KH-Online

Afsløring: KH Medier overtager livsstilsmediet Menslife.dk

Del

En af Danmarks mindre mediehuse KH Medier vækster igen deres portefolie af medier. Seneste nye medie er livsstilsmediet Menslife.dk, der fortæller om den moderne mands livsstil med særligt fokus på æstetik og postmodernistiske værdier.

Medejer af KH Medier Laust Kehlet er storsmilende, da vi møder ham i døren til modervirksomheden KH Onlines kontor. "Vi har endelig fået sat os på et medie inden for livsstilssegmentet den modne og moderne mand. Menslife.dk er fedt lille medie, der passer perfekt ind hos KH Medier," fortæller han os, da vi får sat os ned. "Det er et medie, der endnu ikke havde nået at tage ordentligt af, og da vi er specialister i at bygge medier op fra stort set scratch. Menslife er lige oppe vores Alley, og jeg vil skyde på at om 2 år, så er det et af de vigtigste mandeblade i Danmark."

KH Medier ekspanderer i nicherne lokalt og internationalt

Med over 100 medier i Danmark fra de helt små ekstremt niche-fokuserede medier med mellem 500 til 1000 besøgende per måned til de mellemstore medier med mellem 50.000 til 500.000 besøgende per måned, så har KH Medier sat sig som en af de mest betydende nicheorienterede mediehuse i Danmark. 

Laust Kehlet fortæller: "Vi fortsætter ekspanderingen i Danmark med enten opbygning af nichemedier fra scratch eller opkøb af små medier, der enten struggler eller aldrig rigtig er kommet igang. Derefter styrker vi deres fundament og så vækster vi dem. Det er egentlig ikke sværere end det!" 

"Vi er nu begyndt at sætte mere fokus på USA og det store .com marked." Laust er lidt tilbageholdende med informationer om de konkrete projekter i udlandet. "Jeg kan afsløre, at vi allerede har testet vores første nichemedie i USA, og det er helt tydeligt, at vores approach virker. Vi er nu ved at teste 5 ekstra nichemedier, og hvis den hidtidige success fra det første nichemedie i USA holder stik, så bliver det her rigtig stort."

Laust Kehlet lover os mens vi er på vej ud af døren, at der går ikke lang tid før han vi afsløre mere om de konkrete projekter i USA.

Nøgleord

Kontakter

Kontakt:
Laust Kehlet
laust@kh-online.dk

Billeder

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

Hos KH-Online har vi en række services for dig som virksomhed. Vi tilbyder skræddersyet rådgivning så du kan få de bedste resultater. Nogle af de services du kun få hos KH-Online er SEO optimering af din side, design af din hjemmeside eller flytning af siden til WordPress og meget mere.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum