GORM x ENVISION

CHEP Danmark udpeger ny landechef

Del

Karsten Ehrhardt er ny landechef for palle- og forsyningskædevirksomheden CHEP Danmark. Han er specialist i at skabe vækst og mere fokus på kundeservice og -behov.

Karsten Ehrhardt ny landechef for CHEP Danmark
Karsten Ehrhardt ny landechef for CHEP Danmark Karsten Ehrhardt

København, 7. maj 2024 – Karsten Ehrhardt er den nye landechef for palle- og forsyningskæde-virksomheden, CHEP Danmark. Han bringer årtiers erfaring fra FMCG-industrien, specifikt fødevare- og vandsektorerne, hvor han direkte har bidraget til væksten af en bred vifte af virksomheder.

Unik profil og en unik forretningsmodel er lig med mere succes

CHEPs cirkulære forretningsmodel, hvor paller genanvendes, restaureres eller upcycles, er knap 80 år gammel. Det gør den dog ikke mindre banebrydende, og den er tilmed mere relevant end nogensinde.

Nyligt gjorde den CHEP til det 2. mest bæredygtige selskab i verden, og dette momentum skal CHEP Danmarks nye landechef Karsten Ehrhardt udnytte med sit talent for vækst, siger CHEPs nordiske chef:

”Vi er begejstrede for at have Karsten med ombord. Han har haft stor succes over flere år og i flere kommercielle sammenhænge både i Danmark og internationalt. Han kommer således med en flot væksthistorik fra FMCG-verden, og med et anderledes syn på tingene, som vil være til kundernes og vores gavn. Kort sagt er han en unik profil, som vi mener vil være med til at sikre vækst og succes, når den kombineres med vores forretningsmodel”, siger Bo Sjøberg fra CHEP Europe.

Fornyet fokus på kundebehov og kundeservice

En vigtig del af FMCG-verdenen er et konstant og behørigt fokus på kundebehov. Kundernes opmærksomheden er kort, og tolerancen for svingende kvalitet er lille.

Derfor er kundeservice alfa og omega, hvis man vil øge salget eller udvide den eksisterende kunde-portefølje, siger Karsten Ehrhardt, som signalerer fornyet fokus på netop service hos CHEP Danmark:

”Jeg er stolt over at have fået denne mulighed for at tage CHEP Danmark videre. Vi skal opnå endnu mere vækst ved at fremhæve vores unikke forretningsmodel. Men vi skal også dyrke helt klassiske dyder som god og personlig service, klar kommunikation, samt større indsigt og forståelse for kundernes behov. Vi er gode til alt dette i dag, men vi kan blive endnu bedre”.

Kort om Karsten Ehrhardt

  • Karsten er 57 år og bor i Hillerød i Nordsjælland sammen med sin kone og datter.
  • Karsten kommer fra Sammills/AquaVia, men har også været hos Danone og Aqua D’or.
  • Karsten har gennem sin karriere både arbejdet i Schweiz, Rumænien, USA og Danmark.

Nøgleord

Kontakter

Head of PR & Communications Dennis Dalgaard - T: 6165 1040 - E: deda@gxe.dk

Billeder

Karsten Ehrhardt ny landechef for CHEP Danmark
Karsten Ehrhardt ny landechef for CHEP Danmark
Download
Cheps blå paller
Cheps blå paller
Download

Vedhæftede filer

Links

Om CHEP

CHEP hjælper med at flytte flere varer til flere mennesker til flere steder end nogen anden organisation på jorden. CHEPs paller, kasser og containere udgør rygraden i den globale forsyningskæde, og verdens største mærker stoler på, at CHEP hjælper dem med at transportere deres varer mere effektivt, sikkert og bæredygtigt. CHEP har skabt en af verdens mest bæredygtige logistikvirksomheder gennem deling og genbrug af sine platforme under en model kendt som 'pooling' og betjener primært industrier inden for hurtigtkørende forbrugsvarer, frugt og grønt, drikkevarer, detailhandel og generel fremstillingsindustri. CHEP beskæftiger cirka 11.500 mennesker og tror på kraften i kollektiv intelligens gennem inklusion, mangfoldighed, og teamwork. CHEP ejer cirka 350 millioner paller, kasser og containere gennem et netværk af mere end 750 servicecentre. Som en del af Brambles Group opererer CHEP i 60 lande inklusiv i Nordamerika og Vesteuropa. For mere information, besøg venligst www.chep.com.

Følg pressemeddelelser fra GORM x ENVISION

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra GORM x ENVISION

Presseorientering - Betjenten Stefans taknemmelighed13.6.2022 15:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Til redaktionen: Betjenten Stefan Nymann blev den 18. juni 2021 påkørt og svært hjerneskadet i forbindelse med sit arbejde. Der ventes dom i sagen mod gerningsmanden om få dage. Stefans hustru Gitte har på familiernes og Stefans vegne ønsket at udtrykke taknemmelighed for den megen støtte af såvel praktisk som åndelig art, der er strømmet dem i møde i det lange forløb, der hidtil har været med behandling, genoptræning og den fortsatte kamp for et nyt liv. Indsamlingen, der fortsat er i gang på initiativ af Stefans kolleger i organisationen Thin Blue Line Danmark, har allerede slået alle rekorder, og også denne indsamling kommenterer Gitte i denne meddelelse til pressen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye