Ny effektiv stressbehandling skal forbedre danskernes livskvalitet

Del

Stress kan ramme alle og kan komme til udtryk på mange forskellige måder. Stress er en tilstand, der kan have en meget negativ indflydelse på menneskets livskvalitet, og derfor er det i både milde og svære tilfælde hensigtsmæssigt at søge hjælp. Metoderne til at behandle stress er mange – en af de nyere metoder står Michall Winkler fra Lifeconsulting bag.

Stress kan være alvorligt, og selvom det er lettere sagt end gjort at slippe af med stress, så er der hjælp at hente. Michall Winkler fra Lifeconsulting er en af de fagpersoner, der bruger rigtig mange af sine vågne timer på at hjælpe danskerne til en bedre hverdag – med meget mere glæde og overskud (og ingen stress). Michall Winkler er certificeret og eksamineret Master Stresscoach og Stressbehandler, og han brænder for sit fag.

Hvad består den nye stressbehandling af?

Michall tilbyder helhedsorienterede og holistiske stressbehandlingsforløb, og det har han stor succes med. Fokus er ikke kun at arbejde med de følelsesmæssige stresssymptomer, men også de fysiske og psykiske symptomer på stress. Målet med ethvert forløb er at sørge for, at klienten aldrig får stress igen.

Den nye (og effektive) stressbehandling består bl.a. af følgende:

  • Mentaltræning
  • Positiv psykologi
  • Mindfulness
  • Kropslige teknikker og metoder
  • Kognitive og metakognitive metoder
  • Stresscoaching

Stressbehandling skræddersyet den enkelte

Stress er ikke bare stress.

Der findes flere forskellige former for stress. Det gælder helt overordnet den kortvarige, akutte stress og den vedvarende, langvarige stress. Begge dele er værd at arbejde med, men især sidstnævnte kan skade helbredet og påvirke den berørtes (og de pårørendes) hverdag markant.

Michall Winkler fra Lifeconsulting ønsker at give den enkelte klient den mest effektive behandling, og for at gøre dette er en individuel vurdering nødvendig. I forbindelse med den første samtale vurderes klientens nuværende stressbelastning, og årsagerne til stressen forsøges afklaret. Klienten vil endvidere blive bedt om at udfylde en stresstest. Ved den første samtale vil klienten også blive præsenteret for nogle metoder og teknikker til at reducere stressniveauet.

Man bliver ikke stressfri fra den ene dag til den anden

Michall Winkler tilbyder effektiv stressbehandling, men han understreger på samme tid, at man ikke bliver stressfri fra den ene dag til den anden. Et stressbehandlingsforløb hos Lifeconsulting strækker sig typisk over 12 uger og består af 7 behandlinger med en varighed på 60-75 min. pr. stk. Foruden de aftalte møder, der typisk foregår hver eller hver anden uge, så har klienten mulighed for at kontakte Michall via både telefon og mail.

Hvem er Lifeconsulting?

Lifeconsulting er ikke kun specialister i stress (og behandling af dette), men også i selvværd og personlig udvikling. Foruden Michall Winkler, der er indehaver, så består teamet af en partner, en certificeret stressvejleder og en assistent.

Lifeconsulting hjælper både privatpersoner såvel som private og offentlige virksomheder med at forebygge, håndtere og behandle stress i mange grader. Hovedafdelingen er placeret i Roskilde, men Lifeconsulting har også en lokalafdeling i Valby.

Lifeconsulting er medlem af både ICF (International Coach Federation), FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter) og erhvervsFORUM Roskilde. 

Nøgleord

Kontakter

Michall Winkler
Tlf: 42164714
Email: michall@lifeconsulting.dk

Billeder

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

Hos KH-Online har vi en række services for dig som virksomhed. Vi tilbyder skræddersyet rådgivning så du kan få de bedste resultater. Nogle af de services du kun få hos KH-Online er SEO optimering af din side, design af din hjemmeside eller flytning af siden til WordPress og meget mere.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum