Efter Corona: Sådan skal bryllupsbordet se ud i 2020

Del

Et bryllupsbord bør først og fremmest være personligt, men derfor kan du sagtens lade dig inspirere af de trends, der er i 2020. Det er for eksempel det farverige bord, prinsessebordet og det nordiske bord.

Skal du giftes i 2020, har du sikkert allerede gang i planlægningen til den store dag. For der er så meget, du skal tænke på. Det er for eksempel, hvordan bordet skal dækkes.

Der findes ikke et rigtigt og forkert svar på det; til et bryllup er det vigtigste, at det er personligt, og at det afspejler dig og den, du skal giftes med. Dermed ikke sagt, at du ikke kan se på, hvilke tendenser der rører på sig i forhold til borddækning af bryllupsbordet netop nu.

Nordisk og stilrent

Lige som de nordiske farver har sneget sig ind i vores boligindretning, har de selvfølgelig også sneget sig ind på bryllupsbordet. Er du vild med dem i hjemmet, er det derfor oplagt, at du bruger dem til brylluppet. Det er for eksempel ved at vælge en dug i en grålig eller beige nuance og have stentøjstallerkener.

Blomsterne bør selvfølgelig også være nogle, der er at finde i den danske natur. Har du ikke lige styr på årstidens blomster selv, kan du selvfølgelig få en blomsterbinder til at hjælpe dig.

Udlev prinsessedrømmen

Har du drømt om dit bryllup, siden du var barn, er det meget muligt, at du altid har drømt om et prinsessebryllup. Et bryllup, hvor du er iført en stor kjole, og I spiser af et klassiske dækket bord – gerne med gulbestik som i eventyrerne.

Vil du følge trenden i 2020, er der intet til hinder for, at du udlever din prinsessedrøm. Det meget pyntede og romantiske bord er nemlig i den grad ind. Sørg dog for at udvælge detaljerne, så det ikke kommer til at virke overpyntet.

Leg med farverne på bordet

En tredje stærk tendens i øjeblikket er, at du gerne må lege med farverne på bordet. Det gør du ved at vælge tallerkener med en farve eller et mønster, der står i kontrast til dugen og de blomster og den pynt, du har valgt, der skal være på bordet.

Der findes altså ingen rigtig eller forkert måde for dig at dække dit bord på. Men der er flere stærke trends på spil i 2020, som du kan lade dig inspirere af.

Se mere hos den danske guide side: Borddækning til bryllup

Kontakter

Email: info@kh-online.dk

Billeder

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

Guiden Borddækning til Bryllup er en del af KH Media.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum