DecideAct

DecideAct indgår kontrakt med den store canadiske medlemsorganisation CAA

Del

DecideAct er gået ind i et nyt forretningsområde for storskala medlemsorganisationer ved at byde CAA (Canadian Automobile Association) velkommen som DecideAct-kunde.

Parisa Louie, CEO of DecideAct Canada.
Parisa Louie, CEO of DecideAct Canada.

Canadian Automobile Association (CAA) er en af de største og ældste forbrugerbaserede organisationer i Canada - og i verden - og består af ni CAA-klubber, der betjener flere end seks millioner medlemmer i hele Canada. CAA-medlemmer kan også drage fordel af funktioner og tjenester, der tilbydes af tilknyttede bilklubber i hele Nordamerika og globalt.

CAA vil bruge DecideActs cloud-løsning for Strategy Execution Management til at skabe gennemsigtighed i alle lag af organisationen fra bestyrelse til medarbejdere i frontlinjen, tilpasse koncernens forretningsstrategi til de lokale forretningsenheders strategier og måle strategiske forretningsresultater for at træffe beslutninger om tilpasning på et sikkert grundlag. Værktøjet skal også hjælpe medarbejderne med at levere på de strategiske prioriteter.

Kontrakten er en vigtig milepæl, da den repræsenterer en potentiel adgangsbillet til andre store medlemsorganisationer og understreger den fortsatte stærke vækst i kundebasen og den globale brug af DecideAct.

Parisa Louie, CEO for DecideAct Canada, udtaler: "En ud af tre canadiske husstande har et CAA-medlemskab, og CAA er stærkt engageret i sine medlemmer. Gennem organisationens historie har CAA etableret et ry for enestående medlemsoplevelser og hver dag stræbt efter at skabe merværdi for medlemmerne samt sikre social ansvarlighed. DecideActs værktøj vil hjælpe CAA med at præstere endnu bedre på sådanne vigtige strategiske områder."

"Kontrakten er et vigtigt skridt for os, da vi går ind i et nyt og meget interessant marked med vores løsning. Vi ser frem til at støtte CAA med deres strategiudførelse, og vi forventer, at den erfaring og viden, vi får på dette felt, kan være en døråbner til dialog med nye potentielle kunder på lignende områder," slutter Parisa Louie.

CAA, hvis historie går tilbage til 1903, tilbyder en lang række produkter og tjenester, lige fra vejhjælp, indbo- og bilforsikring, rejsetjenester og rejseforsikring. Klubmedlemmer kan også opnå besparelser hos en lang række partnere i hele Nordamerika. CAA er en del af The Global Mobility Alliance (GMA) - et trepartssamarbejde mellem AAA Australia, AAA/CAA i Nordamerika og ARC Europe, der er etableret for at fremme udveksling af information og ekspertise mellem 71 GMA-klubber i 34 lande, der repræsenterer mere end 115 millioner medlemmer.

CAA's officielle websted: https://www.caa.ca 

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Billeder

Parisa Louie, CEO of DecideAct Canada.
Parisa Louie, CEO of DecideAct Canada.
Download

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

Det er på tide at sætte strøm til den offentlige sektors eksekveringskraft30.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Aldrig tidligere er der blevet vedtaget så mange reformer, love og lokale kommunale strategier og planer. Skal samfundet have den fulde gevinst af politiske reformer og strategier, som løfter store samfundsmæssige udfordringer, skal den offentlige sektors evne til at implementere og eksekvere styrkes. Derfor indgår DecideAct A/S og Influenter A/S nu et samarbejde om at digitalisere eksekveringen. Det vil skabe bedre overblik og styring, mindre ressourceforbrug til opfølgning og sikre, at strategier og indsatser, der er på vej til at køre af sporet, kan korrigeres i tide. Det skal resultere i bedre borgerservice, en mere agil offentlig forvaltning, sparede skattekroner og ikke mindst en større tilfredshed for de mange offentligt ansatte, som hver dag arbejder for at give den bedste service.

DecideAct er valgt af universitetet i Akureyri, Island, til at hjælpe med strategiformulering og execution management28.6.2022 13:44:02 CEST | Pressemeddelelse

DecideAct har indgået en kontrakt med UNAK (The University of Akureyri), som har programmer på alle niveauer inden for universitetsstudier. Universitetet, som spiller en nøglerolle i at fremme universitetsuddannelse, forskning, udvikling og innovation i Island, vil bruge DecideActs digitale infrastruktur til at støtte gennemførelsen af UNAKs nye femårige strategi. Det er DecideActs tredje aftale inden for uddannelsessektoren.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum