DI Fødevarer

Gør sundhedsbudskaber danskerne sundere?

Del
I alt fra dokumentarer og blogs om den nye sundhedstrend til ugens forside om ”Her er maden, der gør dig sund” møder danskerne gode råd om, hvad de bør spise, hvis de skal være sunde. Men er rådene rigtige, hvem kommer de fra, og hvem tjener på det, når de følges?

DI Fødevarer inviterer pressen til debatten ”Hvem skal bestemme, hvad du spiser?”, som handler om, hvordan kommunikation om sundhed påvirker danskernes valg af fødevarer. Debatten er en del af Copenhagen Cooking and Food Festival 2017.

Debatpanel:
Bente Klarlund Pedersen, professor, overlæge og brevkasseskribent
Jacob Søndergaard, personlig træner, forfatter og TV-vært (Rigtige Mænd)
Simon Kollerup, medlem af Folketinget (S), Fødevareordfører
Leif Nielsen, branchedirektør, DI Fødevarer
Kommunikationsrådgiver Anne Villemoes udfordrer deltagerne og modererer debatten.

Tid og sted:
Onsdag den 23. august 2017 kl. 16.30-17.15
Festivalcentrum, Israels Plads 1, 1362 København K

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt Lise Skjødt Sørensen på tlf.: 2582 8913 eller e-mail: lsks@di.dk

Billeder

Information om DI Fødevarer

DI Fødevarer



Følg pressemeddelelser fra DI Fødevarer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Fødevarer

DI Fødevarers årsdag 2023: Hvordan skaber vi fremtidens fødevarer?10.11.2023 14:49:32 CET | Pressemeddelelse

Morgendagens fødevarer er højt på dagsordenen, i en tid hvor fødevarevirksomheder har høje ambitioner om bæredygtighed – og hvor de globale risici aldrig har være større. Fremfor alt – hvordan forener virksomhederne de store udfordringerne med forbrugernes ønsker? Dette er de centrale temaer på DI Fødevarers årsdag 2023, hvor fødevarerminister Jacob Jensen, fagfolk, erhvervsfolk og politikere drøfter løsninger.

DI Fødevarers årsdag 2022: Fødevarer i en forandret verden11.11.2022 10:23:20 CET | Presseinvitation

Corona, klima, korn, krise, konflikt og krig. Alt får konsekvenser for virksomhederne og for hvad der lander på forbrugernes tallerken. Energi- og fødevarepolitik er nu også sikkerhedspolitik. Konflikter som den i Ukraine rammer erhvervslivet med gennembrudte forsyningskæder, manglende afsætning og generel markedsuro og inflation. Det er de brændende temaer, som eksperter og branchefolk drøfter på DI Fødevarer årsdag.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye