KH-Online

Cykelexperten.dk og Brian Jespersen kan i år fejre 20 år sammen

Del

I medvind og modvind har Brian haft førertrøjen på i alle Cykelexperten’s 20 år. Hvad der startede som en lille hjørnebutik, er i dag blevet til en af Danmarks største cykelhandler og værksteder.

Fra hjørnebutik til Megastore

Spoler vi tiden tilbage til 2004, kunne man finde Cykelexperten.dk i en beskeden 2 etages hjørnebutik i Glostrup. 

Da pladsen blev for trængt, rykkede Cykelexperten.dk først til Jyllingevej i Vanløse for derefter at rykke til 1500m2 store lokaler på Slotsherrensvej 103, hvor butikken også ligger i dag. 

I dag står butikken nu med mere end 700 cykler udstillet, et stort værksted og en landsdækkende webshop.Når 1 bliver til 40

Cykelexperten.dk voksede - Og det samme gjorde personalet. For Brian står det klart, at han ikke vil kunne stå her i dag, hvis ikke det havde været for de mange gode medarbejdere gennem tiden. 

I 2004 stod Brian alene. I dag har han omkring 40 ansatte. De er fordelt ud over butik, værksted, lager og webshop. Cykelexperten.dk på Danmarkskortet

Med kun én fysisk butik i Vanløse, har Cykelexperten.dk brugt deres webshop til at blive en af Danmarks største cykelforhandlere.

Med muligheden for tilbyde markedets største mærker af cykler, tøj og udstyr, har de nemlig formået at hjælpe tusindvis af kunder i hele landet.

Kombinationen af butik og webshop har bl.a. betydet, at Cykelexperten.dk har vundet hele 5 Gazelle priser - og nu går efter en mere!Ruten for fremtiden planlagt

For at kunne følge med den stigende cykelinteresse, har Cykelexperten.dk taget sit næste store skridt - en etablering af et nyt stort varelager i Glostrup. 

“Med vores nye lager, ser vi frem til at bringe vores webshop til nye højder. Vi vil fortsætte med at levere kvalitets cykler og førsteklasses service til vores cykelglade kunder over hele landet“, udtaler Brian.

Den danske cykelinteresse og dansk cykling er inde i en guldalder, som de hos Cykelexperten.dk håber fortsætter. 

Én ting er i hvert fald sikkert - De ser fremad og glæder sig til at se hvad fremtiden bringer de næste 20 år!
Skrevet af: Jonas Jonge

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

Ny ejerkreds, ny bestyrelse og ny retning for Media Group Denmark28.2.2024 11:57:59 CET | Pressemeddelelse

Media Group Denmark (MGDK) har fået ny ejerkreds og for første gang i virksomhedens historie; en professionel bestyrelse. Ejerkredsen består nu af Henrik Rothenbücher, Rikki Tholstrup Jørgensen og Benjamin Raun. For at styrke mediehuset har ejerkredsen sammensat en professionel bestyrelse, der skal være med til at sikre, at den nye retning, som mediehuset bevæger sig i, bliver en bæredygtig succes.

Dansk Innovation Hædret på Global Scene: En Revolutionerende Løsning på Vold og Trusler i Sundhedssektoren22.2.2024 14:09:32 CET | Pressemeddelelse

I en storslået ceremoni i Dubai, Health 2.0, er den danske organisation S.T.O.P. Pædagogisk Sikkerhed® blevet tildelt den prestigefyldte ”Outstanding Leadership” pris. Denne anerkendelse markerer en væsentlig milepæl for Danmark på den internationale arena, idet S.T.O.P. står i spidsen for en revolutionerende tilgang til at tackle nogle af de mest presserende udfordringer i social- og sundhedssektoren: vold og trusler mod sundhedspersonale.

Julen er ikke kærlighedens tid: Tre råd til at undgå stress og spændinger mellem partnere16.12.2023 08:38:30 CET | Pressemeddelelse

I den ofte forjagede og forventningsfyldte juletid, erfarer mange ægtepar, at presset på forholdet vokser. Denne sæson, som burde være præget af glæde og samvær og kærlighed. Julen kan resultere i forhøjet stress og mindsket fokus på de kvaliteter, der plejer at holde forholdet solidt. I Danmark er der rigtig mange danskere, der oplever forhøjet press i parforholdet i løbet af julemåneden. For nogle ender krisen med at være permanent.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye