Dancann Pharma

DanCann Pharma A/S: Den første ompakningsproces er blevet fuldført på de nye faciliteter hos CannGros ApS i Ansager

Del
KØBENHAVN, Danmark, 27. februar 2023 - DanCann Pharma A/S (SS: DANCAN) (OTCQB: DCPXF) ("DanCann Pharma" eller "Selskabet"), en dansk virksomhed drevet af cannabinoider, meddeler hermed, at Selskabet har fuldført sin første ompakningsproces med succes på sine nye faciliteter i Ansager, hvor dets datterselskab, CannGros ApS ("CannGros"), fik godkendelse til sine faciliteter i slutningen af 2022.
CEO CannGros
CEO CannGros

De seneste måneder har været dedikeret til at forberede Selskabets første produktion, herunder træning af personale i standard driftsprocedurer (SOP'er) og tilhørende pakkerutiner. På samme måde har Selskabet håndteret lovgivningen i henhold til den danske Forsøgsordning for medicinsk cannabis og hertil håndteringen af narkotiske stoffer.

Louise Conradsen, CEO for CannGros, udtalte:

"De første produkter vil blive leveret til grossisterne i uge 10, henholdsvis Nomeco og TMJ (Tjellesen Max Jenne), hvilket vil være en stor milepæl for vores nygodkendte facilitet. Et tæt og succesfuldt samarbejde med grossister og læger har sikret en kontinuerlig forsyning til patienter i overgangen fra Glostrup til Ansager, hvilket er meget værdsat af virksomheden."

"Vi vil gerne takke vores samarbejdspartnere for deres samarbejde før og efter ompakningsprocessen, herunder Eurographic, BHS, Nomeco og TMJ. Vi er spændte på at sende produkterne ud til patienterne efter at have gennemført vores første ompakningsproces med succes, og vi ser frem til at forberede og levere endnu flere produkter til patienter fra Ansager i fremtiden. Vi er glade for at kunne gøre en forskel for patienter i Danmark."

I uge 8 og 9 vil CannGros pakke de første to ordrer på sin nye placering i Ansager. I første omgang er 1.000 enheder blevet ompakket, baseret på de tre produkter ®, Bedica® og Bediol®, og i alt forventes cirka 2.000 enheder at blive ompakket i denne første proces.

Om CannGros

CannGros ApS er godkendt til produktion af cannabisprodukter til medicinsk brug i overensstemmelse med loven om den danske Forsøgsordning for medicinsk cannabis. CannGros har i øjeblikket tre produkter (tørrede blomster og granulater) inkluderet på Lægemiddelstyrelsens liste over medicinske cannabisprodukter under den danske Forsøgsordning for medicinsk cannabis, med import og distribution af produkterne Bedrocan®, Bedica® og Bediol® til alle landets apoteker.

For yderligere information, kontakt venligst:

Louise Conradsen, CEO CannGros

E-mail: loc@dancann.com

Telefon: +45 5384 6353

Nøgleord

Kontakter

Billeder

CEO CannGros
CEO CannGros
Download

Information om Dancann Pharma

Dancann Pharma
Dancann Pharma
Rugvænget 5
6823 Ansager

+45 6916 0393https://www.dancann.com/

DanCann Pharma A/S er en dansk bio-pharma virksomhed, som blev etableret i 2018. DanCann Pharma er en vertikalt integreret, licenseret produktions- og distributionsvirksomhed, som fokuserer på at opdage, udvikle, fremstille og kommercialisere nye terapeutiske cannabinoider inden for en lang række sygdomsområder. DanCann Pharma er EU-GMP-godkendt af Lægemiddelstyrelsen under den danske forsøgsordning med medicinsk cannabis, og har blandt andet licens til fremstilling, eksport, import og distribution.

Virksomheden har en ambition om at levere et kvalificeret og standardiseret produkt - udarbejdet efter standarder, som er gældende ved fremstilling af konventionel medicin. DanCann Pharma gruppen ejer ligeledes datterselskabet CannGros ApS, som er markedsledende i Danmark med import og distribution af produkterne Bedrocan®, Bedica® og Bediol® til samtlige landets apoteker.

DanCann Pharma A/S (SS: DANCAN) er noteret på Spotlight Stock Market i København/Stockholm og sidenoteret på OTCQB Venture Market i USA (DCPXF).

Følg pressemeddelelser fra Dancann Pharma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dancann Pharma

DanCann Pharma A/S styrker organisationen på det regulatoriske område21.12.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

DanCann Pharma A/S har ansat Jonas Skov som ansvarlig på det regulatoriske område – Head of Regulatory Affairs - i datterselskabet CannGros ApS, hvor de regulatoriske opgaver i DanCann Pharma koncernen er placeret. Jonas Skov kommer til CannGros fra en stilling som Senior QA/QP-specialist hos Fertin Pharma A/S. Før denne stilling arbejdede han hos Orifarm A/S med lignende opgaver.

Et begivenhedsrigt efterår har styrket DanCann Pharma markant14.12.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

DanCann Pharma har siden starten af september lukket eksportaftaler for mere end 80 millioner kr., har gennemført en fortegningsemission som har sikret yderligere ca. 22 millioner kr., er blevet EU-GMP-certificeret til produktion af medicinsk cannabis, har fået grønt lys til flytning af datterselskabet CannGros og er blevet sidenoteret på en amerikansk børs. Det er gået stærkt for den ambitiøse bio-pharma-virksomhed fra sydvestjyske Ansager.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye