DecideAct

DecideAct underskriver kontrakt med Hope Aero - Canadas førende specialist i vedligeholdelse af flykomponenter

Del
Den danske softwarevirksomhed DecideAct, som tilbyder en SaaS-løsning, der hjælper virksomheder med Strategy Execution Management, har underskrevet en kontrakt med den canadiske virksomhed Hope Aero, Canadas førende specialist i vedligeholdelse af flykomponenter. Aftalen omfatter både en ekspertservice, der skal hjælpe med at afklare de strategiske prioriteter, samt DecideActs digitale infrastruktur til strategieksekvering.

Hope Aero er en vigtig aktør i opretholdelsen af flysikkerheden med fokus på reparation og eftersyn af propeller, hjul og bremser, dynamisk afbalancering og NDT (Non-destructive testing). Inden for dette felt udvikler Hope Aero en bred og stadig voksende vifte af produkter og tjenester i hele Nordamerika og på verdensplan. Virksomheden er certificeret leverandør til bl.a. EASA, Transport Canada og det canadiske militær.

Sammen med FOCUS Management, Hope Aeros partner i strategisk planlægning, havde firmaet netop udviklet sin nye strategi for 2019, da rejserestriktionerne pludselig ændrede forudsætningerne for alle aktører i luftfartsbranchen, og virksomheden måtte sætte strategiplanen på standby. Siden 2019 har alting ændret sig fuldstændigt, og derfor er strategien blevet revideret og tilpasset den nye virkelighed. Desuden er planen blevet implementeret i DecideAct-platformen - et meget effektivt værktøj til især forandringsledelse - for at blive udbredt i hele organisationen i den kommende periode. 

Formand og administrerende direktør for Hope Aero, Joel Chlan, udtaler: "Vi vil bruge DecideAct til at strømline og overvåge beslutninger på strategisk niveau og udrulle strategien fra ledelsesniveau og gennem hele vores organisation på en måde, der er synlig og klar for alle. Typisk er det svært at opretholde overvågning uden noget, der er ”live” og interaktivt. En af de bedste funktioner, som jeg er stødt på i DecideAct, er ledernes adgang til at opdatere og spore og se deres mål. Jeg finder det vigtigt at holde styr på fremskridt såvel som gevinster - at have et mål for virksomhedens udvikling, som man kan bidrage til og stræbe efter dag for dag."

CEO og medstifter af DecideAct, Flemming Videriksen, siger: "Hope Aero er en meget spændende virksomhed med en solid historie og et stort fremtidspotentiale. Vi er meget glade og stolte over, at de har valgt DecideActs strategieksekveringsløsning, og vi er meget ydmyge over for opgaven, men samtidig har vi stor tillid til, at vi kan hjælpe Hope Aero til nye strategiske landvindinger med vores infrastruktur til fremragende Strategy Execution Management og vores ekspertservice."

Det nuværende Hope Aero blev grundlagt i juni 1993, da Helen og Harry Hope overtog ejerskabet af Hope Aero Propeller & Components Incorporated i Malton, Ontario, hvor man leverede vedligeholdelse af propeller, hjul og bremser til fly. Børnene Terry, Cathy og Michael Hope arbejdede også i virksomheden på dette tidspunkt, og i dag er en ny generation af Hope-familien en del af teamet i Mississauga, Ontario. Hope Aero betjener flere store canadiske flyselskaber samt det canadiske militær og beskæftiger flere end 100 medarbejdere på sine to lokaliteter i Toronto og Winnipeg.

Virksomhedens website: https://hopeaero.com 

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Billeder

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

DecideAct og London-baserede Digitopia indgår partnerskab om at accelerere den digitale transformation i store organisationer5.7.2022 08:48:24 CEST | Pressemeddelelse

Softwarevirksomheden DecideAct, der leverer en SaaS-løsning til strategieksekvering, indgår et strategisk partnerskab med det London-baserede konsulentfirma Digitopia, som vil bruge DecideActs platform til at understøtte en effektiv gennemførelse af de forandringsprocesser, som virksomheden iværksætter sammen med sine kunder. Samarbejdet fokuserer i første omgang på Tyrkiet og Mellemøsten.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye