DI Fødevarer

Topchefer, iværksættere og investorer drøfter fremtidens fødevarer

Del

Klimakrise og en voksende befolkning globalt betyder at fødevarevirksomhederne skal tænke i helt nye baner – og at forbrugerne skal vænne sig til smagen af nye madvarer. Det er udfordringer som fremtrædende erhvervsledere, iværksættere og investorer drøfter på DI Fødevarers 25-års jubilæums årsdag, hvor også fødevareminister Jacob Jensen deltager.

Jakob Lave, banchedirektør i DI Fødevarer fra 1. december 2024
Jakob Lave, banchedirektør i DI Fødevarer fra 1. december 2024

Pressen inviteres til
DI Fødevarers årsdag 2024 – fremtiden er nu,
torsdag den 21. november kl. 10,
Industriens Hus på Rådhuspladsen i København.

Fremtidens fødevarer er på dagsordenen på årsdagen, men det er også fremtiden for fødevarevirksomhederne og derfor drøfter Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør, DI,
Johan Weimann, Regional President, Europe, Novonesis og Torben Emborg, CEO, Nestlé Danmark
, aktuelle udfordringer for erhvervslivet efter præsidentvalget i USA, Europas konkurrenceevne og den nærmeste fremtids geopolitiske usikkerhed.

Fødevareminister Jacob Jensen og DI Fødevarers nye branchedirektør Jakob Lave er på scenen for at drøfte ministerens fokus under det kommende danske EU-formandskab og ikke mindst hvilke vigtige prioriteringer fødevareerhvervet har.

På årsdagen er der smagsprøver på fremtidens fødevarer, men der er også en diskussion om, hvad investorerne vil kaste penge efter og hvad det er, vi som forbruger kommer til at spise fremover.

Hør f.eks. nogle spændende bud på de centrale spørgsmål fra stifteren af Årstiderne og nu også medstifter af Planetary Impact Ventures Søren Ejlersen, verdens bedste kok 2024 Rasmus Munk, køkkenchef og medejer, Alchemist og Randi Wahlsten, CEO & Founder, Matr Foods, som bl.a. fremstiller svampefermenterede fødevarer.

Det bliver en værdiladet diskussion om hvad skal vi spise i fremtiden, hvordan det falder i forbrugernes smag og hvordan måltidsvanerne bliver.

Og så dukker mejerist Hanne Nielsen, kendt for Chr. X-osten og for Havarthigården, en af landets tidligste fornyere af danske fødevarer, op – i egen høje, virtuelle person.

Kontakter

Tilmelding fra pressen og yderligere oplysninger: presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Billeder

DI Fødevarer holder årsdag 21. november 2024
DI Fødevarer holder årsdag 21. november 2024
Download
Jakob Lave, branchedirektør i DI Fødevarer pr. 1. december 2024
Jakob Lave, branchedirektør i DI Fødevarer pr. 1. december 2024
Download

Links

DI Fødevarer er en brancheorganisation under Dansk Industri med 250 medlemmer – lige fra små iværksættere til de største globale danske fødevarevirksomheder, som producerer alt fra lakridspiber til laksemousse. I DI Fødevarer arbejder vi for at organisere og fremme fødevarevirksomheder. Vi vil gøre Danmark til verdens mest attraktive land for fødevarevirksomheder at arbejde i og ud fra, så de kan bidrage mest muligt til et stærkt og cirkulært samfund.

Følg pressemeddelelser fra DI Fødevarer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Fødevarer

DI Fødevarers årsdag 2023: Hvordan skaber vi fremtidens fødevarer?10.11.2023 14:49:32 CET | Pressemeddelelse

Morgendagens fødevarer er højt på dagsordenen, i en tid hvor fødevarevirksomheder har høje ambitioner om bæredygtighed – og hvor de globale risici aldrig har være større. Fremfor alt – hvordan forener virksomhederne de store udfordringerne med forbrugernes ønsker? Dette er de centrale temaer på DI Fødevarers årsdag 2023, hvor fødevarerminister Jacob Jensen, fagfolk, erhvervsfolk og politikere drøfter løsninger.

DI Fødevarers årsdag 2022: Fødevarer i en forandret verden11.11.2022 10:23:20 CET | Presseinvitation

Corona, klima, korn, krise, konflikt og krig. Alt får konsekvenser for virksomhederne og for hvad der lander på forbrugernes tallerken. Energi- og fødevarepolitik er nu også sikkerhedspolitik. Konflikter som den i Ukraine rammer erhvervslivet med gennembrudte forsyningskæder, manglende afsætning og generel markedsuro og inflation. Det er de brændende temaer, som eksperter og branchefolk drøfter på DI Fødevarer årsdag.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye