Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Få overblik over Tour De France-trafikken med nyt digitalt værktøj

Del

Nyt trafikunivers på letourcph.dk bliver den centrale indgang for trafikinformationer i forbindelse med Tour de France i Danmark. Her kan du forberede dine Tour-planer, hvad enten du bor langs ruten, kommer rejsende til cykelløbet i bil eller med offentlig transport - eller hvis du skal på job, på sommerferie eller en tur i sommerhuset, mens Touren står på.

Skal du være tilskuer, når Tour de France kommer til Danmark, så udforsk det nye trafikunivers på letourcph.dk. Foto: A.S.O. / Pauline Ballet.
Skal du være tilskuer, når Tour de France kommer til Danmark, så udforsk det nye trafikunivers på letourcph.dk. Foto: A.S.O. / Pauline Ballet.

Om mindre end to måneder begynder verdens største cykelløb, Tour de France, i Danmark med tre unikke, tilskuervenlige etaper. De 384 kilometer cykelløb på dansk asfalt får sammen med den gule folkefest stor betydning for trafikken langs hele ruten og på tværs af landet.

Som en hjælp til Tourens mange tilskuere lanceres nu et nyt, digitalt trafikunivers på letourcph.dk. Her kan man i ro og mag udforske ruten på en række interaktive kort og se, hvordan man kommer lettest til og fra cykelløbet - uanset hvilken af de 13 danske Tour-kommuner man bor i eller har planer om at besøge. Og uanset om man er i bil, på cykel, gående eller med offentlig transport.

Direktør Ida Bigum Nielsen, Grand Départ Copenhagen Denmark I/S, siger: 

"Tour de France i Danmark er en meget stor begivenhed, der kommer til at påvirke trafikken langs ruten og på tværs af landet. Derfor er vi glade for at kunne lancere et trafikunivers, så man kun behøver lede efter svar ét sted, inden man tager ud og ser Tour de France eller drager på ferie. De interaktive trafikkort bliver en stor hjælp for både danske og udenlandske tilskuere til løbet, men også for dem, der bor langs ruten eller i en af Tour-kommunerne, som har brug for at se, hvornår deres lokalområde påvirkes af Tour-starten”. 

Vejspærringer og offentlig transport under Touren

Letourcph.dk vil også hjælpe folk videre til relevant viden om fx kollektiv transport, lokale parkeringsforhold, Storebæltsbroen og Vejdirektoratets trafikinfo.dk, hvis man skal uden om løbet, på job, i sommerhus eller på ferie samtidig med Tour de France.

Allerede nu kan man på Vejdirektoratets hjemmeside trafikinfo.dk få overblik over planlagte vejspærringer i forbindelse med Tour de France. Både tilskuere og øvrige trafikanter kan her planlægge, hvordan man bedst kommer frem i bil. Det er også på Vejdirektoratets trafikkort, man kan orientere sig om den aktuelle trafiksituation på statsvejene før, under og efter cykelløbet.

Planlægger man at tage til cykelløbet med offentlig transport, så kan du via letourcph.dk blive ledt videre til www.transporttiltouren.dk, der viser den hurtigste rute til kommunernes fanområder med kollektiv transport – og blive guidet til hvilken type billet, der giver mening for netop din rejse.

Uanset om du er i bil, på cykel, gående eller med offentlig transport, så hold dig ajour på letourcph.dk.

Nøgleord

Kontakter

Kristian Hedegaard, Grand Départ Copenhagen Denmark, tlf.: 21 44 95 06

Vejdirektoratets pressetelefon: 51 83 33 93

Billeder

Skal du være tilskuer, når Tour de France kommer til Danmark, så udforsk det nye trafikunivers på letourcph.dk. Foto: A.S.O. / Pauline Ballet.
Skal du være tilskuer, når Tour de France kommer til Danmark, så udforsk det nye trafikunivers på letourcph.dk. Foto: A.S.O. / Pauline Ballet.
Download
En række interaktive kort som fx dette kort over Nyborg skal hjælpe publikum med alt fra parkeringsforhold og vejlukninger til  fanområder og turistattraktioner. Foto: www.letourcph.dk
En række interaktive kort som fx dette kort over Nyborg skal hjælpe publikum med alt fra parkeringsforhold og vejlukninger til fanområder og turistattraktioner. Foto: www.letourcph.dk
Download

Links

Information om Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S
Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/SGrand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Følg pressemeddelelser fra Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 I/S

Få styr på dine rejseplaner når Tour de France ruller ud i Danmark9.3.2022 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Trafikken bliver påvirket i store dele af landet, når der til sommer køres tre etaper af Tour de France i Danmark. Især afspærringen af Storebæltsbroen i flere timer på en af årets største rejsedage kan få betydning for mange rejsende. Planlæg derfor allerede nu, hvordan du kommer godt af sted på ferie eller til og fra en af de mange begivenheder i det danske sommerland den første weekend af juli.

Direktør for Grand Départ Copenhagen Denmark 2022 får en ny rolle4.11.2021 15:05:35 CET | Pressemeddelelse

Alex Pedersen får en ny rolle i forbindelse med afviklingen af Grand Départ Copenhagen Denmark 2022. Fremover vil Alex Pedersen, der hidtil har været direktør for Grand Départ Copenhagen Denmark 2022, i stedet varetage rollen som talsmand for den danske Tour de France-start. Baggrunden er, at arbejdet med den danske Tour de France-start nu er gået fra et projekt med fokus på udvikling til en fase, hvor planlægning og eksekvering er i højsædet. I den forbindelse har selskabets bestyrelse og Alex Pedersen, der også har spillet en central rolle i tiltrækning og udviklingen af den danske Tour de France-start aftalt, at der er behov for en mere udadvendt rolle til Alex Pedersen og for at få ekstra kræfter på direktørposten for at køre projektet i mål. Beslutningen blev godkendt af en enig bestyrelse på et ekstraordinært bestyrelsesmøde den 4. november. Bestyrelsesformand Lars Weiss (S) udtaler: ”Vi er i bestyrelsen blevet enige med Alex Pedersen om, at Alex skal have en ny rolle, hvor vi br

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum