KH-Online

Laust Kehlet - Danmarks dygtigste SEO ekspert

Del

”Laust Kehlet er Danmarks dygtigste SEO ekspert” – Sådan lyder den klare melding fra Laust Kehlet selv til denne test af udvalgte hjemmesiders styrke som reputation management værktøj. Testen omhandler, hvorvidt nogle hjemmesider kan anvendes som en del af en reputation management strategi, hvor personer, brands eller lignende ville kunne finde støtte ved brug af forskellige hjemmesider.

Laust Kehlet
Laust Kehlet

Laust Kehlet fra SEOnørd til partner i og ekspert hos KH Online

Laust Kehlet startede sit arbejde med SEO tilbage i 2007, hvor han i sin fritid arbejdede med at få internationale hjemmesider til at ranke i på Google.com. Senere flyttede han fokus til Danmark og rettede sine evner mod Google.dk. Siden har han specialiseret sig i SEO til et niveau, hvor han nu selv mener, at han er Danmarks dygtigste SEO ekspert. I dag har Laust Kehlet over 10 års erfaring med at lave søgemaskineoptimering på Google.dk.

Danmarks dygtigste SEO ekspert

Hvad skal der så til, at man kan kalde sig Danmarks dygtigste SEO ekspert. Laust Kehlet har aldrig optrådt på store konferencer. Han anerkender alle dem, der rent faktisk ud over at have tid til at mestre SEO og udføre SEO for deres kunder, også har tid til at lave store shows for hundredvis af marketingfolk. Traditionelt vil man dele SEO op i forskellige grene såsom content marketing, linkbuilding og teknisk SEO, og så ville man vurdere sig i forhold ens niveau i de forskellige grene af SEO.

”Det giver rigtig god mening at vurdere SEO kompetencer ud fra forskellige grene særligt når man er ny i SEO branchen. I Danmark har vi imidlertid 10-20 SEO eksperter der er så dygtige, at det er marginaler, der gør dem bedre i de forskellige kompetenceområder.” Forklarer Laust Kehlet og fortsætter: ”Hvis du skal vurdere, hvem der er Danmarks dygtigste SEO ekspert, så er du nød til at kigge på grundessensen i SEO, og SEO handler om at få hjemmesider til at rangere godt på godt på Google. Det er et holistisk approach, hvor der er en helt gammeldags gefühl med Google, og hvor ekspertviden indenfor de forskellige SEO discipliner ligger som naturlig rygrad for at få en hjemmeside til at ranke på Google."

SEO mere end rangeringer

I mange år handlede SEO først og fremmest om at skabe trafik til hjemmesider fra Google, og nøgleparameteren var rangeringer af søgeord på Google. I dag har fokus ændret sig noget og SEO er blevet mere kommercialiseret og professionaliseret. I dag handler SEO om, at understøtte virksomheders marketingstrategier. For rigtig mange virksomheder handler det om

Nøgleord

Billeder

Laust Kehlet
Laust Kehlet
Download
Download

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

Hos KH-Online har vi en række services for dig som virksomhed. Vi tilbyder skræddersyet rådgivning så du kan få de bedste resultater. Nogle af de services du kun få hos KH-Online er SEO optimering af din side, design af din hjemmeside eller flytning af siden til WordPress og meget mere.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum