DecideAct

Bornholms Brand sætter strøm til strategien med softwareløsning fra DecideAct.

Del

Bornholms Brand vil som det første danske forsikringsselskab implementere og følge op på sin strategi ved hjælp af DecideActs softwareløsning. Ifølge administrerende direktør Morten Holten vil løsningen hjælpe med sikre, at strategien forankres i hele organisationen.

Morten Holten, administrerende direktør i Bornholms Brand
Morten Holten, administrerende direktør i Bornholms Brand

Bornholms Brand (Bornholms Brandforsikring A/S) har netop indgået en treårig kontrakt med DecideAct, som udbyder SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at gentænke, hvordan strategi implementeres, har DecideAct skabt et banebrydende digitalt værktøj, der kan hjælpe virksomheder og organisationer med at nå deres strategiske mål.

Administrerende direktør for Bornholms Brand, Morten Holten, udtaler: ”DecideActs løsning skal støtte vores strategi og handlingsplan i den daglige forretning og sikre ejerskab i alle led til fortsat at udvikle vores virksomhed. I forsikringsbranchen er der meget fokus på drift og på at hjælpe den næste kunde godt på vej, og vi kan let miste fokus på at sikre, at vi forbliver relevante og gør de rigtige ting i de kommende år.”

Han fortsætter: ”Tidligere har jeg i andre og lidt større organisationer arbejdet med systemer, som jeg oplevede kvalte motivation og fik processen til at gå i stå. Med DecideAct har vi fået en platform, der er nem og meget intuitiv at bruge. Når man, som jeg, er bedre til at få ideer end til at få dem eksekveret, er det en stor hjælp at have et værktøj, der kan skabe sammenhæng med vores mål og sikre forankring i hele organisationen.”

Bornholms Brand har 38 ansatte, hvoraf seks er en del af ledelsen. Siden forsikringsselskabet blev grundlagt i 1855, har Bornholms Brand gennemgået en stor udvikling. I dag forsikrer virksomheden mere end 16.000 kunder på øen Bornholm og har en markedsandel på over halvdelen af ​​øens husstande.

Chief Commercial Officer hos DecideAct, Jan Sander, har selv en baggrund som topleder inden for forsikringsindustrien, og han beskriver forsikringsbranchen som et betydeligt marked præget af stor konkurrence og mange investeringer. Branchen gennemgår i disse år store forandringer, hvilket øger behovet for dygtig strategiledelse. Og Jan Sander er enig med Morten Holten i, at rigtig meget handler om at levere varen i det daglige.

”Man skal først og fremmest have styr på omkostningerne og sikre en fornuftig combined ratio (sum af erstatningsprocent og omkostningsprocent),” siger Jan Sander. ”Forsikringsbranchen er karakteriseret ved en gedigen og gennemprøvet forretningsmodel. Man er vant til at tænke strategisk, og de fleste selskaber er dygtige til at designe deres strategi. Men når det kommer til eksekveringen, oplever forsikringsselskaber præcis de samme udfordringer som virksomheder inden for andre industrier. Det gælder ikke mindst for selskaber med brede samarbejdsflader, vækst via opkøb og aktiviteter på tværs af grænserne.”

”Her kan vores løsning sikre, at strategien forankres gennem hele organisationen – uanset hvor mange forgreninger og knopskydninger, vokseværket afstedkommer,” siger Jan Sander, som understreger, at også mindre forsikringsselskaber kan drage fordel af at sætte strøm til strategien. ”Danmark har i alt ca. 60 forsikringsselskaber, mange af dem er lokale og specialiserede, og kravene til dem er høje. En del af dem, som eksempelvis Bornholms Brand, har ydermere høje ambitioner i forhold til deres strategi. Skal man kunne balancere alle disse ting samtidig, er det oplagt at tage digitale hjælpemidler i brug,” siger han.

Kontrakten med Bornholms Brand er DecideActs første inden for forsikringsbranchen, og fra softwarefirmaets ledelse lyder det, at erfaringen fra samarbejdet skal udnyttes til at bane vejen for andre kontrakter med forsikringsselskaber i Danmark og globalt. DecideAct blev i december 2020 noteret på Nasdaq First North, og ambitionen er intet mindre end at blive en ledende global spiller inden for Strategy Execution Management-software (SEM).

Kontakt:

Jan Sander

Telefon 40157127

js@decideact.net

Nøgleord

Kontakter

Flemming Videriksen, CEO & Founder
pr@decideact.net
+ 45 78756550

Flemming VideriksenCEO, Founder

Expert in sstrategy design, strategy execution management and cultural change in organizations. For more than 25 years, Flemming has been a trusted advisor and executive coach to top organizational leaders around the world.

pr@decideact.net

Billeder

Morten Holten, administrerende direktør i Bornholms Brand
Morten Holten, administrerende direktør i Bornholms Brand
Download
Bornholms Brands domicil i Rønne
Bornholms Brands domicil i Rønne
Download
Jan Sander, Chief Commercial Officer i DecideAct
Jan Sander, Chief Commercial Officer i DecideAct
Download

Links

Information om DecideAct

DecideAct
Østre Kajgade 3
3730 Nexø

27114460https://decideact.net

DecideAct er en dedikeret udbyder af SaaS-software og -løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af strategi til en cloudbaseret Strategy Execution Management-platform. Ved at nytænke måden, strategi implementeres på, har DecideAct skabt et banebrydende værktøj, som kan hjælpe virksomheder og organisationer med at komme i mål med deres strategier. DecideActs vision er at modernisere strategisk lederskab gennem teknologi.

Følg pressemeddelelser fra DecideAct

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DecideAct

Tidligere kommunal topdirektør: ”Digital løsning kan lukke gabet mellem politiske beslutninger og resultater i det offentlige.”15.6.2021 14:46:26 CEST | Pressemeddelelse

Mangeårig topleder i den offentlige administration, Claus Stensgaard Jensen, skifter nu karrierespor til det private erhvervsliv. Fra august skal han være CFO i DecideAct, der tilbyder en digital løsning til eksekvering af strategi. Han ser et stort uudnyttet digitaliseringspotentiale, når det handler om at implementere politiske beslutninger og følge dem til dørs i fx kommuner og offentlige virksomheder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum