DecideAct

DecideAct rejser yderligere 14,8 mio. kr. fra private investorer, herunder bestyrelsesformanden, for at fremskynde væksten.

Del

En yderligere privat investering på 14,8 mio. kr. i DecideAct repræsenterer en væsentlig styrkelse af softwarevirksomhedens kapitalgrundlag. Den tilførte kapital vil blive anvendt til at sætte flere muskler bag gennemførelsen af DecideActs vækststrategi i løbet af de næste to år.

Den bornholmsbaserede tech-virksomhed DecideAct har aftalt med private investorer, herunder Jens Munch (J. Munch Holding ApS) og Peter Søndergaard (bestyrelsesformand i DecideAct), at de vil investere yderligere 14,8 mio. kr. i alt i DecideAct gennem en rettet emission. Investeringen repræsenterer en væsentlig styrkelse af virksomhedens kapitalgrundlag og vil blive anvendt til at fremskynde gennemførelsen af DecideActs vækststrategi i løbet af de næste to år.

Flere salgsressourcer og hurtigere tech-leverancer
Hovedparten af kapitalen vil blive anvendt til at udvide DecideActs salgs- og marketingbåndbredde og give DecideAct mulighed for at bearbejde sin pipeline med større styrke. Kapitaludvidelsen vil fx gøre det muligt at allokere yderligere salgsressourcer til fordel for større virksomheder, som er potentielle "game changers" for DecideAct, men som også er kendt for at have længere processer, ønsker om særlige produktfeatures samt øget afhængighed af enkelte ledelsesmedlemmers beslutninger (Chief Strategy Officers, CFO'er eller CEO'er). Desuden giver investeringen mulighed for at fremskynde leverancerne i forhold til den tekniske køreplan.

Potentiale til at blive en dominerende aktør
Bestyrelsesformand Peter Søndergaard, tidligere Executive Vice President i Gartner Group, forventer, at kapitalindskuddet vil give det afgørende skub fremad til et koncept, der allerede har bevist sin levedygtighed og relevans i mange forskellige brancher. I en kommentar til sit eget engagement udtaler han "Jeg har tidligere givet udtryk for, at DecideAct har potentiale til at blive en dominerende aktør i sin kategori. Og jeg ønsker at hjælpe med at frigøre dette potentiale."

Relevant og meget skalerbar løsning
Jens Munch har tidligere tilkendegivet, at han anser DecideActs løsning for at være både relevant i markedet og yderst skalerbar, og han mener, at DecideAct med tilgangen af kunder i flere brancher og geografiske områder har bevist, at denne antagelse er korrekt. Jens Munch udtaler om den aktuelle kapitaltilførsel: "Investering handler om tillid, og jeg har tillid til DecideAct som investeringscase og til folkene bag. Produktet er bundsolidt og i høj grad i tråd med en global trend på strategiområdet. Desuden er selskabet bemandet af et yderst kompetent team af mennesker, fra ledelses- og bestyrelsesniveau ned til de enkelte funktioner."

Muskler til at tippe marginalerne
CEO og co-founder i DecideAct Flemming Videriksen siger: "Hvis man sammenligner os med et fodboldhold, der har ambitioner at spille med i den absolutte top, så er det afgørende, at man ud over at have et godt hold også har ressourcerne til at arbejde på de ting, der tipper marginalerne til ens fordel. Det er jeg overbevist om, at vi får nu. Vi er glade for, at vores investorer har tillid til DecideActs langsigtede potentiale, og vi vil fortsat gøre vores yderste for at leve op til den. De yderligere finansielle muskler, som denne transaktion giver os, styrker kun min tro på, at det vil lykkes at erobre en betydelig del af det milliardpotentiale, som vores kategori skønnes at repræsentere."

Stærkt signal fra investorer tæt på virksomheden
Afvigelsen fra den normale forkøbsret blev besluttet på grund af ønsket om at give DecideAct mulighed for at forfølge sin strategi med endnu større styrke og samtidig sikre fortsat fuld fokus på forretningen. Ved at aftale med nøglepersoner, der allerede har et nært kendskab til virksomheden, kunne transaktionen gennemføres uden nævneværdig distraktion for ledelsen. Sidst, men ikke mindst, ser ledelse, bestyrelse og stiftere tilsagnet om en så betydelig yderligere investering som et stærkt positivt signal, da det kommer fra investorer, der allerede er tæt på DecideAct. Det gælder ikke mindst bestyrelsesformanden Peter Søndergaard.

For yderligere oplysninger om transaktionen henvises til https://www.decideact.net/investor-relations/ hvor man kan finde den officielle markedsmeddelelse.

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er leverandør af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel eksekvering og opfølgning af strategi til en cloud-baseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, hvorpå strategi udføres, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, der er relevant for alle virksomheder og organisationer, offentlige eller private, i alle brancher, geografier, funktionelle roller og disses missionskritiske prioriteter i relation til at nå strategiske mål. DecideActs vision er at modernisere strategisk ledelse gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

Det er på tide at sætte strøm til den offentlige sektors eksekveringskraft30.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Aldrig tidligere er der blevet vedtaget så mange reformer, love og lokale kommunale strategier og planer. Skal samfundet have den fulde gevinst af politiske reformer og strategier, som løfter store samfundsmæssige udfordringer, skal den offentlige sektors evne til at implementere og eksekvere styrkes. Derfor indgår DecideAct A/S og Influenter A/S nu et samarbejde om at digitalisere eksekveringen. Det vil skabe bedre overblik og styring, mindre ressourceforbrug til opfølgning og sikre, at strategier og indsatser, der er på vej til at køre af sporet, kan korrigeres i tide. Det skal resultere i bedre borgerservice, en mere agil offentlig forvaltning, sparede skattekroner og ikke mindst en større tilfredshed for de mange offentligt ansatte, som hver dag arbejder for at give den bedste service.

DecideAct er valgt af universitetet i Akureyri, Island, til at hjælpe med strategiformulering og execution management28.6.2022 13:44:02 CEST | Pressemeddelelse

DecideAct har indgået en kontrakt med UNAK (The University of Akureyri), som har programmer på alle niveauer inden for universitetsstudier. Universitetet, som spiller en nøglerolle i at fremme universitetsuddannelse, forskning, udvikling og innovation i Island, vil bruge DecideActs digitale infrastruktur til at støtte gennemførelsen af UNAKs nye femårige strategi. Det er DecideActs tredje aftale inden for uddannelsessektoren.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum