DanCann Pharma og CannGros åbner kontor i Odense

Del
Den 1. februar åbnede den ambitiøse bio-pharma koncern et salgskontor centralt i Danmark. Kontorfaciliteter i det gamle posthus i centrum af Odense skal fremover blandt andet danne rammerne for koncernens kommercielle aktiviteter og arbejdet på det regulatoriske område.

Louise Conradsen bliver daglig leder af kontoret i Odense. Hun er administrerende direktør i datterselskabet CannGros og salgsansvarlig i DanCann Pharma – og så bor hun nærmest kun et stenkast fra det nye kontor, som ligger på adressen Lille Gråbrødrestræde 1, 5000 Odense C.

- En stor del af den danske cannabisindustri ligger på Fyn, og vi har længe søgt efter egnede faciliteter i lokalområdet. Dem har vi nu fundet i det gamle posthus, hvor vi rykker ind fra 1. februar, fortæller Louise Conradsen.    

Siden stiftelsen i 2018 har DanCann Pharma taget kæmpeskridt på vejen mod at etablere sig som producent og forhandler af produkter på markedet for medicinsk cannabis. Da virksomheden i efteråret 2021 opkøbte grossistvirksomheden CannGros, blev DanCann Pharma med et slag markedsleder med licens- og salgsrettigheder for tre tilgængelige produkter på markedet under den danske forsøgsordning.

- CannGros var den første virksomhed som blev godkendt af Lægemiddelstyrelsen til import og håndtering af medicinsk cannabis under den danske forsøgsordning tilbage i 2018. For nylig flyttede vi ompaknings- og distributionsaktiviteterne i CannGros fra Glostrup til Ansager for at have samlet koncernens aktiviteter på hovedsædet i Sydvestjylland, og det ændrer åbningen af en ny lokation i Odense ikke på. Her vil indtil videre udelukkende være kommercielle og regulatoriske aktiviteter, siger Louise Conradsen, som samtidig pointerer, at det, at kunne tilbyde en arbejdsplads centralt i Danmark, måske vil gøre det nemmere at tiltrække nye kolleger, hvis det bliver aktuelt.  

I slutningen af 2022 fik DanCann Pharma sin EU-GMP-certificering af Lægemiddelstyrelsen og kigger derfor ind i en fremtid, hvor det kommercielle i højere grad vil være i fokus. Både i forbindelse med salg af egenproduktion, men i høj grad også gennem en opprioritering og udvidelse af aktiviteterne i CannGros.

- CannGros har vist sig at være et rigtig stærkt opkøb og en vigtig tilføjelse til DanCann Pharma. Vi har fået koblet det ønskede kommercielle ben på vores virksomhed, og det har allerede givet resultater med de nyligt indgåede forhandleraftaler med tyske WEECO Pharma og polske Storkpharm, som tilsammen har en værdi af mere end 80 millioner kr. fordelt over de kommende tre år, fortæller CannGros-direktøren.

For mere information
Louise Conradsen, administrerende direktør hos CannGros, tlf.: 5384 6353

Om CannGros
CannGros ApS er godkendt til fremstilling af cannabisprodukter til medicinsk brug, i henhold til lov om den danske Forsøgsordning med medicinsk cannabis. CannGros har på nuværende tidspunkt tre produkter (tørrede blomster og granulat) optaget på Lægemiddelstyrelsens liste over medicinske cannabisprodukter under den danske forsøgsordning for medicinsk cannabis.

CannGros er markedsledende i Danmark med import og distribution af produkterne Bedrocan®, Bedica® og Bediol® til samtlige landets apoteker.

Om DanCann Pharma A/S

DanCann Pharma A/S (SS: DANCAN) blev grundlagt i 2018 og er en dansk farmaceutisk bioteknologivirksomhed. DanCann Pharma er et vertikalt integreret, licenseret produktions- og distributionsselskab med base i Danmark. Virksomheden fokuserer på at udvikle, fremstille og markedsføre nye terapeutiske cannabinoider i en bred vifte af sygdomsområder.

For yderligere information, kontakt:

Jeppe Krog Rasmussen, CEO
E-mail: jkr@dancann.com
Website: www.dancann.com

Nøgleord

Kontakter

Information om Dancann Pharma

Dancann Pharma
Dancann Pharma
Rugvænget 5
6823 Ansager

+45 6916 0393https://www.dancann.com/

DanCann Pharma A/S er en dansk bio-pharma virksomhed, som blev etableret i 2018. DanCann Pharma er en vertikalt integreret, licenseret produktions- og distributionsvirksomhed, som fokuserer på at opdage, udvikle, fremstille og kommercialisere nye terapeutiske cannabinoider inden for en lang række sygdomsområder. DanCann Pharma er EU-GMP-godkendt af Lægemiddelstyrelsen under den danske forsøgsordning med medicinsk cannabis, og har blandt andet licens til fremstilling, eksport, import og distribution.

Virksomheden har en ambition om at levere et kvalificeret og standardiseret produkt - udarbejdet efter standarder, som er gældende ved fremstilling af konventionel medicin. DanCann Pharma gruppen ejer ligeledes datterselskabet CannGros ApS, som er markedsledende i Danmark med import og distribution af produkterne Bedrocan®, Bedica® og Bediol® til samtlige landets apoteker.

DanCann Pharma A/S (SS: DANCAN) er noteret på Spotlight Stock Market i København/Stockholm og sidenoteret på OTCQB Venture Market i USA (DCPXF).

Følg pressemeddelelser fra Dancann Pharma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dancann Pharma

DanCann Pharma A/S: Den første ompakningsproces er blevet fuldført på de nye faciliteter hos CannGros ApS i Ansager26.2.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

KØBENHAVN, Danmark, 27. februar 2023 - DanCann Pharma A/S (SS: DANCAN) (OTCQB: DCPXF) ("DanCann Pharma" eller "Selskabet"), en dansk virksomhed drevet af cannabinoider, meddeler hermed, at Selskabet har fuldført sin første ompakningsproces med succes på sine nye faciliteter i Ansager, hvor dets datterselskab, CannGros ApS ("CannGros"), fik godkendelse til sine faciliteter i slutningen af 2022.

DanCann Pharma A/S styrker organisationen på det regulatoriske område21.12.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

DanCann Pharma A/S har ansat Jonas Skov som ansvarlig på det regulatoriske område – Head of Regulatory Affairs - i datterselskabet CannGros ApS, hvor de regulatoriske opgaver i DanCann Pharma koncernen er placeret. Jonas Skov kommer til CannGros fra en stilling som Senior QA/QP-specialist hos Fertin Pharma A/S. Før denne stilling arbejdede han hos Orifarm A/S med lignende opgaver.

Et begivenhedsrigt efterår har styrket DanCann Pharma markant14.12.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

DanCann Pharma har siden starten af september lukket eksportaftaler for mere end 80 millioner kr., har gennemført en fortegningsemission som har sikret yderligere ca. 22 millioner kr., er blevet EU-GMP-certificeret til produktion af medicinsk cannabis, har fået grønt lys til flytning af datterselskabet CannGros og er blevet sidenoteret på en amerikansk børs. Det er gået stærkt for den ambitiøse bio-pharma-virksomhed fra sydvestjyske Ansager.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye