DecideAct

Stor interesse for DecideActs lederkonference om Promise Based Execution i Island

Del

En eksklusiv lederkonference om Promise Based Execution blev i dag holdt på Hilton Reykjavík Nordica, og interessen var stor. Blandt talerne var Claus Maron og Niels Beck fra Blue Note Consultants i Danmark samt Ragna Árnadóttir, generalsekretær for det islandske parlament

Claus Maron fra Blue Note Consultants taler ved konferencen om Promise Based Execution i Island
Claus Maron fra Blue Note Consultants taler ved konferencen om Promise Based Execution i Island

Promise Based Execution er en særdeles interessant tilgang, når det handler om eksekvering af strategier og forandringer. Tilgangen fokuserer på, hvordan man bedst mobiliserer mellemledere og medarbejdere til at deltage i det strategiske arbejde og kobler dem tydeligt til strategien. Erfaringen er, at det netop er her, skoen trykker mest. Sigtelinjen mangler, og medarbejderne har svært ved at koble deres handlinger og aktiviteter i det daglige til virksomhedens strategi. De kan ikke se formålet og oplever det endda som belastende. Promise Based Execution er en målrettet tilgang, som skaber et tydeligt formål og en engageret atmosfære omkring strategiens gennemførelse.

Dette blev drøftet på en eksklusiv lederkonference på Hilton Reykjavík Nordica i Island tirsdag den 14. juni. Konferencen var arrangeret af de to danske firmaer Blue Note Consultants og DecideAct. Blandt talerne var Claus Maron og Niels Beck, grundlæggere af Blue Note Consultants i Danmark, som begge har årtiers erfaring som ledere og med at implementere politikker for virksomheder rundt om i verden. Ragna Árnadóttir, som er en erfaren direktør og nuværende generalsekretær for det islandske parlament, diskuterede projektorienteret kultur, udfordringer og muligheder. Desuden fortalte Bjarni Snæbjörn Jónsson, CSO og parter i DecideAct, om, hvordan Promise Based Execution kan sættes i system og komme til at leve i virksomheder og organisationer ved brug af en digital platform.

Ragna Árnadóttir satte fokus på, hvordan man håndterer sine interessenter og hvordan man skaber en ledelse, der understøtter en eksekverende kultur. Hun understregede, at man som topchef på den ene side skal være villig til at bede om hjælp, og på den anden side have modet til at bryde et løfte for at kunne følge op på agile beslutningsprocesser.

Claus Maron fra Blue Note Consultants sagde blandt andet at accelererende forandringer og stigende usikkerhed på markedet får virksomheder til at søge efter måder at øge hastigheden og fleksibiliteten i strategigennemførelsen. OKR'er (Objectives and Key Results) udråbes ofte som en løsning på udfordringen, men trods OKRs mange fordele, er det ingen mirakelkur. Det handler mere om ledelse. 

”OKR'er er effektive, fordi de giver klarhed over, hvad der er mest værdifuldt at lægge fokus og indsats på i et kvartal, men de nødvendige resultater opnås kun, hvis lederne kan skabe ejerskab og ansvarlighed i hele organisationen - og det er den svære del. OKR'er som fælles ramme er et godt nødvendigt fundament, men det kan ikke stå alene. Det er også nødvendigt at opbygge organisatorisk disciplin, og her er brugen af en digital platform en afgørende forudsætning for at sikre en konsekvent udnyttelse af gennemførelsesrammen. Derfor skal ledere på alle niveauer mestre disciplinen Execution Leadership. Det er her, Promise Based Execution kommer ind i billedet, og et system som DecideActs gør opfølgning og monitorering lettere,” konkluderede Claus Maron.

Han og Niels Beck er stiftende partnere i Blue Note Consultants - et rådgivningsfirma med 1500 konsulenter rundt om i verden, der har specialiseret sig i strategieksekvering og eksekveringsledelse. Blue Note er desuden en af DecideActs strategiske partnere i Danmark.

DecideAct udvikler og leverer SaaS (Software as a Service) og løsninger, der flytter manuel eksekvering og opfølgning af strategi til en cloud-baseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke den måde, hvorpå strategi udføres, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, der er relevant for alle virksomheder og organisationer og deres missionskritiske prioriteter i forbindelse med at nå strategiske mål.

Læs bloggen “From OKRs to Strategy Implementation”

Konferencens landing page: https://info.decideact.net/debate-strategy-implementation

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Billeder

Claus Maron fra Blue Note Consultants taler ved konferencen om Promise Based Execution i Island
Claus Maron fra Blue Note Consultants taler ved konferencen om Promise Based Execution i Island
Download

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

Det er på tide at sætte strøm til den offentlige sektors eksekveringskraft30.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Aldrig tidligere er der blevet vedtaget så mange reformer, love og lokale kommunale strategier og planer. Skal samfundet have den fulde gevinst af politiske reformer og strategier, som løfter store samfundsmæssige udfordringer, skal den offentlige sektors evne til at implementere og eksekvere styrkes. Derfor indgår DecideAct A/S og Influenter A/S nu et samarbejde om at digitalisere eksekveringen. Det vil skabe bedre overblik og styring, mindre ressourceforbrug til opfølgning og sikre, at strategier og indsatser, der er på vej til at køre af sporet, kan korrigeres i tide. Det skal resultere i bedre borgerservice, en mere agil offentlig forvaltning, sparede skattekroner og ikke mindst en større tilfredshed for de mange offentligt ansatte, som hver dag arbejder for at give den bedste service.

DecideAct er valgt af universitetet i Akureyri, Island, til at hjælpe med strategiformulering og execution management28.6.2022 13:44:02 CEST | Pressemeddelelse

DecideAct har indgået en kontrakt med UNAK (The University of Akureyri), som har programmer på alle niveauer inden for universitetsstudier. Universitetet, som spiller en nøglerolle i at fremme universitetsuddannelse, forskning, udvikling og innovation i Island, vil bruge DecideActs digitale infrastruktur til at støtte gennemførelsen af UNAKs nye femårige strategi. Det er DecideActs tredje aftale inden for uddannelsessektoren.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum