Flere skyder til måls med PCP-luftgeværer

Del

Du må købe et PCP-luftgevær uden jagttegn og skyde til måls med det derhjemme i haven. Dermed er det nemt for dig at komme i gang. Det er der da også flere og flere danskere, der gør. Både på et hobbyplan og på et konkurrenceplan.

Det er blevet mere og mere populært at skyde til måls. Det gælder ikke mindst med PCP-luftgeværer. Når de har en kaliber på under 4,5 mm, må du nemlig gerne købe dem og skyde til måls med dem uden at have jagttegn. Dermed er det meget nemt for dig at anskaffe dem.

Når et PCP-luftgevær har en kaliber på under 4,5 mm, må du derudover gerne skyde til måls med dem i din have. Du skal selvfølgelig sætte en skydebane op, så du kan skyde forsvarligt med det. Du må derfor ikke sætte målskiver op ind mod naboens have. Hvis du overholder reglerne, er der dog intet til hinder for, at du kan skyde med det derhjemme.

Tag PCP-luftgeværet med på skydebanen

Det er dog ikke kun i haven, at der er mange mennesker, der er vilde med at bruge deres PCP-luftgeværer. Det er de også på skydebanerne. Der har de mulighed for at skyde til måls under ordnede forhold og sammen med andre.

Der kommer altså et konkurrenceelement ind i det at skyde, og for mange er det netop på skydebanerne, at PCP-luftgeværet går fra at være en hobby til at være en konkurrencesport. Når du bliver god til at skyde, har du nemlig masser af muligheder for at kæmpe med andre. Det giver noget helt særligt til det at skyde.

Både derhjemme og på skydebanerne er PCP luftgeværer altså blevet mere og mere populære. Vil du tage del i den voksende sportsgren, handler det derfor bare om, at du finder det rette gevær for dig.

Billeder

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

PCP-luftgevaer.dk er en guide for luftgeværsentusiaster i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum