Bueskydning i Danmark: Der begynder at blive skudt med bue og pil igen

Del

Corona epidemien har haft stor indflydelse på foreningslivet omkring bueskydning i Danmark, men nu er der så småt begyndt at blive åbnet op igen. De store arrangementer er dog stadig hårdt ramt.

Bueskydning blev som stort set alle andre sportsgrene hård ramt af nedlukningerne i kølvandet på Corona epidemiens første store effekter på det danske samfund. I dag blomstrer det igen med bueskydning i de forskellige klubber dog med de restriktioner og begrænsninger, som stadig gælder foreningslivet.

DM for Bar- og Langbuer er for eksempel blevet flyttet fra Odense, hvor det oprindeligt var planlagt, men da der er et forsamlingsforbud i Odense på 50 personer, så er DM blevet flyttet til Middelfart.

Interessen for buer stiger

Den danske hjemmeside Compoundbue ser en stigning i interesse for buer. Laust Kehlet fra Compoundbue fortæller, at i øjeblikket ser de langt flere besøgende på deres hjemmeside, der er inde og researche omkring compoundbuer.

”Normalt er der kun begrænset interesse for compoundbuer, men det er tydeligt at med en fordobling af besøgende over den sidste måneds tid, så kan vi se en meget øget interesse for buer. Så vidt jeg tolker det, så må man formode det samme også gælder for andre typer buer.” Fortæller Laust Kehlet.

Aflysninger af de større stævner

Nogle stævner er det lykkedes at flytte, men desværre er der også nogle af de store stævner som i denne tid har været nødt til at aflyse. Det drejer sig om DM 3D som skulle være afholdt i lørdag den 19. september i Sorø. Tømmerupjagten i Kalundborg er desværre også blevet aflyst, som skulle have været afholdt den 26. september. Fæstningsstævnet i Fredericia for 3D og JM skulle have været afholdt den 27. juni men er blevet flyttet til den 26. september og afholdes på Kastellet i Fredericia.

Billeder

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

Compoundbue.dk er en hobbyside med speciale i compoundbuer.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum