KH-Online

Den mørke tid kommer: Dette gør danskerne for at være synlige i trafikken

Del

Den mørke tid nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at det atter er på tide at sørge for, at man er synlig i trafikken. Især de bløde trafikanter – bestående af bl.a. cyklister og fodgængere – opfordres til at gøre en indsats, så den kommende vinter kommer til at byde på færre uheld end tidligere vintre.

Den danske vinter er kendt for at være både kold og mørk, og af sidstnævnte grund er det alfa og omega, at den enkelte dansker tager et ansvar. At bevæge sig i trafikken, hvad end man er cyklist, fodgænger eller løber, skal være en tryg og god oplevelse, og det bliver det, hvis man sørger for, at man ikke er til at overse.

TEX-TRYK har gjort det nemt og billigt at skabe ekstra synlighed i trafikken

TEX-TRYK, der har lavet tryk og broderi på tøj siden 1976 er en af de virksomheder, der forsøger at gøre en indsats for at forbedre trafiksikkerheden. Det gør de bl.a. ved at forhandle refleksveste (med tryk). Der er mulighed for at få et personligt tryk både foran og bagpå vesten, og muligheden er tilegnet såvel privatpersoner som virksomheder. For erhvervskundernes vedkommende er der rig mulighed for både at bidrage til trafiksikkerheden og samtidig at gøre reklame – det er ren win-win.

En refleksvest sørger for, at brugeren er lettere at se i trafikken efter mørkets frembrud, og brugen af sådanne veste kommer ikke kun brugeren, men også medtrafikanterne til gode. Der opnås nemlig en højere trafiksikkerhed til glæde for alle.

TEX-TRYK forhandler billige refleksveste til både børn og voksne, og vestene findes i mange flotte farver.

En refleksvest er en god investering, men kan ikke stå alene

En refleksvest fra TEX-TRYK er en investering, som enhver dansker med fordel kan gøre sig, men der er også andre effektive metoder til at skabe synlighed i trafikken.

Du kan kopiere danskernes bedste metoder til at sikre synlighed i den mørke tid:

  1. Brug altid cykellygter i lygtetændingstiden – Det er ikke kun en god idé, men også et lovkrav at bruge cykellygter i lygtetændingstiden. Fra solen går ned, til solen står op, skal cyklister bruge lygter både foran og bagpå cyklen – for at sikre, at man ikke bliver overset af andre cyklister eller bilister.
  2. Bær pandelampe som fodgænger og løber – Det er ikke lovpligtigt, men om ikke andet en god idé at bære pandelampe som både fodgænger og løber. Du kan meget let blive overset i trafikken, hvis du ikke lyser op på den ene eller anden måde, og derfor vil en pandelampe være en alletiders investering.
  3. Vær ekstra opmærksom – Man skal altid være opmærksom, når man færdes i trafikken, og det gælder i særdeleshed, når mørket falder på. Det er lettere at overse både cyklister, fodgængere, bilister og øvrige trafikanter i mørket, hvorfor det gælder om at holde både ører og øjne åbne. En god idé kan være at droppe høretelefonerne, så man lettere kan følge med i, hvad der sker omkring en. Lad desuden mobilen ligge i lommen, når du befinder dig i trafikken (dette er klogt, hvad end årstiden hedder sommer eller vinter). 

Nøgleord

Kontakter

Thomas Reberholt
Tlf: 20657909
Email: tr@tex-tryk.dk

Billeder

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

Hos KH-Online har vi en række services for dig som virksomhed. Vi tilbyder skræddersyet rådgivning så du kan få de bedste resultater. Nogle af de services du kun få hos KH-Online er SEO optimering af din side, design af din hjemmeside eller flytning af siden til WordPress og meget mere.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum