Andelskassen i Viborg får centerdirektør med stærkt CV

Del

Titlen har i mange år været direktør, men for fire måneder siden ændrede Lisbeth Dalum Hansen den til erhvervskundechef i Andelskassen. Nu kan hun igen skrive direktør og denne gang centerdirektør for Andelskassen i Viborg.

Lisbeth Dalum Hansen er udnævnt til centerdirektør for Andelskassen i Viborg.
Lisbeth Dalum Hansen er udnævnt til centerdirektør for Andelskassen i Viborg.

Fredag den 15. marts er Lisbeth Dalum Hansen udnævnt til centerdirektør for Andelskassen i Viborg. En opgave hun tager imod med stor ydmyghed og også begejstring. At Andelskassen er i vækst, har været vigtig for hendes beslutning, men det afgørende er, at værdierne er på plads. For Lisbeths lange erfaring har lært hende, at når værdierne bliver levet, så kommer væksten nærmest af sig selv. Og at hun kommer til at stå i spidsen for et hold i en bank, der lever sine værdier, er hun ikke i tvivl om.

”Da jeg søgte jobbet som erhvervskundechef i Andelskassen, købte jeg fuldstændig ind i relationer og ’Sammen kan vi mere’. Jeg indrømmer også, at jeg var lidt skeptisk, for det er jo nemt at sige og skrive. Men i de sidste fire måneder har jeg bare oplevet mange kunder tilkendegive, at de rent faktisk oplever, at vi tager imod dem og behandler dem som gode relationer,” siger Lisbeth Dalum Hansen, der har et helt klart mål om, at Andelskassen skal være endnu mere synlig som en god relation og sparringspartner.

At valget faldt på Lisbeth, er der flere grunde til.  

”Lisbeth understøtter, at Andelskassen er mere en bank. Hun har et imponerende CV og er en virkelig tung profil ledelsesmæssigt og strategisk. Derudover bor hun Stoholm ved Viborg og har et virkelig stort netværk i området. Hun er en person, der begår sig godt, uanset hvem hun taler med. Og så er hun bare hurtigt blevet en god relation på holdet – det betyder meget,” lyder det fra Mikael Breinholt Juhl, områdedirektør i Andelskassen.

Selv har Lisbeth i de måneder, hun har haft sin arbejdsdag i Andelskassen, oplevet, at hendes CV og dermed forståelsen for forretning, strategi og vækstambitioner er en fordel.  

”Gennem de direktørstillinger, jeg har haft i en årrække, har det været min opgave at arbejde med bl.a. forretningsstrategi og ja, hæve sig op i helikopteren. Jeg har allerede nu mærket, at det gør, at jeg føler mig på hjemmebane, når jeg rådgiver erhvervskunder,” lyder det fra Lisbeth Dalum Hansen.

Hun er ikke i tvivl om, hvilken leder hun ønsker at være for holdet i Andelskassen i Viborg.

”Nu har jeg igen fået titel som direktør. Det betyder, at når der skal tages beslutninger, så peger pilen på mig, men i hverdagen er jeg en del af et virkelig godt hold, som har en kæmpe erfaring og hver især nogle gode og forskellige kompetencer. Jeg ser det lidt som et puslespil, som vi nu skal have samlet, og så skal vi synliggøre endnu tydeligere, hvem vi er, og hvordan vi kan være en god relation for både privat- og erhvervskunder,” siger hun med et stort smil og begejstring i stemmen.

Lisbeth har tidligere haft ledende stillinger hos bl.a. Alektum, Melin Medical, Sparxpres & Lindorff. Hun har tre børn – Mathilde på 20 år, Sofie på 18 år og Oskar på 16 år. Alle tre er gået i mors fodspor, når det kommer til sport – håndbold fylder derfor meget i både deres og Lisbeths liv.

Kontakter

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj og 18 afdelinger rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at alle har brug for gode relationer. Det er det, der får os til at sige højt, at vi er mere end bare en bank. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker. Det præger vores rådgivning af både privat- og erhvervskunder.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye