEO for Saint Luke's Place, David Bakker, fortæller, at de har valgt at benytte DecideActs Strategy Execution Management Platform til at sikre fremdriften i både de strategiske og operationelle planer, som omfatter en udvidelse til 70 millioner dollars, og at de bliver gennemført. Sammen med FOCUS Management (canadisk DecideAct-partner) gav David Bakker SLP's bestyrelse et smugkig på DecideAct, og bestyrelsesmedlemmerne så straks værdien af at investere i platformen.

David Bakker har tidligere arbejdet i større organisationer, og hans erfaring er, at netop eksekveringen af strategien et ømt punkt, fordi den daglige drift ender med at optage hele båndbredden blandt ledere og medarbejdere. 

”Da jeg kom til Saint Luke’s, og jeg arbejdede på en strategiplan sammen med FOCUS Management, kunne jeg se det samme ske igen, og vi gik tilbage til de gamle værktøjer, som skulle hjælpe os med at følge op og rapportere på fremdriften. Fred Pidsadny fra FOCUS spurgte, om jeg kendte DecideActs platform, der digitaliserer og effektiviserer netop dette,” forklarer David Bakker.

”Også her på Saint Luke’s har vi travlt. Vi har også rigtig gode møder, folk kommer med fremragende idéer, vi laver fine referater og er generet ret gode til at følge op på projekter. Men når folk så får travlt med deres daglige arbejde og ting, der skal tages hånd om nu og her, så er det vanskeligt også at holde fokus på det, der på den lange bane betyder mest. Derfor var det naturligt for os at tage et digitalt værktøj til overvågning, sporing og styring af vores strategiske fremskridt til hjælp.”

Saint Luke’s Place er i en reetableringsfase efter pandemien, hvor den canadiske langtidspleje ikke klarede sig ikke særlig godt, da virussen gik gennem den ældre befolkning i sundhedscentrene. Der var mange dødsfald, og det satte et skarpt fokus på langtidsplejen og alle de ting, der kan gøres for at forbedre den. 

”DecideAct vil hjælpe os til at kunne bevæge os hurtigere operationelt og ruste os bedre i den måde, vi håndterer eksempelvis en pandemi på. Vores strategiplan dækker fire store områder: et byggeprojekt til 70 millioner dollars for at kunne tilbyde de bedste og mest moderne faciliteter til beboerne, fundraising for at kunne finansiere udviklingen af langtidsplejecenteret, innovation af processer og systemer for at kunne yde den optimale pleje, og endelig HR-siden for at kunne tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere,” siger David Bakker.

Det velgørende, non-profit, akkrediterede langtidsplejecenter er vokset og udviklet siden starten i 1976 og har nu 114 langtidsplejesenge og 132 seniorlejligheder. Plejecampus er for nylig blevet udvidet med 18 senge til overgangspleje til støtte for hospitals- og samfundsbehov. Gennem dette partnerskab med lokale hospitaler tilbydes pleje til patienter, der ikke længere har brug for akut hospitalsbehandling, men som stadig har brug for betydelig pleje, før de er klar til at tage hjem eller til deres næste plejeniveau. 

Den overordnede ledelse af Saint Luke's Place varetages af en uafhængig bestyrelse bestående af dygtige og engagerede frivillige bestyrelsesmedlemmer fra lokalsamfundet, og de tilbudte tjenester er blevet udvidet til at omfatte et center for aktivt liv for seniorer, der tilbyder mange understøttende sundheds- og sociale programmer. Saint Luke's Place er placeret på næsten syv hektar med en smukt anlagt sti, der omkranser anlægget.

Saint Luke’s Places website: https://saintlukesplace.ca

DecideActs website: https://www.decideact.net

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Billeder

Saint Luke's Place i Canada har valgt at benytte DecideActs Strategy Execution Management Platform til at sikre fremdriften i både de strategiske og operationelle planer.
Saint Luke's Place i Canada har valgt at benytte DecideActs Strategy Execution Management Platform til at sikre fremdriften i både de strategiske og operationelle planer.
Download

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

DecideAct underskriver kontrakt med Hope Aero - Canadas førende specialist i vedligeholdelse af flykomponenter23.8.2022 09:28:08 CEST | Pressemeddelelse

Den danske softwarevirksomhed DecideAct, som tilbyder en SaaS-løsning, der hjælper virksomheder med Strategy Execution Management, har underskrevet en kontrakt med den canadiske virksomhed Hope Aero, Canadas førende specialist i vedligeholdelse af flykomponenter. Aftalen omfatter både en ekspertservice, der skal hjælpe med at afklare de strategiske prioriteter, samt DecideActs digitale infrastruktur til strategieksekvering.

DecideAct og London-baserede Digitopia indgår partnerskab om at accelerere den digitale transformation i store organisationer5.7.2022 08:48:24 CEST | Pressemeddelelse

Softwarevirksomheden DecideAct, der leverer en SaaS-løsning til strategieksekvering, indgår et strategisk partnerskab med det London-baserede konsulentfirma Digitopia, som vil bruge DecideActs platform til at understøtte en effektiv gennemførelse af de forandringsprocesser, som virksomheden iværksætter sammen med sine kunder. Samarbejdet fokuserer i første omgang på Tyrkiet og Mellemøsten.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye