KH-Online

2020: Hjemmetræning er in som aldrig før

Del
Der er mange, der ikke har tid til at tage i fitnesscenteret eller som konsekvens af corona ikke længere ønsker at bruge fitnesscentre. Derfor vælger de i højere og højere grad at træne derhjemme. Det er en fleksibel form for træning, hvor du alligevel kan opnå gode resultater, for eksempel med en Cable Crossover træningsmaskine.

Føler du ikke, at du har tid til at komme i træningscenteret, behøver du ikke at lade være med at træne af den grund. Du kan nemlig sagtens træne derhjemme, hvilket er med til at gøre det langt mere fleksibelt for dig at holde dig i form.

Der findes en række forskellige hjælpemidler, som du kan bruge til at træne derhjemme, derudover findes der også mange øvelser, hvor du ikke behøver at bruge andet end din egen kropsvægt. Det er derfor meget fleksibelt for dig.

Cable Crossover er effektiv træning

Et af de træningsapparater, der virkelig er blevet populært at have derhjemme, er en Cable Crossover træningsmaskine. Med den står du mellem to tårne og trækker i to håndtag. Du kan vælge den form for modstand, du ønsker, hvilket er med til at gøre træningen meget effektiv for dig.

Med en Cable Crossover har du både mulighed for at træne din underkrop og din overkrop. Skal du kun have en maskine derhjemme, er det altså oplagt for dig, at du overvejer denne.

Brug din kropsvægt til at træne med

Der er også mange øvelser, som du kan udføre derhjemme, der slet ikke kræver, at du har en træningsmaskine. For mange benøvelser gælder det for eksempel, at det er nok for dig, at du bruger din kropsvægt.

Vil du gerne følge et træningsprogram, når du træner derhjemme, kan du også sagtens gøre det. Du kan finde en række forskellige former for programmer på nettet, hvilket gør det nemt og effektivt for dig at vælge det rette for dig.

Du har altså masser af muligheder for at træne derhjemme. Dermed kan du træne, når det passer ind i dit program og samtidig sørge for at holde dig i god form.

Billeder

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

Cable-Crossover.dk er en hjemmeside, der har specialiseret sig i cable crossover træningsmaskiner og øvelser.

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

Ny ejerkreds, ny bestyrelse og ny retning for Media Group Denmark28.2.2024 11:57:59 CET | Pressemeddelelse

Media Group Denmark (MGDK) har fået ny ejerkreds og for første gang i virksomhedens historie; en professionel bestyrelse. Ejerkredsen består nu af Henrik Rothenbücher, Rikki Tholstrup Jørgensen og Benjamin Raun. For at styrke mediehuset har ejerkredsen sammensat en professionel bestyrelse, der skal være med til at sikre, at den nye retning, som mediehuset bevæger sig i, bliver en bæredygtig succes.

Dansk Innovation Hædret på Global Scene: En Revolutionerende Løsning på Vold og Trusler i Sundhedssektoren22.2.2024 14:09:32 CET | Pressemeddelelse

I en storslået ceremoni i Dubai, Health 2.0, er den danske organisation S.T.O.P. Pædagogisk Sikkerhed® blevet tildelt den prestigefyldte ”Outstanding Leadership” pris. Denne anerkendelse markerer en væsentlig milepæl for Danmark på den internationale arena, idet S.T.O.P. står i spidsen for en revolutionerende tilgang til at tackle nogle af de mest presserende udfordringer i social- og sundhedssektoren: vold og trusler mod sundhedspersonale.

Julen er ikke kærlighedens tid: Tre råd til at undgå stress og spændinger mellem partnere16.12.2023 08:38:30 CET | Pressemeddelelse

I den ofte forjagede og forventningsfyldte juletid, erfarer mange ægtepar, at presset på forholdet vokser. Denne sæson, som burde være præget af glæde og samvær og kærlighed. Julen kan resultere i forhøjet stress og mindsket fokus på de kvaliteter, der plejer at holde forholdet solidt. I Danmark er der rigtig mange danskere, der oplever forhøjet press i parforholdet i løbet af julemåneden. For nogle ender krisen med at være permanent.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye