DecideAct

Første bornholmske virksomhed børsnoteres på Nasdaq First North.

Del

Efter en særdeles vellykket offentlig tilbudsperiode, hvor aktieudbuddet fra DecideAct resulterede i en samlet tegning på 604%, kunne techfirmaet med hovedkontor i Nexø ringe med klokken på børsen onsdag den 16. december 2020 kl. 9.00 – og det som den hidtil første bornholmske virksomhed. Som følge af coronarestriktionerne skete det ved et virtuelt arrangement hos Nasdaq First North Growth Market Denmark.

DecideAct blev som den første bornholmske virksomhed nogensinde listet hos Nasdaq First North og i den forbindelse eksponeret på Nasdaqs lysreklame på Times Square i New York.
DecideAct blev som den første bornholmske virksomhed nogensinde listet hos Nasdaq First North og i den forbindelse eksponeret på Nasdaqs lysreklame på Times Square i New York.

Nexøvirksomheden DecideAct har udviklet en banebrydende cloudløsning, der hjælper virksomheder med at føre deres strategier ud i livet. For at virkeliggøre sin egen vækststrategi er softwarefirmaet gået på børsen, og fra i dag, den 16. december 2020 kl. 9.00, har DecideAct-aktien kunnet handles på Nasdaq First North Growth Market Denmark.

Det er en realitet efter en særdeles vellykket børsnotering, hvor de udbudte aktier blev tegnet mere end 6 gange med næsten 3.000 nye aktionærer. Udbudsperioden løb fra 26. november til 9. december 2020. Den samlede aktietegning i børsnoteringen var DKK 71,8 mio. fra i alt 2.956 aktietegnere, svarende til en samlet tegning på 604% medregnet alle aktier, der blev tilbudt til åben offentlig tegning, og 388% i forhold til det samlede udbud på DKK 18,5 mio.

På den første handelsdag med i alt 3.006 aktionærer og over 40% af aktierne i frit omløb (free float) er DecideAct-aktien åbnet flot med en stigning på over 25%, hvilket lover godt for handelen med aktien i den kommende tid. Nettoprovenuet fra udbuddet vil blive investeret i selskabets salgs-, marketing- og produktudviklingsaktiviteter som led i en vækststrategi, der har som målsætning at gøre Nexø-virksomheden til det ledende globale brand inden for den nye businesskategori Strategy Execution Management.

CEO og co-founder af DecideAct, Flemming Videriksen er stolt af den interesse og tillid, som de nye aktionærer har vist den unge techvirksomhed. ”Det var et specielt øjeblik for os, da klokken ringede på børsen, og vi vil gøre alt for at leve op aktionærernes tillid,” siger Videriksen.

DecideAct har fået oplyst, at de er den første bornholmske virksomhed, der bliver børsnoteret – og det gør dagen til en milepæl, ikke bare i techfirmaets, men også i Bornholms virksomhedshistorie. Fra hovedkontoret i Nexø ledes et internationalt team, der i flere år har arbejdet sammen på distancen – præcis som mange virksomheder er begyndt på her i coronaperioden.

”Vi er født globale, og geografi er ikke længere en afgørende parameter for, hvor langt en techvirksomhed kan nå. Vi har formået at tiltrække de bedste medarbejdere, og om de findes på Bornholm eller et andet sted i verden, er ikke afgørende. Men det er helt afgørende, at de har unikke kompetencer og personligheder – så kan vi godt erobre en stor del af det globale marked,” siger Flemming Videriksen.

I hovedkvarteret i et tidligere pakhus på havnen i Nexø er der nu tre fuldtids samt to løst tilknyttede medarbejdere, mens de øvrige teammedlemmer befinder sig på så forskellige lokationer som Toronto, Reykjavik, London, Berlin, Malaga og København. For at skabe en effektivt arbejdende organisation, har DecideAct holdt en stram struktur med ugentlige virtuelle teammøder og brug af de nyeste apps til intern kommunikation. Desuden har man taget sin egen medicin og benyttet sin egen softwareløsning til monitorering og opfølgning på strategiske målsætninger.

Flemming Videriksen takker holdet omkring IPO’en for et fantastisk flot stykke arbejde. ”Det gælder ikke mindst vores finansielle rådgiver Gemstone Capital og vores certificerede rådgiver Keswick Global AG, som har været med os hele vejen fra de indledende sonderinger, til vi kom i mål med en særdeles vellykket notering. Med provenuet fra udbuddet vil vi fortsætte vores vækstrejse med øget styrke, og vi vil sætte al vores energi ind på at nå vores mål om at blive en reel markedsleder i den nye og meget spændende kategori Strategy Execution Management,” siger Flemming Videriksen.

Noteringschef hos Nasdaq Copenhagen, Carsten Borring, udtaler: ”DecideAct er blandt den imponerende liste af mindre danske selskaber, der har valgt at gå på fondsbørsen i 2020, og som vidner om den store interesse for børsnoteringer blandt investorerne og iværksættere i Danmark. Det er glædeligt, at investorerne vil være med til at støtte de danske teknologivirksomheder og få sat gang i væksten, sikre udvikling og innovation, samt danne grobund for fremtidens arbejdspladser.”

DecideAct vil blive handlet under tickeren 'ACT' og med permanent ISIN: DK0061414471.

Om DecideAct A/S [ACT]

DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Kontaktinformation

DecideAct:

CEO, Flemming Videriksen

+ 45 78756550

E-mail: ir@decideact.net

DecideAct A/S

Østre Kajgade 3, 3730 Nexø, Denmark

Presse:

Bo Feierskov

E-mail: bf@decideact.net

+4527114465

Certified Advisor:

Keswick Global AG

+ 43 1 740 408045

E-mail: info@keswickglobal.com

Relationships dealt with in this Communication may constitute forward-looking statements that do not constitute historical facts. The forward-looking statements in this announcement are based on a number of assumptions, many of which are based on additional assumptions. Although DecideAct estimates that these assumptions were reasonable as they were made, they are inherently associated with significant known and unknown risks, uncertainties, unforeseen events, and other material issues that are difficult or impossible to predict or beyond the control of the Company. Such risks, uncertainties, unforeseen events, and other material matters may cause actual events to differ materially from the expectations expressed or implied in the forward-looking statements contained herein. The information, views and forward-looking statements contained in this notice apply only to the date of publication of this notice and are subject to change without notice.

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
fv@decideact.net
Mobile: +45 27114460

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

Tlf:+45 27114460fv@decideact.net

Billeder

DecideAct blev som den første bornholmske virksomhed nogensinde listet hos Nasdaq First North og i den forbindelse eksponeret på Nasdaqs lysreklame på Times Square i New York.
DecideAct blev som den første bornholmske virksomhed nogensinde listet hos Nasdaq First North og i den forbindelse eksponeret på Nasdaqs lysreklame på Times Square i New York.
Download

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en cloudbaseret platform til implementering og eksekvering af strategi. Med DecideAct bliver en virksomheds strategiske performance lige så konkret, transparent og målbar som dens finansielle performance.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

Danish Tech Company Based on Bornholm Listed on Nasdaq First North.17.12.2020 09:38:25 CETNews

After a very successful public offer period where the share offer from DecideAct resulted in a total subscription of 604%, the tech company with headquarters in Nexø could ring the bell on the stock exchange on Wednesday 16 December 2020 at 9:00—as the first company from the small island of Bornholm to do so. Due to Corona restrictions, it happened at a virtual event at Nasdaq First North Growth Market Denmark.

Bornholmsk tech-virksomhed henter millioner til international vækstrejse16.10.2020 07:00:00 CESTPressemeddelelse

Tech-virksomheden DecideAct med hovedkontor i Nexø har fået tilført 9,5 mio. kr. i ny kapital fra private investorer og Vækstfonden. Kapitaltilførslen skal være med til at realisere DecideActs ambition om at blive globalt ledende brand inden for businesskategorien Strategy Execution Management. Merete Friis fra Vækstfonden peger blandt andet på softwarens anvendelighed til at gennemføre grønne strategier i det offentlige.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum