DecideAct

Hildur Magnúsdóttir ny ansvarlig for salg og kundesucces hos DecideAct i Island

Del

DecideActs kundeportefølje og salgspipeline i Island vokser betydeligt, og nu vil der blive lagt ekstra kræfter i Strategy Execution Management, kundesucces og salg - både i Island og på virksomhedens andre markeder.

Hildur Magnúsdóttir, ny ansvarlig for salg og kundesucces hos DecideAct i Island.
Hildur Magnúsdóttir, ny ansvarlig for salg og kundesucces hos DecideAct i Island.

Til at stå i spidsen for disse dele af forretningen hos DecideAct i Island har DecideAct ansat 36-årige Hildur Magnúsdóttir. Hun har en mastergrad i strategiledelse fra Islands Universitet og har desuden tidligere arbejdet 11 år i den geotermiske industri.

Sideløbende med jobbet som ansvarlig for salg og kundesucces på det islandske marked skal Hildur gennemføre en ph.d. inden for governance og ESG i samarbejde med Islands Universitet med fokus på implementering af god selskabsledelse. Sammen med DecideAct, Det Erhvervsøkonomiske Fakultet ved Islands Universitet og Copenhagen Business School skal hun undersøge, hvordan virksomheder på internationale markeder lykkes med at udvikle god ledelse og implementere den som en del af deres politikker.

DecideAct leverer værktøjer til at vejlede og lette implementeringen og styringen af strategi og strategiske planer baseret på forskning og udvikling af digitale løsninger, og Hildur skal blandt andet undersøge, hvordan DecideActs kunder klarer sig, når de bruger virksomhedens software i forbindelse med implementering af politikker og governance. De kommende forskningsresultater vil således kaste lys over ny viden inden for digitalisering, og hvordan den kan anvendes i forbindelse med eksekvering af strategier.

Hildur deltager i et tværfagligt team af eksperter og akademikere inden for digital teknologi, governance og Strategy Execution Management, fra Norge, Danmark, Spanien, USA, Canada og Island. Forskningen er praktisk orienteret og skal bruges til at hjælpe virksomheder og institutioner internationalt med den udfordrende opgave, det er at implementere og monitorere god governance.

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Billeder

Hildur Magnúsdóttir, ny ansvarlig for salg og kundesucces hos DecideAct i Island.
Hildur Magnúsdóttir, ny ansvarlig for salg og kundesucces hos DecideAct i Island.
Download

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct udvikler og leverer SaaS-software og løsninger, der flytter manuel eksekvering og opfølgning af strategi til en cloud-baseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke den måde, hvorpå strategi udføres, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, der er relevant for alle virksomheder og organisationer og deres missionskritiske prioriteter i forbindelse med at nå strategiske mål. Dette gælder både offentlig og privat samt i alle brancher, geografiske områder og funktionelle roller. DecideActs vision er at modernisere strategisk ledelse gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

Det er på tide at sætte strøm til den offentlige sektors eksekveringskraft30.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Aldrig tidligere er der blevet vedtaget så mange reformer, love og lokale kommunale strategier og planer. Skal samfundet have den fulde gevinst af politiske reformer og strategier, som løfter store samfundsmæssige udfordringer, skal den offentlige sektors evne til at implementere og eksekvere styrkes. Derfor indgår DecideAct A/S og Influenter A/S nu et samarbejde om at digitalisere eksekveringen. Det vil skabe bedre overblik og styring, mindre ressourceforbrug til opfølgning og sikre, at strategier og indsatser, der er på vej til at køre af sporet, kan korrigeres i tide. Det skal resultere i bedre borgerservice, en mere agil offentlig forvaltning, sparede skattekroner og ikke mindst en større tilfredshed for de mange offentligt ansatte, som hver dag arbejder for at give den bedste service.

DecideAct er valgt af universitetet i Akureyri, Island, til at hjælpe med strategiformulering og execution management28.6.2022 13:44:02 CEST | Pressemeddelelse

DecideAct har indgået en kontrakt med UNAK (The University of Akureyri), som har programmer på alle niveauer inden for universitetsstudier. Universitetet, som spiller en nøglerolle i at fremme universitetsuddannelse, forskning, udvikling og innovation i Island, vil bruge DecideActs digitale infrastruktur til at støtte gennemførelsen af UNAKs nye femårige strategi. Det er DecideActs tredje aftale inden for uddannelsessektoren.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum