Hjemmesidedesignere skal vejledes

Del

Tættere samarbejde mellem hjemmesidedesignere og kundevirksomhederne skaber bedre hjemmesider.

Tættere samarbejde mellem designere og virksomhederne selv om design af hjemmesider kan styrke virksomhedernes synlighed i markedet. Det danske WordPress ekspert firma, Hjemmeside-guiden.dk, mener, at danske virksomheder med fordel selv kan designe deres egne hjemmesider. Hjemmeside Guiden tager stafetten op, og tilbyder at coache virksomheder i selv at designe og vedligeholde deres hjemmesider. 


Internettets pres på virksomhedernes kommunikation med omverdenen betyder, at virksomhederne bør være mere aktive i udformningen af egne hjemmesider. Hvis virksomheden ikke er mere aktiv i udarbejdningen af deres egen hjemmeside risikerer de, at deres hjemmeside ikke matcher virksomhedens idealer og DNA.

Tidligere var en hjemmeside en bestillingsopgave

Hidtil har de fleste virksomheders hjemmesider været udarbejdet af eksterne hjemmeside-designere, der mere eller mindre designede en hjemmesiden uden indblanding fra virksomheden selv. Men dette bør ændre sig, mener hjemmeside-guiden.dk. Hvis ikke virksomhederne selv bliver mere aktive i designprocessen, så kan deres hjemmesider miste noget af deres værdi. Eksempelvis et advokatfirma eller revisorer bør arbejde målrettet med, at deres hjemmeside bør have et element af saglighed. Advokater og revisorer varetager erhverv med tungt ansvar, og dette bør skinne igennem i deres kommunikation med omverdenen.

WordPress har ændret spillereglerne
Men hvorfor skal virksomhederne selv til at være mere aktive i design- og udarbejdelse af hjemmesider nu, hvor dette ikke tidligere har været aktuelt? Dette skyldes open-source CMS-systemet WordPress, der har gjort det lettere for folk uden kodning erfaring, at opbygge en hjemmeside. Alt hvad man behøver for at kunne lave en WordPress hjemmeside i dag, er et WordPress webhotel, et WordPress tema og en page builder, så er man i gang.


Virksomhedens hjemmesides indhold bør delvist styres fra virksomheden selv.
I stedet for at lade en ekstern partner opbygge virksomhedens hjemmeside autonomt, bør medarbejdere fra kunde virksomheden overveje at få et kursus i opbygning af hjemmesider, så de i fremtiden selv kan være en del af processen, eller måske endda kan lave hele hjemmesiden selv.


Hjemmeside-guiden.dks eksperter har arbejdet med WordPress-hjemmesider i omkring 10 år.

Nøgleord

Billeder

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum