+VonBülow.co

NYT OM NAVNE - Kristina Karstensen

Del
Kristina Karstensen, advokatfuldmægtig fra Bremer Advokater, vender hjem til Århus

Kristina Karstensen er uddannet cand.jur. fra Århus Universitet i juni 2019 og har siden da arbejdet som advokatfuldmægtig hos Bremer Advokater. 

Kristina beskæftiger sig primært med retssager for både private og erhvervskunder indenfor flere forskellige sagsområder, herunder mangler ved fast ejendom, skilsmissesager, naboretssager m.m.

Derudover er Kristina en habil dressurrytter og har derfor valgt at kombinere hendes passion for jura og heste ved at specialisere sig indenfor hesteretssager.

Udover retssager rådgiver Kristina også privatpersoner om familieret, arveret og dødsbobehandling, lige såvel som hun beskæftiger sig en del med inkassovirksomhed, hvorfra hun har tilegnet sig et stort kendskab til blandt andet leasing- og kreditkøbekontrakter – hovedsageligt indenfor bilbranchen.

Efter et par gode år på Bremers kontor i København ser Kristina meget frem til igen at være bosat i det jyske og være tilgængelig for Bremer Advokaters eksisterende og kommende jyske klienter.

”Vi er derfor stolte af, at vi nu kan servicere vores klienter i både Århus og København, og vi glæder os utrolig meget til at udvikle forretningen i Jylland”, siger advokat og partner i Bremer Advokater, Alexander May-Worre.

Advokatfuldmægtig Kristina Karstensen, som vil være med til at udvikle forretningen i Århus, supplerer: ”Det er vores målsætning, at vi indenfor en periode på 6-12 måneder vil have udbygget vores århusianske afdeling med yderligere 1-2 medarbejdere”.

Bremer Advokater glæder sig til at byde både nye og eksisterende klienter velkommen på det nye kontor beliggende på Bødker Balles Gård 15, 8000 Århus C.Nøgleord

Kontakter

Kristina Karstensen


Telefon: +45 26 20 23 35
Mail: kk@bremeradvokater.dk.

Billeder

Information om +VonBülow.co

+VonBülow.co
+VonBülow.co
For MUFF Advokater, Alfavej 4C, 3250 Gilleleje
3250 Gilleleje

48 30 31 00https://www.muffadvokater.dk

MUFF Advokater har i 40 år leveret landsdækkende rådgivning og skræddersyede løsninger til klienter over hele landet. Fra kontoret i Gilleleje føres sager i både Østre- og Vestre landsret, og der tilbydes sparring til store og små virksomheder, rådgivere og andre advokater i branchen, som aktivt søger MUFF Advokaters kompetencer. I dag er der tre partnere i MUFF Advokater med Karin Muff som seniorpartner og advokaterne Sofus Borch Schaufuss og Rasmus Sjølund, som blev partnere i hhv. 2019 og 2021. 

Følg pressemeddelelser fra +VonBülow.co

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra +VonBülow.co

Asbest var populær tagbelægning på især 60’er og 70’er-huse – i dag er det en sundhedsskadelig bombe, som skal behandles med omhu1.5.2024 11:10:32 CEST | Pressemeddelelse

Der findes rigtig mange huse og sommerhuse fra 60’erne og 70’erne, og de er populære. Men ejer du, eller overveje at købe hus fra de årtier, skal du være særligt opmærksom på asbest; Der er skrappe krav og flere på vej til både nedtagning og bortskaffelse. Sådan lyder det fra KOPP Sorø, der har mange års erfaring med området.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye