Dansk Innovation Hædret på Global Scene: En Revolutionerende Løsning på Vold og Trusler i Sundhedssektoren

Del

I en storslået ceremoni i Dubai, Health 2.0, er den danske organisation S.T.O.P. Pædagogisk Sikkerhed® blevet tildelt den prestigefyldte ”Outstanding Leadership” pris. Denne anerkendelse markerer en væsentlig milepæl for Danmark på den internationale arena, idet S.T.O.P. står i spidsen for en revolutionerende tilgang til at tackle nogle af de mest presserende udfordringer i social- og sundhedssektoren: vold og trusler mod sundhedspersonale.

S.T.O.P. Pædagogisk Sikkerhed® er grundlagt på en dybfølt vision om at skabe et arbejdsmiljø præget af sikkerhed, trivsel og tryghed for alle, uanset udfordringer såsom psykisk sygdom, mentale udfordringer eller fysiske handicaps. Organisationens unikke koncept, der forener socialpædagogikkens kerne med sikkerhedsstrategier fra livvagtens verden, sætter en ny standard for professionel pleje og beskyttelse.

Dette innovative koncept har revolutioneret håndteringen af udadreagerende adfærd, ved at udstyre sundhedspersonalet med nødvendige værktøjer til at udføre deres opgaver med respekt og effektivitet, samtidig med at de beskytter sig selv og deres kolleger mod potentielle trusler og vold. S.T.O.P.'s tilgang kombinerer praktisk viden med en unik ledelsesfilosofi, der fremhæver en flad struktur, hvor tillid, inspiration, og psykologisk tryghed står centralt. Denne strategi har vist sig at være banebrydende, fremmende en kultur af åbenhed, ærlighed, og en sund work-life balance.

Modtagelsen af denne internationale pris i Dubai er ikke kun en anerkendelse af S.T.O.P. Pædagogisk Sikkerhed®'s enestående bidrag til sundhedssektoren, men også et bevis på, at Danmark fortsætter med at være en førende nation inden for innovation og løsninger, der adresserer komplekse globale udfordringer.

For mere information om S.T.O.P. Pædagogisk Sikkerhed® og deres banebrydende arbejde, besøg deres hjemmeside på www.s-t-o-p.nu eller kontakt dem direkte for interviews og yderligere information.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

Ny ejerkreds, ny bestyrelse og ny retning for Media Group Denmark28.2.2024 11:57:59 CET | Pressemeddelelse

Media Group Denmark (MGDK) har fået ny ejerkreds og for første gang i virksomhedens historie; en professionel bestyrelse. Ejerkredsen består nu af Henrik Rothenbücher, Rikki Tholstrup Jørgensen og Benjamin Raun. For at styrke mediehuset har ejerkredsen sammensat en professionel bestyrelse, der skal være med til at sikre, at den nye retning, som mediehuset bevæger sig i, bliver en bæredygtig succes.

Julen er ikke kærlighedens tid: Tre råd til at undgå stress og spændinger mellem partnere16.12.2023 08:38:30 CET | Pressemeddelelse

I den ofte forjagede og forventningsfyldte juletid, erfarer mange ægtepar, at presset på forholdet vokser. Denne sæson, som burde være præget af glæde og samvær og kærlighed. Julen kan resultere i forhøjet stress og mindsket fokus på de kvaliteter, der plejer at holde forholdet solidt. I Danmark er der rigtig mange danskere, der oplever forhøjet press i parforholdet i løbet af julemåneden. For nogle ender krisen med at være permanent.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye