KH-Online

Ny ejerkreds, ny bestyrelse og ny retning for Media Group Denmark

Del

Media Group Denmark (MGDK) har fået ny ejerkreds og for første gang i virksomhedens historie; en professionel bestyrelse.

Ejerkredsen består nu af Henrik Rothenbücher, Rikki Tholstrup Jørgensen og Benjamin Raun.

For at styrke mediehuset har ejerkredsen sammensat en professionel bestyrelse, der skal være med til at sikre, at den nye retning, som mediehuset bevæger sig i, bliver en bæredygtig succes.

Tre bestyrelsesprofiler sætter sit præg på retningen for MGDK

”Vi skal positionere os anderledes på markedet. Derfor har vi igangsat en strategiproces, der bl.a. indeholder etableringen af en professionel bestyrelse,” fortæller medejer og bestyrelsesformand, Rikki Tholstrup Jørgensen.

”Ambitionen er at få MGDK til at vokse gennem etablering af nye medier samt opkøb og sammenlægninger. De medier, vi har drevet de sidste fire år, er nu så etablerede, at vi kan bruge kræfterne på at tænke større tanker.

Vi tiltrækker i øjeblikket tunge kompetencer, der skal give os en endnu større bredde som mediehus.

Sammenholdt med vores nye stærke bestyrelse, giver det os stor tro på, at vi kan bringe MGDK op på et nyt niveau.”

 

De tre nye profiler, der er hentet ind til den professionelle bestyrelse er:

Bjarne Riis, team- og ledelsescoach og bestyrelsesmedlem.

Søren Søltoft Holmboe, kommunikationsrådgiver og forretningsudvikler og bestyrelsesmedlem.

Hans Henrik Bondegaard, advokat og bestyrelsesmedlem.

Bjarne Riis, bestyrelsesmedlem

”Jeg glæder mig til at sætte mit præg på et moderne mediehus. Det er vigtigt, at vi som mediehus altid agerer med respekt overfor de personer, vi skriver om og overfor vores læsere. Vi har en sund forretning og et rigtigt godt udgangspunkt for vækst. Ikke bare økonomisk vækst. Men også en bæredygtig vækst, der bygger på nogle sunde værdier i alt, vi gør. Om det er artikler, ledelsen af virksomheden, vores partnerskaber eller kommende investeringer. Jeg glæder jeg meget til at være med til at præge måden, vi driver medier, nyheder og formidling på. Ikke bare i Danmark, men også i udlandet”.

Søren Søltoft Holmboe, bestyrelsesmedlem

”I de mange år jeg har arbejdet med forretningsudvikling, har jeg været med til både at skabe turn arounds, nye virksomheder samt skalering af etablerede virksomheder. Jeg er meget intuitiv og jeg blander altid min intuition med de forretningsmodeller, der passer på den enkelte virksomhed.

Det glæder jeg mig til at gøre her i Media Group Denmark også. For vi har en unik mulighed for at skabe et mediehus, der ikke er hæmmet af de paradigmer og dogmer der har været i branchen siden, den gik fra at bestå af enkeltstående aviser og til nu hvor det er traditionsrige mediehuse, der dominerer fladen i en tid, hvor de sociale medier har magten”.

Hans Henrik Bondegaard, bestyrelsesmedlem

”Jeg har altid interesseret mig for digitale virksomheder, og fra mit virke som advokat, har jeg stor viden om digitale forretningsmodeller og den bagvedliggende jura.

Som et naturligt led i rejsen i at gå fra iværksættervirksomhed til et stort mediehus står Media Group Denmark over for nogle store forandringer i både udtryk, profil, og mål for virksomheden. Jeg glæder mig til at sætte mine kompetencer i spil og understøtte processen med styrkelsen af Media Group Danmarks strategi om forandringer og vækst gennem opkøb og sammenlægninger.”

Udover de tre eksterne bestyrelsesmedlemmer træder også medejer Benjamin Raun ind i bestyrelsen.

Ny strategi, nyt look og nye medier

MGDK har med den nye bestyrelse igangsat en strategisk proces, der skal munde ud i en helt ny retning for virksomheden. Retningen vil inkludere nyt navn og en ny visuel identitet.

”Vi glæder os til gradvist at løfte sløret for de mange tiltag og forandringer, vi har sat i gang. Og vi glæder os til at bidrage til at bringe nyheder, viden og underholdning af høj kvalitet ud til det danske marked og til udlandet på mange forskellige platforme”, fortæller Rikki Tholstrup Jørgensen.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

Dansk Innovation Hædret på Global Scene: En Revolutionerende Løsning på Vold og Trusler i Sundhedssektoren22.2.2024 14:09:32 CET | Pressemeddelelse

I en storslået ceremoni i Dubai, Health 2.0, er den danske organisation S.T.O.P. Pædagogisk Sikkerhed® blevet tildelt den prestigefyldte ”Outstanding Leadership” pris. Denne anerkendelse markerer en væsentlig milepæl for Danmark på den internationale arena, idet S.T.O.P. står i spidsen for en revolutionerende tilgang til at tackle nogle af de mest presserende udfordringer i social- og sundhedssektoren: vold og trusler mod sundhedspersonale.

Julen er ikke kærlighedens tid: Tre råd til at undgå stress og spændinger mellem partnere16.12.2023 08:38:30 CET | Pressemeddelelse

I den ofte forjagede og forventningsfyldte juletid, erfarer mange ægtepar, at presset på forholdet vokser. Denne sæson, som burde være præget af glæde og samvær og kærlighed. Julen kan resultere i forhøjet stress og mindsket fokus på de kvaliteter, der plejer at holde forholdet solidt. I Danmark er der rigtig mange danskere, der oplever forhøjet press i parforholdet i løbet af julemåneden. For nogle ender krisen med at være permanent.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye