DecideAct

DecideAct skriver kontrakt med Private Equity-fonden GRO Capital

Del
Den danske softwarevirksomhed DecideAct, som tilbyder en SaaS-løsning, der hjælper virksomheder med Strategy Execution Management, har underskrevet en kontrakt med GRO Capital, en nordisk baseret Private Equity-fond med speciale i mellemstore B2B-softwarevirksomheder, som hver især er førende inden for deres felt.
DecideActs digitale platform til strategieksekvering er tilgængelig på alle stationære og mobile enheder.
DecideActs digitale platform til strategieksekvering er tilgængelig på alle stationære og mobile enheder.

GRO Capital fokuserer på softwarevirksomheder med stærke produkter, der kan bidrage til at drive forandringer på resultatsiden ved at skalere salg og marketing, styrke ledelsesteamet og forbedre den operationelle performance. Aftalen med DecideAct omfatter både eksperttjenester og DecideActs infrastruktur til strategieksekvering. Første fase er at gennemføre et pilotprojekt med en af virksomhederne i GRO Capitals portefølje. Herefter vil processen blive evalueret, og hvis den lykkes som forventet, vil de indhøstede erfaringer blive brugt til at udbrede konceptet til andre virksomheder. 

Senior Operating Manager hos GRO Capital, Peter Bagge Grimstrup, ser indførelsen af en digital infrastruktur til strategy execution management som et naturligt skridt i professionaliseringen af GRO Capitals strategiske rådgivning og samarbejde med porteføljevirksomheder. Grimstrup fremhæver DecideActs fleksibilitet i forhold til at levere en skræddersyet løsning som en af de største fordele i forhold til andre løsninger på markedet. "Hele vores raison d’etre er, at vi har en unik tilgang til, hvad det vil sige at drive en succesfuld B2B-softwarevirksomhed, og vi ønskede ikke at gå på kompromis med vores måde at gøre tingene på for at passe ind i de værktøjer, som de store internationale udbydere har på hylderne. Vi ønskede at finde en løsning, der passer til vores måde at gøre tingene på, og det var muligt med DecideAct," siger Peter Grimstrup.

Selv om de softwarevirksomheder, som GRO Capital investerer i og hjælper, er forskellige, har de sammenlignelige udfordringer med transformationen fra udviklingsvirksomhed til global markedsleder. En vigtig del af denne proces handler om strategi og en vellykket gennemførelse af den. "Vi har en ikke-hierarkisk holdning til samarbejdet med de enkelte virksomheder, og DecideActs værktøj gør det muligt for os at holde os opdateret, så vi kan have en konstruktiv dialog om det vigtigste i stedet for at køre et stort administrativt maskineri, hvor vi formelt skal bede om indsigt i ting, vi allerede ved noget om, men gerne vil opdateres på. Løsningen øger vores evne til at indgå i strategiudvikling på lige fod med de virksomheder, vi har med at gøre, på et konstant informeret grundlag," slutter Grimstrup. 

CEO og medstifter af DecideAct, Flemming Videriksen, siger: "GRO Capital er en meget spændende virksomhed, som ikke kun har et enormt potentiale for fremtiden, men som også har bevist, at den kan levere gode resultater, og vi er meget glade og stolte over, at de har valgt DecideActs Strategy Execution-løsning. Selvom vi går til opgaven med ydmyghed, er vi overbeviste om, at vi med vores Strategy Execution Management-infrastruktur og vores ekspertservice kan hjælpe GRO Capital til et nyt niveau af god strategisk governance. Dette er en interessant ny kunde inden for finansielle tjenesteydelser, hvor vi, især inden for PE-fondsområdet, har løsninger, der understøtter værdiskabelsen ved at gøre strategisk ledelse meget lettere."

GRO Capitals website: https://www.grocapital.dk

DecideActs website: https://www.decideact.net

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Billeder

DecideActs digitale platform til strategieksekvering er tilgængelig på alle stationære og mobile enheder.
DecideActs digitale platform til strategieksekvering er tilgængelig på alle stationære og mobile enheder.
Download

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

DecideAct underskriver kontrakt med Hope Aero - Canadas førende specialist i vedligeholdelse af flykomponenter23.8.2022 09:28:08 CEST | Pressemeddelelse

Den danske softwarevirksomhed DecideAct, som tilbyder en SaaS-løsning, der hjælper virksomheder med Strategy Execution Management, har underskrevet en kontrakt med den canadiske virksomhed Hope Aero, Canadas førende specialist i vedligeholdelse af flykomponenter. Aftalen omfatter både en ekspertservice, der skal hjælpe med at afklare de strategiske prioriteter, samt DecideActs digitale infrastruktur til strategieksekvering.

DecideAct og London-baserede Digitopia indgår partnerskab om at accelerere den digitale transformation i store organisationer5.7.2022 08:48:24 CEST | Pressemeddelelse

Softwarevirksomheden DecideAct, der leverer en SaaS-løsning til strategieksekvering, indgår et strategisk partnerskab med det London-baserede konsulentfirma Digitopia, som vil bruge DecideActs platform til at understøtte en effektiv gennemførelse af de forandringsprocesser, som virksomheden iværksætter sammen med sine kunder. Samarbejdet fokuserer i første omgang på Tyrkiet og Mellemøsten.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye