Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

H.K.H Kronprinsen vil overrække den gule trøje til vinderen af 1. etape

Del

H.K.H Kronprinsen vil deltage i flere begivenheder omkring den danske Tourstart. Kronprinsen vil bl.a. 1. juli overvære starten af 1. etape og overrække den gule trøje.

1-3 juli starter Tour de France i Danmark med tre etaper, som bringer det verdensberømte løb på tværs af landet. Det markeres med gul folkefest og festlige begivenheder. Kronprinsen vil i den forbindelse deltage i et udvalg af begivenhederne omkring den danske tourstart.

Kronprinsens samlede deltagelse :

29/6: Holdpræsentation i København og Tivoli.

o   Kronprinsen deltager og overværer Holdpræsentationen i Tivoli.

30/6: Gallamiddag

o   Kronprinsen medvirker i Gallamiddag på Københavns Rådhus

1/7: 1. etape

o   Kronprinsen overværer etapen og overrækker den gule trøje til vinderen.

2/7: Tour de København

o   Kronprinsen sætter det folkelige cykelløb i gang.

2/7: 2. Etape

o   Kronprinsen overværer løbet og ser målgang i Nyborg.

3/7: 3. etape

o   Kronprinsen ser målgang i Sønderborg.

Kronprinsen har løbende været engageret i den danske Grand Départ. Således deltog han og afholdt tale ved offentliggørelsen af den danske tourstart i februar 2019 på Københavns Rådhus. Og i oktober 2021 deltog Kronprinsen ved rutepræsentationen af Tour de France 2022 i Paris, hvor han holdt tale om danskernes cykelglæde.

Senest medvirkede Kronprinsen i en videohilsen til tourfans fra hele verden ifm. markeringen af 100 dage til den danske tourstart d. 23. marts.

Læs mere om den danske tourstart på www.letourcph.dk/

 

Pressekontakt

  • Kontakt til direktør for Grand Départ Copenhagen Denmark I/S, Ida Bigum Nielsen, sker via presseansvarlig i Tour-sekretariatet, Simon Kærup tlf. 24926298, mail EL1U@kk.dk
  • Kontakt vedr. Kronprinsen via kommunikationsmedarbejder Oliver Jøhnk Boel, tlf. 33402514, mail. ojb@kongehuset.dk

 

Fakta

  • Grand Départ Copenhagen Denmark afvikles den 1.-3. juli 2022. Følg løbende nyheder og al information om Tour de France i Danmark på hjemmesiden www.letourcph.dk og på sociale medier: @letourdk på Facebook, Twitter, Instagram og TikTok.
  • Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S står bag organiseringen af Grand Départ i Danmark. Der er samtidig nedsat et projektsekretariat, som står for den daglige drift af interessentskabet. Ida Bigum Nielsen er direktør.
  • Interessentskabets formål er at varetage den overordnede koordinering før, under og efter tour-projektet så effektivt som muligt og at bidrage til koordinering af sideaktiviteter, der gennemføres på lokalt og regionalt initiativ.
  • De tre danske etaper kommer i alt igennem 13 kommuner. Der er 5 mål- og startbyer: København, Roskilde, Nyborg, Vejle og Sønderborg. Derudover er der 8 gennemkørselskommuner.

Information om Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S
Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/SFølg pressemeddelelser fra Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Velkommen til Tour de France i Danmark – et cykelland i gult28.6.2022 09:30:00 CEST | Pressemeddelelse

1.-3. juli er Danmark og København vært for de tre første etaper af Tour de France. 1. etape er en 13 km enkeltstart i verdens bedste cykelby, København. 2. etape er en 202 km rute fra Roskilde over en af verdens længste broer, Storebæltsbroen, til Nyborg. 3. etape udgøres af 182 km fra fjordbyen Vejle til Sønderborg. Tilsammen udgør etaperne Grand Départ Copenhagen Denmark. Velkommen til starten af den 109ende udgave af Tour de France. Velkommen til et cykelland helt i gult.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum