”Det er vigtigt for mig, at der er højt til loftet”

Del

Rasmus Hansen er fra 1. april ansat i Andelskassen i Horsens. Den 29-årige privatrådgiver siger dermed farvel til SparNord, hvor han er uddannet og for mere end syv år siden startede som studentermedhjælper.

Rasmus Hansen er startet som  privatrådgiver i Andelskassen i Horsens
Rasmus Hansen er startet som privatrådgiver i Andelskassen i Horsens

Lige nu er Rasmus i gang med at køre sin og kærestens datter på 10 måneder ind i vuggestuen. Det går over al forventning, og fra 1. april er han klar til et helt nyt kapitel. 

”Efter nogle gode år i Spar Nord er det lidt som at have en tom blok og en kuglepen. Det handler ikke bare om rådgivning, men også om det strategiske, og hvordan vi får kunder i bøgerne. Det her med at være med fra starten og tænke, hvor er vi så om et halvt år, tre år og fem år? Det er vildt spændende. Måske har jeg et iværksættergen, for jeg har altid drømt om at starte noget op. Det får jeg muligheden for nu,” lyder det fra Rasmus.

Dog er alt ikke nyt. Centerdirektør for Andelskassen i Horsens, Malene Marnow Glyngø og Rasmus har nemlig været kolleger i SparNord, og da han så Malenes opslag om hendes jobskifte, var der ikke langt til den første kop kaffe. I samtaler med Malene blev Rasmus yderligere tiltalt af at skulle være med til at starte et rådgivningscenter i en bank, som han forventer, at mange i Horsens ikke kender så meget til.

”Ud over at være med til at skabe noget nyt, så betyder det noget for mit valg, at det virker til, at der er højt til loftet i Andelskassen. Det er en bank med en flad struktur, korte beslutningsprocesser og derfor også en kort behandlingstid for kunderne, men det med relationerne betyder også meget for mig,” siger Rasmus og fortsætter

”En god relation er for mig ensbetydende med tillid. Det er afgørende, for kunderne skal altid opleve, at den, der sidder på den anden side af bordet, vil dem det bedste og tilbyder dem netop de løsninger, de har brug for. Jeg ønsker at tilbyde en differentieret rådgivning. For der er jo ikke to kunder, der er ens. Hvis tilliden er der, lærer jeg dem bedst at kende, og på den måde kan jeg bedst rådgive dem.”

Lige som den gode relation til kunderne er vigtig for Rasmus, vægter han også det gode kollegaskab. For ham betyder det alt, at der er højt humør, og at alle bidrager til en god hverdag. For som han siger: ”Vi er jo sammen otte timer om dagen.”

Rasmus har altid boet i Horsens, som han omtaler som en by i udvikling. En by, der bliver større, favner bredere og derfor også tiltrækker nye mennesker. Heriblandt folk fra Aarhus, der søger mod Horsens, hvor det er lidt billigere at bo.

Selv bor han sammen med sin kæreste og lille datter i et rækkehus i Bygholmbakker. Fritiden bruger han med familien og gode venner. Som tidligere spiller på førsteholdet på AC Horsens’ ungdomshold får han også set en del fodbold. Favoritholdet er engelske Tottenham, og derfor blev det også – før han blev far – til ture til England et par gange om året sammen med broren, en god ven og kæresten. Noget Rasmus håber at få tid til igen en dag.

Kontakter

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj og 18 afdelinger rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at alle har brug for gode relationer. Det er det, der får os til at sige højt, at vi er mere end bare en bank. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker. Det præger vores rådgivning af både privat- og erhvervskunder.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye