+VonBülow.co

Københavnsk advokatkontor med speciale i tvistløsning og fast ejendom udvider med kontor i Århus

Del
Det københavnske advokatfirma Bremer Advokater åbner nu kontor i Aarhus C.

Bremer Advokater åbnede sit første kontor i København i 2013 og har siden da udviklet sig i størrelse, både i forhold til antallet af medarbejdere og kunder. Advokatkontoret yder rådgivning til private såvel som erhvervskunder, og er specialiseret indenfor:

  • Retssager, herunder hestesager og naboretssager
  • Fast ejendom og bolighandler
  • Bodeling og skilsmissesager
  • Familieret i bred forstand
  • Inkassosager

”Udvidelsen sker som følge af en kontinuerlig tillid fra vores klienter, som har medført vækst i både klient- og sagstilgang”, forklarer partner og advokat Alexander May-Worre, som også er bestyrelsesmedlem i foreningen Danske BOLIGadvokater.

Advokatkontoret arbejder med både danske og udenlandske klienter. Særligt det stærke specialefokus og de engelsksprogede markeder har været med til at sikre udviklingen i virksomheden, som i dag tæller syv medarbejdere.

”Vi er derfor stolte af, at vi nu kan servicere vores klienter i både Århus og København, og vi glæder os utrolig meget til at udvikle forretningen i Jylland”, siger Alexander May-Worre.

Advokatfuldmægtig Kristina Karstensen, som vil være med til at udvikle forretningen i Århus, supplerer yderligere: ”Det er vores målsætning, at vi indenfor en periode på 6-12 måneder vil have udbygget vores århusianske afdeling med yderligere 1-2 medarbejdere”.

Bremer Advokater glæder sig til at byde både nye og eksisterende klienter velkommen på det nye kontor beliggende på Bødker Balles Gård 15, 8000 Århus C.

Nøgleord

Kontakter

Alexander May-Worre


Telefon: +45 26 37 33 66
Mail: aw@bremeradvokater.dk

Billeder

Information om +VonBülow.co

+VonBülow.co
+VonBülow.co
For MUFF Advokater, Alfavej 4C, 3250 Gilleleje
3250 Gilleleje

48 30 31 00https://www.muffadvokater.dk

MUFF Advokater har i 40 år leveret landsdækkende rådgivning og skræddersyede løsninger til klienter over hele landet. Fra kontoret i Gilleleje føres sager i både Østre- og Vestre landsret, og der tilbydes sparring til store og små virksomheder, rådgivere og andre advokater i branchen, som aktivt søger MUFF Advokaters kompetencer. I dag er der tre partnere i MUFF Advokater med Karin Muff som seniorpartner og advokaterne Sofus Borch Schaufuss og Rasmus Sjølund, som blev partnere i hhv. 2019 og 2021. 

Følg pressemeddelelser fra +VonBülow.co

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra +VonBülow.co

Asbest var populær tagbelægning på især 60’er og 70’er-huse – i dag er det en sundhedsskadelig bombe, som skal behandles med omhu1.5.2024 11:10:32 CEST | Pressemeddelelse

Der findes rigtig mange huse og sommerhuse fra 60’erne og 70’erne, og de er populære. Men ejer du, eller overveje at købe hus fra de årtier, skal du være særligt opmærksom på asbest; Der er skrappe krav og flere på vej til både nedtagning og bortskaffelse. Sådan lyder det fra KOPP Sorø, der har mange års erfaring med området.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye