DecideAct

DecideAct lancerer ny ambitiøs plan for at accelerere vækstaktiviteterne med planlagt investering på 15 mio. kr.

Del

Tech-virksomheden DecideAct iværksætter nu en plan baseret på fem milepæle: etablering af et internt salgsteam, center for customer success management, marketing-automation, online konvertering af salg, herunder automatiseret onboarding, og fremskyndelse af udviklingen af den tekniske platform.

DecideActs bestræbelser på at realisere visionen om at blive en dominerende spiller inden for Strategy Execution Management-kategorien (SEM) vil nu blive understøttet af yderligere vækstaktiviteter. De er indeholdt i en omfattende plan, som vil øge sandsynligheden for at realisere virksomhedens vækstmål betydeligt. For at føre den ambitiøse plan ud i livet vil DecideAct investere 15 mio. kr. målrettet i aktiviteter, der fremskynder væksten med vægt på fem fokusområder:

  1. Styrkelse af salget ved at oprette et internt salgsteam ud over de nuværende salgsaktiviteter
  2. Etablering af et ekspertisecenter for kundesucces og SEM-ekspertise
  3. Maksimering af lead-genereringen gennem marketingautomatisering
  4. Udvikling og test af online salgskonvertering og automatiseret onboarding
  5. Styrkelse af den kommercielle position ved at fremskynde udviklingen

Med den nye plan vil DecideAct styrke sin salgs-, markedsførings- og kommunikationsindsats væsentligt og fremskynde den teknologiske udvikling for at understøtte den kommercielle position.

Dedikeret vækstcenter

DecideActs organisation er født global, og for at opretholde hastighed og fokus vil virksomheden fortsætte med at gennemføre allerede iværksatte planer med det eksisterende team og den nuværende organisation. Den nye plan for accelererede vækstaktiviteter er fastlagt i separate strategiske fokusområder og vil blive forankret i en dedikeret væksthub, og de rette kompetencer vil blive rekrutteret til at opfylde planens mål.

I løbet af de næste to år vil DecideAct-teamet blive fordoblet med flere end 20 nye medarbejdere. De første skridt til at realisere planen vil allerede blive taget i august 2021.

Tidspunktet er rigtigt

Pr. 30. juni har DecideAct realiseret en ARR på DKK 5,55 mio. svarende til 58% af ARR-målet på DKK 9,5 mio. ved udgangen af 2021. Gennem en rettet emission i juli 2021 har selskabet rejst 14,8 mio. kr. Desuden har DecideAct i løbet af de sidste 12 måneder bevist, at selskabets SaaS-løsning er relevant for både den private og offentlige sektor, i alle brancher og for organisationer af enhver størrelse i hele verden. Som en direkte effekt af dette tilføjer DecideAct nu yderligere aktiviteter for at accelerere væksten.

CEO og medstifter af DecideAct Flemming Videriksen udtaler:

"Vi ved, at vores vision er meget ambitiøs, men vi er overbevist om, at vi kan føre den ud i livet. SEM-kategorien er begyndt at rykke nu, og i fremtiden vil der være et udskilningskapløb blandt de mest ambitiøse aktører på dette område. Da vi er i besiddelse af en meget stærk og yderst konkurrencedygtig teknisk platform kombineret med de nødvendige finansielle midler til at drive yderligere vækstaktiviteter, er tidspunktet rigtigt til at udnytte det momentum, vi oplever i salget, og sætte fuld turbo på vores vækstambitioner."

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en leverandør af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel eksekvering og opfølgning af strategi til en cloud-baseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke den måde, hvorpå strategi udføres, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, der er relevant for alle virksomheder og organisationer, offentlige eller private, i alle brancher, geografier, funktionelle roller og deres missionskritiske prioriteter i forbindelse med at nå strategiske mål. DecideActs vision er at modernisere strategisk ledelse gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

DecideAct og London-baserede Digitopia indgår partnerskab om at accelerere den digitale transformation i store organisationer5.7.2022 08:48:24 CEST | Pressemeddelelse

Softwarevirksomheden DecideAct, der leverer en SaaS-løsning til strategieksekvering, indgår et strategisk partnerskab med det London-baserede konsulentfirma Digitopia, som vil bruge DecideActs platform til at understøtte en effektiv gennemførelse af de forandringsprocesser, som virksomheden iværksætter sammen med sine kunder. Samarbejdet fokuserer i første omgang på Tyrkiet og Mellemøsten.

Det er på tide at sætte strøm til den offentlige sektors eksekveringskraft30.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Aldrig tidligere er der blevet vedtaget så mange reformer, love og lokale kommunale strategier og planer. Skal samfundet have den fulde gevinst af politiske reformer og strategier, som løfter store samfundsmæssige udfordringer, skal den offentlige sektors evne til at implementere og eksekvere styrkes. Derfor indgår DecideAct A/S og Influenter A/S nu et samarbejde om at digitalisere eksekveringen. Det vil skabe bedre overblik og styring, mindre ressourceforbrug til opfølgning og sikre, at strategier og indsatser, der er på vej til at køre af sporet, kan korrigeres i tide. Det skal resultere i bedre borgerservice, en mere agil offentlig forvaltning, sparede skattekroner og ikke mindst en større tilfredshed for de mange offentligt ansatte, som hver dag arbejder for at give den bedste service.

DecideAct er valgt af universitetet i Akureyri, Island, til at hjælpe med strategiformulering og execution management28.6.2022 13:44:02 CEST | Pressemeddelelse

DecideAct har indgået en kontrakt med UNAK (The University of Akureyri), som har programmer på alle niveauer inden for universitetsstudier. Universitetet, som spiller en nøglerolle i at fremme universitetsuddannelse, forskning, udvikling og innovation i Island, vil bruge DecideActs digitale infrastruktur til at støtte gennemførelsen af UNAKs nye femårige strategi. Det er DecideActs tredje aftale inden for uddannelsessektoren.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum