+VonBülow.co

Bedste tidspunkt for vinduesudskiftning

Del

Det skal være nemt at få overblik over prisen på en vinduesudskiftning og de tilskudsmuligheder, der findes. Sådan lyder det fra håndværksmester Lars Mouritsen fra Kopp Sorø.

I dag åbner regeringens pulje for tilskud til energirenovering og vinduesudskiftning. Det er først til mølle-princippet og sidste år gik det stærkt - mere end 18.000 husejere søgte nemlig tilskud.

Når puljen melder udsolgt, så er håndværksfradraget en anden mulighed. I år er fradraget fordoblet og man nu kan få 25.000 kr. i fradrag pr. hjemmeboende over 18 år.

Kopp Sorø har gjort det nemmere for husejerne.

”Vi sørger for, at husejerne får et tilbud indenfor 48 timer, som kan bruges, når man søger tilskud eller vurderer tilskuddets størrelse i forhold til selve udskiftningen”, fortæller den innovative håndværksmester Lars Mouritsen.

Håndværksentreprenøren dækker hele Sjælland og har på baggrund af erfaringerne fra sidste år lanceret en hjemmeside, hvor link til de forskellige tilskudsmuligheder er samlet. I en online formular kan husejerne angive typer og størrelser på de vinduer, der ønskes udskiftet.

”Med ganske få klik får man et samlet overblik og vi sender en beregning på hvad vinduesudskiftningen kommer til at koste. Beregning af selve energitilskuddet foregår via link til sparenergi.dk, hvor man blot skal indtaste sin adresse, så henter systemet alle data fra BBR-registret og beregner tilskuddet med det samme”, forklarer Lars Mouritsen fra Kopp Sorø.


Servicen er gratis og uforpligtende – findes på kopp-soroe.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Download
Lars Mouritsen, ejer af Kopp Sorø
Lars Mouritsen, ejer af Kopp Sorø
Download

Information om +VonBülow.co

+VonBülow.co
+VonBülow.co

4180 Sorø

55 99 81 18https://vonbulow.co/

MAKE A DIFFERENCE

Vi sørger for, at målsætning, strategi og markedsføring arbejder sammen og peger samme vej. Vi har samlet alle kompetencer i ét hus.

Følg pressemeddelelser fra +VonBülow.co

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra +VonBülow.co

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum