Horsens-baserede HM Entreprenør sælger ud af overskudsmateriel efter opkøb af konkursramt konkurrent

Del

Den konkursramte virksomhed Harry Andersen & Søn A/S blev etableret af Harry Andersen i 1935. Entreprenør- og ingeniørfirmaet arbejdede i anlægsbranchen, blandt andet for kommuner, virksomheder og Vejdirektoratet. Efter opkøb af boet sælges over 300 lots til anlægsbranchen via onlineauktion gennem Campen Auktioner.

Michael Mortensen indehaver af HM Entreprenør
Michael Mortensen indehaver af HM Entreprenør

Harry Andersen & Søn rendte ind i svære tider og erklæret konkurs. Kort efter skifterettens konkursbehandling meldte HM Entreprenør sig hurtigt som køber. Michael Mortensen, indehaver af HM Entreprenør udtaler at han planlægger at videreføre og færdiggøre igangværende projekter.

HM Entreprenør blev stiftet i 1971 af Henning Mathiassen og overtaget af Michael Mortensen i 2008. HM Entreprenørs kerneområder er jord, kloak, beton og belægning. Kunderne er offentlige, kommunale, forsyningsselskaber, hovedentreprenører og private virksomheder. Så både kundegrupperne og opgaverne indenfor anlægsbranchen danner dermed fin synergi for integrationen mellem to entreprenørvirksomheder.

Da Michael Mortensen ekspedit fik Harry Andersen & Søn i sigtekornet var det ikke firmaets inventar eller kundekartoteket der primært vakte hans interesse, men hovedsageligt muligheden at overtage erfarne medarbejdere, som Michael Mortensen efterfølgende trak fra Grindsted til Horsens.

Overtagelsen af konkursboet medførte desuden en del overskudsmateriel som ikke indgår i HM Entreprenør forretning. Når virksomheder går konkurs, står opkøbere ofte tilbage med værdifuldt inventar, som skal afvikles hurtigt. Auktioner gør det muligt at rydde overskudslageret og omdanne materiel til kontanter på kort tid. Michael Mortensen uddyber: -Udover at slippe for alt besværet ved at sælge overskudsmaterialet, er hastigheden for afvikling af overskudsmateriale er auktionsprocessen transparent, da bud og priser vises åbent. Dette skaber tillid hos køberne og kan bidrage til en retfærdig og gennemsigtig salgsproces og vi slipper selv for at bruge interne ressourcer på at sælge de hundredvis af varer enkeltvis. Ved at sælge overskudsmaterialer på auktion frigøres vores lagerplads, hvilket kan reducere lageromkostningerne og optimere HM Entreprenørs ressourceanvendelse.

Interesserede kan byde på de ca. 300 lots mandag den 11. december 2023 kl. 20. Auktionen omfatter entreprenør- og landbrugsmaskiner, herunder sneryddere, minigravere, traktorer, m.m. Dette giver en unik mulighed for at erhverve kvalitetsmaskiner til konkurrencedygtige priser og opgradere maskinparken eller tilføje ekstra udstyr til projekter.

Der afholdes eftersyn torsdag den 7. december 2023 kl. 13-16 på Orionvej 10, 8700 Horsens.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Hzm 825 læsser m/ gafler og skovl
Hzm 825 læsser m/ gafler og skovl
Download
Traktor Isiki model 325 M/ kost og saltspreder
Traktor Isiki model 325 M/ kost og saltspreder
Download
Stennedlægningsfræser Muratori MZ10XL 155
Stennedlægningsfræser Muratori MZ10XL 155
Download
Mandskabsvogne
Mandskabsvogne
Download
Fejekoste
Fejekoste
Download
Containere
Containere
Download
Schmidt Swingo feje/suge maskine
Schmidt Swingo feje/suge maskine
Download
Mobil-kompressor Ingersoll-Rand P130WD
Mobil-kompressor Ingersoll-Rand P130WD
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Danfoss frigiver kvalitetsindustrimaskiner til auktion20.12.2023 12:10:01 CET | Pressemeddelelse

Danfoss har truffet beslutningen om at flytte produktionen af radiatortermostater fra Viby J til Silkeborg. I forbindelse med denne omfattende ændring har virksomheden valgt at sælge en række maskiner, som ikke følger med til den nye destination, til maskinforretning Lynderup Group. Disse maskiner har alle været i brug helt frem til den sidste dag på det nuværende sted. Nu får du chancen for at erhverve dig disse velholdte og driftssikre maskiner, da de sættes på auktion hos Campen Auktioner.

Eksklusiv whisky- og portvinsauktion for hardcore entusiaster7.12.2023 14:17:40 CET | Pressemeddelelse

Er der ledige pladser i whiskyskabet, bør du holde øje med auktionsnr. 9495 hos Campen Auktioner. Fra én privat samler sættes værdifulde flasker med whisky og portvin fra vikinge-kultproducent til salg. Værdien af hver enkelt flaske er særdeles høj, og både flasker samt emballage er i fineste stand. Det hele bortauktioneres til højestbydende. Alene fra den eftertragtede Highland Park-himmel er der syv flasker.

Enestående kunstskatte fra 86-årige Johannes’ gemmer dukker op på auktion4.12.2023 11:37:30 CET | Pressemeddelelse

Vi har alle hørt om skatte, der har gemt sig væk, men sjældent har en historie været så hjertevarm og personlig som den, der udfolder sig hos 86-årige Johannes Abildtrup. En ægte skattejæger i sit eget hjem har opdaget kunstværker gemt i årevis. Nu står han klar til at dele disse skatte og deres historier med verden gennem en kommende auktion. En historie om kærlighed til kunst, rejser og livets overraskelser, der ikke længere kan holdes hemmelig.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye