KH-Online

Ekstrabladet er Danmarks mest populære nyhedsmedie - DR er det mest anerkendte

Del

Undersøgelse af popularitet og anerkendelse kommer frem til følgende resultater: Ekstrabladet er Danmarks mest populære nyhedsmedie, og så er Ekstrabladet også det næstmest populære blandt danskerne. DR er det mest anerkendte danske nyhedsmedier, når det kommer til referencer fra indland og udland. Der er mange udenlandske nyhedsmedier, der er blandt top 20 af de mest søgte nyhedsmedier i Danmark.

Undersøgelsen, der er foretaget af KH Online, er baseret på adfærd på Google og en analyse af referencer internt i mellem medier. 

Tallene fra undersøgelse kan findes her.

Hovedkonklussionerne er:

  • Ekstrabladet er Danmarks mest populære nyhedsmedie online.
  • DR er Danmarks mest anerkendte nyhedsmedie online.

Interessante fund:

  • YR.no er højest placerede udenlandske nyhedsmedie i brandpopulariteten med en 11. plads ud af 20.
  • Britiske nyhedsmedier har 2 placeringer i top 20 på populære medier.
  • Ekstrabladet er så populært, at halverer man antallet af brandsøgninger på Ekstrabladet, så vil det stadig være det mest populære nyhedsmedie i Danmark 
  • Ingen af de intellektuelle nyhedsmedier (Information, Weekendavisen eller Kristeligt Dagblad) klarer sig til top 20 i populære brands - dog er både Information og Kristeligt dagblad i top 20 på mest anerkendte nyhedshjemmesider i Danmark.

Kontakter

Laust Kehlet
Tlf: 29840342
Email: laust@kh-online.dk

Billeder

Download
Laust Kehlet
Laust Kehlet
Download

Links

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

Hos KH-Online har vi en række services for dig som virksomhed. Vi tilbyder skræddersyet rådgivning så du kan få de bedste resultater. Nogle af de services du kun få hos KH-Online er SEO optimering af din side, design af din hjemmeside eller flytning af siden til WordPress og meget mere.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum