3F

Åbningstalen: Lad handling følge ord

Del

Mere uddannelse og kamp imod social dumping hænger ikke sammen med regeringens finanslovsforslag

3Fs formand Per Christensen siger i en kommentar til statsministerens åbningstale til Folketinget i dag, den 3. oktober:

- Der er lidt omvendt Robin Hood i, at regeringen lover især de bedst stillede en gavebod af skattelettelser, samtidig med at man vil hente pengene ved at spare over 5 milliarder på overførsler til samfundets udsatte borgere.

- Det er dog positivt, at statsministeren slår fast, hvor vigtigt det er med uddannelse. Men så hænger det bare ikke sammen med fortsatte besparelser på 2 procent både på erhvervsuddannelser og AMU. Det, vi skal leve af i fremtiden.

- Jeg er glad for, at Lars Løkke Rasmussen i åbningstalen erklærer kamp imod social dumping. Står det til troende, må man sløjfe slagtningen af indsatsen imod social dumping i Arbejdstilsynet og Skat.

Kontakter

For yderligere kommentarer kontakt 3Fs pressetelefon på 8892 8892

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum