Fødevarer i en verden i utakt
Pressen inviteres til:
En verden i utakt – DI fødevarers Årsdag 2021,
Torsdag den 18. november, kl. 10-13,
Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard 18,
1553 København V.
Politikere, erhvervsfolk, investorer, iværksætter og eksperter deltager på årsdagen i drøftelserne af fødevarebranchens store udfordringer lige nu.
På talerstolen på årsdagen er fødevareminister Rasmus Prehn, som giver deltagerne indblik i regeringens grønne ambitioner med vores fødevarer.
En af de førende eksperter i fødevaresektorens globale forsyningskæder er Cyrille Filott, Global Strategist - Consumer Foods, fra hollandske Rabobank, og han giver på årsdagen en dybere indsigt i de scenarier, vi ser udspille sig netop nu.
Fødevarebranchens udfordringer møder også de unge kræfter – iværksætterne - som skal skabe fremtidens løsninger og nye job. Tre af dem kommer på dagen og præsenterer deres forretningsmodel.
De kan hente inspiration og viden, når Novo Nordisk Fonden ved Senior Vice President Claus Felby og Vækstfonden ved CEO Rolf Kjærgaard går på talerstolen på årsdagen.
Kontakter
Yderligere oplysninger og tilmelding for pressen: presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk
Billeder
Links
Information om DI Fødevarer
DI Fødevarer er en brancheorganisation under Dansk Industri med 250 medlemmer – lige fra små iværksættere til de største globale danske fødevarevirksomheder, som producerer alt fra lakridspiber til laksemousse.
I DI Fødevarer arbejder vi for at organisere og fremme fødevarevirksomheder. Vi vil gøre Danmark til verdens mest attraktive land for fødevarevirksomheder at arbejde i og ud fra, så de kan bidrage mest muligt til et stærkt og cirkulært samfund.
Følg pressemeddelelser fra DI Fødevarer
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra DI Fødevarer
Topchefer, iværksættere og investorer drøfter fremtidens fødevarer14.11.2024 13:16:13 CET | Presseinvitation
Klimakrise og en voksende befolkning globalt betyder at fødevarevirksomhederne skal tænke i helt nye baner – og at forbrugerne skal vænne sig til smagen af nye madvarer. Det er udfordringer som fremtrædende erhvervsledere, iværksættere og investorer drøfter på DI Fødevarers 25-års jubilæums årsdag, hvor også fødevareminister Jacob Jensen deltager.
DI Fødevarers årsdag 2023: Hvordan skaber vi fremtidens fødevarer?10.11.2023 14:49:32 CET | Pressemeddelelse
Morgendagens fødevarer er højt på dagsordenen, i en tid hvor fødevarevirksomheder har høje ambitioner om bæredygtighed – og hvor de globale risici aldrig har være større. Fremfor alt – hvordan forener virksomhederne de store udfordringerne med forbrugernes ønsker? Dette er de centrale temaer på DI Fødevarers årsdag 2023, hvor fødevarerminister Jacob Jensen, fagfolk, erhvervsfolk og politikere drøfter løsninger.
DI: Lovændringer skal bane vej for plantebaserede fødevarer13.10.2023 09:33:16 CEST | Pressemeddelelse
Regeringen har i dag præsenteret sin handlingsplan for plantebaserede fødevarer. Handlingsplanen bydes velkommen af Dansk Industris branche for fødevarevirksomheder, DI Fødevarer, som dog efterlyser lovændringer på området, hvis det for alvor skal rykke med plantebaserede fødevarer.
DI: Erhvervslivet støtter nyt klimamærke27.4.2023 10:06:51 CEST | Pressemeddelelse
Et klimamærke for danske fødevarer er i dag rykket et vigtigt skridt nærmere, og det hilses velkomment af dansk erhvervsliv.
DI Fødevarers årsdag 2022: Fødevarer i en forandret verden11.11.2022 10:23:20 CET | Presseinvitation
Corona, klima, korn, krise, konflikt og krig. Alt får konsekvenser for virksomhederne og for hvad der lander på forbrugernes tallerken. Energi- og fødevarepolitik er nu også sikkerhedspolitik. Konflikter som den i Ukraine rammer erhvervslivet med gennembrudte forsyningskæder, manglende afsætning og generel markedsuro og inflation. Det er de brændende temaer, som eksperter og branchefolk drøfter på DI Fødevarer årsdag.