DI Fødevarer

PI EXPO 2024: En smagsprøve på fremtidens fødevarer

Del

Dansk Industri og Turbo Plant slår dørene op til et kig ind i fremtids køledisk. Innovative planteløsninger møder fødevareindustriens største spillere, så de sammen kan skabe fremtidens fødevarer.

Dansk Industri og Turbo Plant inviterer pressen til PI EXPO – det første af sin slags. Et koncentreret og eksklusivt arrangement, der samler 24 af de mest lovende leverandører af planteingredienser i Danmark og matcher dem med nogle af landes største fødevarevirksomheder. På kun én eftermiddag får du sammen med de omkring 100 deltagere indsigt i de løsninger, der kan blive drivkraft for sundere, grønnere og mere innovative fødevarer.

Danmark er i front på planteinnovation, og PI EXPO giver dig overblikket over alt fra fermentering og smagsgivere til upcycling og hybridprodukter. Ingrediensleverandørerne er håndplukket – ikke for deres hype, men fordi de kan levere til industrien nu og her.

Tid og sted: Torsdag den 10. april klokken 12:00-16:30 i Industriens Hus

Pressen vil få rig mulighed for interviews, foto og optagelser undervejs. Tilmelding sker på saru@di.dk senest den 9. april kl. 16:00. Oplys navn og medie.

Program:

12.00 | Tjek ind

12.30 | Velkommen

12.35 | Plantevisioner i industrien v/Jakob Lave, direktør, DI Fødevarer

12.45 | Turbo Plant: Plantebaseret Vækst v/Gyda Bay, leder af projekt Turbo Plant

12.55 | Fra Michelinkøkken til madinnovation – om at tage kokkevejen til fremtidens planteingredienser v/ Rasmus Munk, Michelin-køkkenchef og medejer af Alchemist/Spora

13.30 | Plantbased: Perspektiver fra en ingrediensleverandør v/Jesper Malling Schmidt, Application Specialist, PhD., IFF

14.00 | Standene åbner

16.30 | Tak for i dag!

FAKTA OM TURBO PLANT

Turbo Plant er et kommercielt udviklingsprojekt, der skaber plantebaseret vækst i danske fødevarevirksomheder.

Turbo Plant er støttet af Industriens Fond med 20 mio. kroner over en fireårig periode.

Målgruppen er danske fødevarevirksomheder, der kan få hjælp til afsætning, produkt- og forretningsudvikling.

Kontakter

DI Fødevarer er en brancheorganisation under Dansk Industri med 250 medlemmer – lige fra små iværksættere til de største globale danske fødevarevirksomheder, som producerer alt fra lakridspiber til laksemousse. I DI Fødevarer arbejder vi for at organisere og fremme fødevarevirksomheder. Vi vil gøre Danmark til verdens mest attraktive land for fødevarevirksomheder at arbejde i og ud fra, så de kan bidrage mest muligt til et stærkt og cirkulært samfund.

Følg pressemeddelelser fra DI Fødevarer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Fødevarer

DI Fødevarers årsdag 2023: Hvordan skaber vi fremtidens fødevarer?10.11.2023 14:49:32 CET | Pressemeddelelse

Morgendagens fødevarer er højt på dagsordenen, i en tid hvor fødevarevirksomheder har høje ambitioner om bæredygtighed – og hvor de globale risici aldrig har være større. Fremfor alt – hvordan forener virksomhederne de store udfordringerne med forbrugernes ønsker? Dette er de centrale temaer på DI Fødevarers årsdag 2023, hvor fødevarerminister Jacob Jensen, fagfolk, erhvervsfolk og politikere drøfter løsninger.

DI Fødevarers årsdag 2022: Fødevarer i en forandret verden11.11.2022 10:23:20 CET | Presseinvitation

Corona, klima, korn, krise, konflikt og krig. Alt får konsekvenser for virksomhederne og for hvad der lander på forbrugernes tallerken. Energi- og fødevarepolitik er nu også sikkerhedspolitik. Konflikter som den i Ukraine rammer erhvervslivet med gennembrudte forsyningskæder, manglende afsætning og generel markedsuro og inflation. Det er de brændende temaer, som eksperter og branchefolk drøfter på DI Fødevarer årsdag.

World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye