DecideAct

Konference på Christiansborg skal ruste danske forsyningsselskaber bedre til udfordringerne i en geopolitisk krise

Del
Historisk store udfordringer med at sikre stabil forsyning og stabile priser uden at give køb på den grønne dagsorden, presser de danske forsyningsselskaber. Nu mødes aktører i forsyningssektoren på en konference på Christiansborg for at høre om og debattere, hvordan udfordringerne kan håndteres.

Verden står midt i en geopolitisk energikrise, hvor forsyningssikkerhed og stabile priser pludselig er kommet øverst på den politiske dagsorden. Ydermere har der været angreb på gasrørledninger, droneoverflyvninger af norske oliefelter og sikkerhedsbrud i kritiske IT-systemer.

Det øger kravene til en effektiv tilrettelægning, overvågning og eksekvering af forsyningsselskabernes strategiske planer, så de løbende kan tilpasses skiftende krav og risici og samtidig sikre, at der ikke gives køb på den klimamålsætning, som er en bunden opgave. Samfundet, forbrugerne og miljøet er med andre ord afhængige af, at operationerne optimeres.

Hvordan forsyningsselskaberne tackler disse udfordringer, er temaet på en energistrategisk konference den 22. november på Christiansborg med deltagelse af ledere, politikere og andre relevante aktører, der har berøring med forsyningssektoren. 

Blandt talerne og paneldeltagerne er David Miller, administrerende direktør i C40 Centre for City Climate Policy and Economy og tidligere borgmester for Toronto, Guðrún Jónsdóttir, strategidirektør i Reykjavik Energy, Flemming Horn Nielsen, CEO i Lyngby Taarbæk Forsyning, Lars Goldschmidt, formand for Dansk Fjernvarmeforening, Thomas Lund Sørensen, partner og chef for Cyber Risk Advisory i Macro Advisory Partners, samt Morten Eeg Nielsen, Risk & Security konsulent i Globeteam A/S.

De to sidstnævnte vil tale om den geopolitiske krises indflydelse på virksomhedernes cyberstrategi og hvordan EU’s netop vedtagne NIS2-direktiv kan bidrage til at sikre infrastrukturen og de samfundskritiske tjenester mod nedbrud og cybertrusler. 

Endelig vil strategieksperten Flemming Videriksen, CEO og co-founder i softwarevirksomheden DecideAct, fortælle, hvordan forsyningsselskaberne sikrer tilpasningsdygtighed gennem stabile strategiske forandringsprocesser i krisetider. DecideAct er sponsor for konferencen.

Se programmet her: https://info.decideact.net/strategies-in-a-geopolitical-energy-crisis

Company website: https://www.decideact.net

For yderligere oplysninger:
Henrik Hahn-Nissen, særlig rådgiver og direktør i Influenter: hn@influenter.dk
Bo Feierskov, Head of Public Relations, DecideAct A/S: bf@decideact.net

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Billeder

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

DecideAct underskriver kontrakt med Hope Aero - Canadas førende specialist i vedligeholdelse af flykomponenter23.8.2022 09:28:08 CEST | Pressemeddelelse

Den danske softwarevirksomhed DecideAct, som tilbyder en SaaS-løsning, der hjælper virksomheder med Strategy Execution Management, har underskrevet en kontrakt med den canadiske virksomhed Hope Aero, Canadas førende specialist i vedligeholdelse af flykomponenter. Aftalen omfatter både en ekspertservice, der skal hjælpe med at afklare de strategiske prioriteter, samt DecideActs digitale infrastruktur til strategieksekvering.

DecideAct og London-baserede Digitopia indgår partnerskab om at accelerere den digitale transformation i store organisationer5.7.2022 08:48:24 CEST | Pressemeddelelse

Softwarevirksomheden DecideAct, der leverer en SaaS-løsning til strategieksekvering, indgår et strategisk partnerskab med det London-baserede konsulentfirma Digitopia, som vil bruge DecideActs platform til at understøtte en effektiv gennemførelse af de forandringsprocesser, som virksomheden iværksætter sammen med sine kunder. Samarbejdet fokuserer i første omgang på Tyrkiet og Mellemøsten.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye