Dancann Pharma

DanCann Pharma A/S har ansat Peter Søndergaard som ny økonomidirektør

Del
Den 3. januar 2023 kunne den ambitiøse bio-pharma virksomhed DanCann Pharma byde velkommen til Peter Søndergaard, som er tiltrådt som virksomhedens nye økonomidirektør.
Peter Søndergaard, økonomidirektør (CFO) hos DanCann Pharma A/S
Peter Søndergaard, økonomidirektør (CFO) hos DanCann Pharma A/S

Peter Søndergaard, som er Cand Oecon i strategi og ledelse, har mere end 15 års erfaring fra C-level arbejde i produktions- og handelsvirksomheder. Hos DanCann Pharma skal Peter Søndergaard lede økonomifunktionen i den voksende koncern, som består af DanCann Pharma A/S og datterselskabet CannGros.

Han får til opgave at udvikle og implementere relevante økonomiske styringsredskaber tilpasset de enkelte forretningsområder i samarbejde med direktionen, som han bliver en del af sammen med administrerende direktør Jeppe Krog Rasmussen, driftsdirektør Sarah Mai Holm og administrerende direktør i datterselskabet CannGros, Louise Conradsen.

- Vi har i en periode haft en interimsøkonomidirektør (konsulent) på nedsat tid, men i takt med kommercialiseringen af forretningen og vores stigende fokus på drift og optimering, har vi brug for en fast, fuld ressource, som kan være med til at transformere økonomifunktionen fra regnskabsfokus til økonomi/forretningsfokus. Vi har gennem længere tid søgt efter den rette profil, og det er vi overbevist om at vi har fundet i Peter. Han har den nødvendige brede erfaring i at arbejde med forretningsprocesser i hele økonomifunktionen og jeg er sikker på, at Peters alsidighed kommer til sin ret hos DanCann Pharma, hvor han vil få vide beføjelser til at sætte sit eget aftryk på økonomifunktionen, fortæller Jeppe Krog Rasmussen.

Peter Søndergaard glæder sig til at komme i gang hos DanCann Pharma – og bidrage til organisationens mål, vækst og profitabilitet.

- De sidste mange år har nøgleordene i mit arbejde været transformation af finansafdelinger, hvor jeg har brugt min rolle i økonomi til aktivt at skabe et stærkt fundament med en moderne finansfunktion ved hjælp af optimering af processer og digitalisering. Jeg har en proaktiv tilgang til opgaverne, og er samtidig drevet af et stærkt ønske om at skabe resultater gennem motivering af mine kollegers drive og engagement. DanCann Pharma er en ung, ambitiøs virksomhed med tydelige målsætninger for fremtiden samt et engageret og kompetent medarbejderteam, som jeg ser frem til at blive en del af, udtaler han.

Peter Søndergaard er tiltrådt i Ansagervirksomheden fra starten af januar sammen med yderligere to nye kolleger. DanCann Pharma har fra januar 2023 18 ansatte.

For mere information
Jeppe Krog Rasmussen, administrerende direktør hos DanCann Pharma, tlf.: 2963 6920

Kontakter

Billeder

Peter Søndergaard, økonomidirektør (CFO) hos DanCann Pharma A/S
Peter Søndergaard, økonomidirektør (CFO) hos DanCann Pharma A/S
Download

Information om Dancann Pharma

Dancann Pharma
Dancann Pharma
Rugvænget 5
6823 Ansager

+45 6916 0393https://www.dancann.com/

DanCann Pharma A/S er en dansk bio-pharma virksomhed, som blev etableret i 2018. DanCann Pharma er en vertikalt integreret, licenseret produktions- og distributionsvirksomhed, som fokuserer på at opdage, udvikle, fremstille og kommercialisere nye terapeutiske cannabinoider inden for en lang række sygdomsområder. DanCann Pharma er EU-GMP-godkendt af Lægemiddelstyrelsen under den danske forsøgsordning med medicinsk cannabis, og har blandt andet licens til fremstilling, eksport, import og distribution.

Virksomheden har en ambition om at levere et kvalificeret og standardiseret produkt - udarbejdet efter standarder, som er gældende ved fremstilling af konventionel medicin. DanCann Pharma gruppen ejer ligeledes datterselskabet CannGros ApS, som er markedsledende i Danmark med import og distribution af produkterne Bedrocan®, Bedica® og Bediol® til samtlige landets apoteker.

DanCann Pharma A/S (SS: DANCAN) er noteret på Spotlight Stock Market i København/Stockholm og sidenoteret på OTCQB Venture Market i USA (DCPXF).

Følg pressemeddelelser fra Dancann Pharma

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dancann Pharma

DanCann Pharma A/S: Den første ompakningsproces er blevet fuldført på de nye faciliteter hos CannGros ApS i Ansager26.2.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

KØBENHAVN, Danmark, 27. februar 2023 - DanCann Pharma A/S (SS: DANCAN) (OTCQB: DCPXF) ("DanCann Pharma" eller "Selskabet"), en dansk virksomhed drevet af cannabinoider, meddeler hermed, at Selskabet har fuldført sin første ompakningsproces med succes på sine nye faciliteter i Ansager, hvor dets datterselskab, CannGros ApS ("CannGros"), fik godkendelse til sine faciliteter i slutningen af 2022.

DanCann Pharma A/S styrker organisationen på det regulatoriske område21.12.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

DanCann Pharma A/S har ansat Jonas Skov som ansvarlig på det regulatoriske område – Head of Regulatory Affairs - i datterselskabet CannGros ApS, hvor de regulatoriske opgaver i DanCann Pharma koncernen er placeret. Jonas Skov kommer til CannGros fra en stilling som Senior QA/QP-specialist hos Fertin Pharma A/S. Før denne stilling arbejdede han hos Orifarm A/S med lignende opgaver.

Et begivenhedsrigt efterår har styrket DanCann Pharma markant14.12.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

DanCann Pharma har siden starten af september lukket eksportaftaler for mere end 80 millioner kr., har gennemført en fortegningsemission som har sikret yderligere ca. 22 millioner kr., er blevet EU-GMP-certificeret til produktion af medicinsk cannabis, har fået grønt lys til flytning af datterselskabet CannGros og er blevet sidenoteret på en amerikansk børs. Det er gået stærkt for den ambitiøse bio-pharma-virksomhed fra sydvestjyske Ansager.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye