DecideAct

Strategiekspert og stifter af Resultpartner, Lars Møller, bliver en del af DecideAct.

Del

Lars Møller, som har arbejdet med strategieksekvering i mere end 25 lande, bliver nu Strategy Execution Expert og partner i DecideAct. Som strategiekspert har han skabt opsigtsvækkende resultater for virksomheder som SAS Cargo, Alm. Brand, ConvaTec, Nykredit og BASF.

Lars Møller, Strategy Execution Expert og partner i DecideAct.
Lars Møller, Strategy Execution Expert og partner i DecideAct.

Softwarevirksomheden DecideAct teamer nu op med en af de største kapaciteter inden for strategieksekvering herhjemme og internationalt. Det er den 56-årige Lars Møller, som i de seneste 11 år har drevet konsulentvirksomheden Resultpartner med speciale i at gøre strategier operationelle og eksekverbare for større organisationer.

Lars Møller, som også er investor i DecideAct, har valgt at hans fremtidige virke bliver som Strategy Execution Expert og partner i softwarevirksomheden. DecideActs kunder kommer således til at kunne trække på hans enorme erfaring i at omsætte strategi til handlinger, der udmønter sig i konkrete resultater. Netop denne resultatorienterede tilgang har været Lars Møllers motivation for at tage skridtet over i softwarebranchen.

”Gennem mit arbejde med strategieksekvering for egne kunder har jeg et indgående kendskab til mange af de digitale systemer på markedet, herunder DecideAct” siger Lars Møller. ”Jeg er overbevist om, at virksomhedernes strategiske lederskab står på tærsklen til en teknologibåret transformation, hvor vi i langt højere grad kommer til at udnytte de digitale muligheder. Den udvikling vil jeg gerne bidrage til og være en del af.”

Han tilføjer: ”Min erfaring er, at udbyderne af softwareløsninger generelt ikke hjælper deres kunder tilstrækkeligt med at udnytte mulighederne og lære systemerne at kende. Der er en 1:1 sammenhæng mellem succesraten hos dem, der bare køber et softwareabonnement, og dem der får ordentlig hjælp til at få strategien implementeret i systemet og komme godt fra start. De sidstnævnte kommer til at elske det digitale værktøj og får fantastiske resultater. Her adskiller DecideAct sig væsentligt fra konkurrenterne, og jeg ser det som min opgave at gøre den forskel endnu tydeligere for kunderne,” siger Lars Møller.

Efter hans mening er DecideAct den softwarevirksomhed i industrien, som bedst forstår at skabe en bro fra den konventionelle analoge tilgang til strategiledelse til et mere moderne mindset, hvor Strategy Execution Management-software bliver den nye norm. ”At kunne skabe den bro, kræver at man både har en excellent teknisk platform og en dyb indsigt i, hvad det vil sige at arbejde med strategi i en virksomhed. DecideAct har begge dele,” slutter Lars Møller.

Lars Møller begyndte sin karriere som leder i plastindustrien, hvorefter han i en årrække var ansat og senere partner i konsulenthuset Promentor, inden han i 2002 startede egen konsulentforretning, som var forløberen til Resultpartner, der blev stiftet i 2009. Han fungerer tillige som ekstern lektor på Syddansk Universitets cand.merc.-uddannelse og Niels Brocks MBA-uddannelse. Desuden er han forfatter til bogen Strategy Execution, som også er oversat til dansk.

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Billeder

Lars Møller, Strategy Execution Expert og partner i DecideAct.
Lars Møller, Strategy Execution Expert og partner i DecideAct.
Download

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

Tidligere kommunal topdirektør: ”Digital løsning kan lukke gabet mellem politiske beslutninger og resultater i det offentlige.”15.6.2021 14:46:26 CEST | Pressemeddelelse

Mangeårig topleder i den offentlige administration, Claus Stensgaard Jensen, skifter nu karrierespor til det private erhvervsliv. Fra august skal han være CFO i DecideAct, der tilbyder en digital løsning til eksekvering af strategi. Han ser et stort uudnyttet digitaliseringspotentiale, når det handler om at implementere politiske beslutninger og følge dem til dørs i fx kommuner og offentlige virksomheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum