Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Slip for bekymringer - book din p-plads til Tour de France på forhånd

Del
Det bliver et stort tilløbsstykke, når der i næste uge køres tre etaper af Tour de France i Danmark. Planlægger man at komme til løbet med bil eller autocamper, er der dog flere vigtige ting at være opmærksomhed på.

For det første skal man som bilist være opmærksom på, at al standsning og parkering på selve kørebanen ikke er tilladt. Køretøjer, der holder på vejbanen, vil blive fjernet.

Mange nærliggende veje vil ligeledes være spærret for biler, så det er en god idé at undersøge på forhånd, hvor det er muligt at parkere i forbindelse med løbet.

I flere byer langs ruten vil det være svært eller umuligt at køre ind til centrum i bil. Derfor er der flere steder oprettet store parkeringsområder uden for centrum, hvor man på gåben eller med shuttlebus kan fortsætte til selve løbet. Det er en klar anbefaling, at man som bilist på forhånd sætter sig ind i, hvordan man kommer frem til løbet og at man booker parkering på forhånd.

På de interaktive trafikkort på letourcph.dk kan man få et overblik over, hvor det er muligt at parkere i den kommune, man planlægger at rejse til for at se Tour de France.

Book din parkeringsbillet på forhånd

I Roskilde, Nyborg, Vejle og Slagelse skal man via Ticketmaster reservere plads på forhånd til de store parkeringsområder tæt på løbet. Med reservationen følger et bestemt tidsrum, man skal ankomme i, for at mindske kødannelse.

I Sønderborg oprettes der også parkeringspladser, som man kan reservere plads til på forhånd.

Flere af de øvrige Tour-kommuner opretter også parkeringsområder, hvor det dog ikke er nødvendigt at reservere plads på forhånd. Besøg de interaktive kort for at finde parkeringsområderne. Uanset hvor man skal se løbet, er det er en god ide at ankomme i meget god tid, da der forventes at være mange tilrejsende.

Skal man se løbet i København, anbefales det at tage til nærmeste station og tage offentlig transport ind til byen fra. Store dele af centrum vil være afspærret for biler.

Autocampere er velkomne

Planlægger man at ankomme til de danske etaper med autocamper er der i flere kommuner oprettet deciderede parkeringsområde for autocampere. Benyt de interaktive kort for at blive klogere på, hvor de særlige parkeringsområder ligger og hvilke faciliteter der er.

De danske myndigheder forventer tæt trafik mange steder i forbindelse med Tour de France. Skal du til Tour de France, så overvej om du kan lade bilen stå og tage offentlig transport. Du kan finde den bedste og billigste måde at komme til Tour de France med offentlig transport her.

Nøgleord

Kontakter

Kristian Hedegaard JensenPresse- og kommunikationsmedarbejderGrand Départ Copenhagen Denmark I/S

Tlf:21449506uh54@kk.dk

Billeder

Information om Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S
Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/SFølg pressemeddelelser fra Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Velkommen til Tour de France i Danmark – et cykelland i gult28.6.2022 09:30:00 CEST | Pressemeddelelse

1.-3. juli er Danmark og København vært for de tre første etaper af Tour de France. 1. etape er en 13 km enkeltstart i verdens bedste cykelby, København. 2. etape er en 202 km rute fra Roskilde over en af verdens længste broer, Storebæltsbroen, til Nyborg. 3. etape udgøres af 182 km fra fjordbyen Vejle til Sønderborg. Tilsammen udgør etaperne Grand Départ Copenhagen Denmark. Velkommen til starten af den 109ende udgave af Tour de France. Velkommen til et cykelland helt i gult.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye