3F

Tid og råd til kloge investeringer

Del

Drop den falske fortælling om en regning i børneværelset. Finanspolitikken er "mærkbart overholdbar."

"Vismandsrapporten trækker tæppet væk under sortseerne, der prædiker nye offentlige besparelser og mere pisk til danskerne," siger 3Fs formand Per Christensen.

"Men det er IKKE tiden til en glad aften i byen, hvor vi på børnenes bekostning bevilger hinanden generelle skattelettelser. Folketinget bør i stedet investere klogt: I bedre erhvervsuddannelser, styrket efteruddannelse for de kortuddannede og et bedre arbejdsmiljø.

"Så kan vi sikre virksomhederne de dygtige medarbejdere, de får brug for, og på forsvarlig vis øge arbejdsudbuddet, når færre tvinges til at trække sig tilbage pga. nedslidning og arbejdsskader. Offentlig støtte til ny teknologi, som kan mindske belastende løft og ensidigt, gentaget arbejde er ren win-win – både for medarbejderne og arbejdsgiverne."

"Samtidig bør man gøre mere for de små og mellemstore virksomheder og huske på, at en velfungerende offentlig sektor er en forudsætning for den private."

"Efter rapporten her må man skrue ned for den falske fortælling om en regning i børneværelset. Finanspolitikken betegnes som mærkbart overholdbar. Der venter tværtimod en check på omkring 22 mia. kr. i børneværelset," siger Per Christensen.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere kommentarer kan fås ved henvendelse til 3Fs pressetelefon 88928892

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum