Flere får dårlig fordøjelse på grund af fælles toiletter

Del

Mange bryder sig ikke om at gå på toilettet, når sidemanden kan høre alt, hvad de laver derude. Det fører til, at de får hård mave, fordi de ikke går på toilettet, når de skal.

Kender du det, at du bruger et toilet, hvor det er muligt at høre alt, hvad sidemanden gør? Måske vil du helst bare vente, til vedkommende er gået, indtil du selv gør det, du kom derud for. Men i nogle tilfælde kan der være sådan et rend på fælles toiletter, at det ikke er muligt.

Måske fører det til, at du helt undgår at bruge toiletterne, selvom det egentlig er det, du har brug for. Det er ikke særlig sundt for din krop og kan føre til, at du bliver forstoppet. Det er der i dag rigtig mange danskere, der døjer med. 

Få gang i fordøjelsen igen

Hvis du er forstoppet, fordi du ikke har lyst til at bruge toiletterne på dit arbejde, er det først og fremmest vigtigt, at du sørger for at få gang i fordøjelsen igen. Det kan du for eksempel gøre ved, at du tager et afføringsmiddel (Kilde). Det virker effektivt nu og her, så du kan slippe af med ubehaget.

Det fungerer dog ikke på længere sigt. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at spise mad, der er god for din mave, og at du så vidt muligt går på toilettet, når du skal. Prøv at finde ud af, om der ikke er et mere privat toilet i nærheden.

Få mere private toiletter

Er det ikke muligt at opstøve et privat toilet på din arbejdsplads, er det en god ide for dig, at du tager det op med de ansvarlige. Andre synes sikkert også, at det er et problem. Det er derfor meget muligt, at ledelsen gerne vil gøre noget ved det. Særligt hvis I er flere, der nævner det.

I Danmark er det tabubelagt at tale om toilettet og det, vi laver, når vi er derude. Men det er netop vigtigt for dit velbefindende. Derfor er det også vigtigt, at du tager hånd om problemet.

Kontakter

Kontakt: info@kh-online.dk

Billeder

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

Hos KH-Online har vi en række services for dig som virksomhed. Vi tilbyder skræddersyet rådgivning så du kan få de bedste resultater. Nogle af de services du kun få hos KH-Online er SEO optimering af din side, design af din hjemmeside eller flytning af siden til WordPress og meget mere.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum