Pres på gratis frivillig hjælp til unge under covid19

Del
UngtilUng.com en digital trivselsplatform for udsatte unge i alderen 16-35 år har siden 11/3, hvor regeringen lukkede Danmark ned oplevet en stigning på mere end 100 % i antallet af samtaler, så vi nu ligger på mere end 200 om mdr. i vores åbne mentorsamtaler, samt frivillige peerchat.

For at kunne møde efterspørgslen har vi tilknyttet flere frivillige, og vi er gået fra omkring 80 frivillige til 110. Det har vi gjort, så vi kunne øge åbningstiderne, og nu har åbent på chatten 4 timer om dagen, hver dag hele ugen.

Det der er vores styrke er, at vi typisk har åbent i ydertiderne, hvor kommunale tilbud ikke har åbent, hvilket gælder aftentider i hverdagene, samt at vi også er åbent i weekenden.

Mange unge vælger at gå til UngTilUng, fordi det bl.a. er frivillige peers, som sidder klar ved tasterne. Det er frivillige som har egne erfaringer med angst, ensomhed, isolation og ofte har følt sig uden for fællesskaberne. Det er noget som vi ser en øget tendens til for personer i alderen 16-35 i denne særlige tid med Covid19.

Det at de unge kan få lettet deres hjerte for alle de frustrationer som de går rundt med betyder meget. De bliver ikke mødt af en professionel som skal ”fixe” dem. Nogle gange er det bare rigtig rart at blive mødt af andre unge som ved hvordan det er at være ung i denne særlige tid med de udfordringer det indebærer.


Derudover er, og har UngTilUng.com altid være en digitale hjælpe platform og det er naturligt at søge derhen, hvor hjælpen er.


Alle frivillige går selvfølgelig igennem en omfattende digital uddannelsesforløb inden, at de går i gang med deres frivillige arbejde. Uddannelsen er målrettet deres frivilligopgave. 

Udover vores chat tilbud, har vi også et 12 ugers mentorforløb omkring angst, nervøsitet og tankemylder, samt de unge som har mod på at arbejde med sig selv, kan dykke ned i vores peer blog, hvor frivillige skriver om deres egne erfaringer med at få det bedre eller bruge selvhjælpskassen, hvor fagligt frivillige har udviklet en lang række værktøjer, som de unge kan gøre brug af.

Fakta om UngTilUng.com
UngTilUng.com blev startet i 2013 af Konsulentkompagniet, Den Boligsociale Fond, Hillerød kommune og Sind Hillerød som et 2-årige projekt finansieret af Socialstyrelsen.

Vi er et lille team på 6 medarbejder med base på Nørrebro, men med 110 frivillige fra hele landet.
 
Inspirerer, hjælper og støtter årligt 35.000 unge, der enten er sårbare eller står med en akut udfordring.

Kontakter

Direktør Jannik Dobusz
Tlf: 60170196
Mail: jd@boligsocial.dk

Billeder

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

For mere information kontakt:
Direktør Jannik Dobusz

Tlf: 60170196

Mail: jd@boligsocial.dk

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

Ny ejerkreds, ny bestyrelse og ny retning for Media Group Denmark28.2.2024 11:57:59 CET | Pressemeddelelse

Media Group Denmark (MGDK) har fået ny ejerkreds og for første gang i virksomhedens historie; en professionel bestyrelse. Ejerkredsen består nu af Henrik Rothenbücher, Rikki Tholstrup Jørgensen og Benjamin Raun. For at styrke mediehuset har ejerkredsen sammensat en professionel bestyrelse, der skal være med til at sikre, at den nye retning, som mediehuset bevæger sig i, bliver en bæredygtig succes.

Dansk Innovation Hædret på Global Scene: En Revolutionerende Løsning på Vold og Trusler i Sundhedssektoren22.2.2024 14:09:32 CET | Pressemeddelelse

I en storslået ceremoni i Dubai, Health 2.0, er den danske organisation S.T.O.P. Pædagogisk Sikkerhed® blevet tildelt den prestigefyldte ”Outstanding Leadership” pris. Denne anerkendelse markerer en væsentlig milepæl for Danmark på den internationale arena, idet S.T.O.P. står i spidsen for en revolutionerende tilgang til at tackle nogle af de mest presserende udfordringer i social- og sundhedssektoren: vold og trusler mod sundhedspersonale.

Julen er ikke kærlighedens tid: Tre råd til at undgå stress og spændinger mellem partnere16.12.2023 08:38:30 CET | Pressemeddelelse

I den ofte forjagede og forventningsfyldte juletid, erfarer mange ægtepar, at presset på forholdet vokser. Denne sæson, som burde være præget af glæde og samvær og kærlighed. Julen kan resultere i forhøjet stress og mindsket fokus på de kvaliteter, der plejer at holde forholdet solidt. I Danmark er der rigtig mange danskere, der oplever forhøjet press i parforholdet i løbet af julemåneden. For nogle ender krisen med at være permanent.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye