Campen Auktioner A/S

Find dine unikke julegaver under hammeren

Del

Som året hastigt nærmer sig sin afslutning, inviterer Campen Auktioner til fysisk auktion i Randers. Auktionshuset står klar med en samling af kvalitetsmærker til konkurrencedygtige priser, som dermed gør denne auktion til det ideelle sted at starte din julegave-jagt. Samtidig benyttes lejligheden til at reflektere over året, der lakker mod enden. 

Bydere ved fysisk auktion
Bydere ved fysisk auktion

I løbet af 2023 præsenterede Campen Auktioner over 1.100 auktionskataloger, som tilsammen indeholdt flere hundrede tusinde lotnumre. Læs med her om tilbageblikket på nogle af de mere spektakulære auktioner.

MINETOG FRA MØNSTED KALKGRUPPER
I første kvartal blev der kørt ind i verdenen af transportmidler på skinner med bortauktioneringen af et minetog fra Mønsted Kalkgruber, som er verdens største kalkgruber. Gruberne har igennem mange år været et velbesøgt turistmål. Kalkgruberne er desuden kendt for et miljø, som er helt perfekt som overvintringssted for flagermus og til modning af velsmagende grubeoste. Men de helt unikke minetoge, som nu er blev solgt på auktion, har siden deres ankomst i 2011 været en stor del af oplevelsen for mange gæster i Mønsted Kalkgruber. Denne usædvanlige auktion fik et overraskende sporskifte, da togene tøffede afsted mod sit nye hjem, og blev en del af en helt ny type attraktion hos forlystelsesparken Sommerland Sjælland.

Det%20blev%20forlystelsesparken%20Sommerland%20Sj%E6lland%20som%20vandt%20budrunden%20med%20minetoge%20fra%20M%F8nsted%20Kalkgruber
Det blev forlystelsesparken Sommerland Sjælland som vandt budrunden med minetoge fra Mønsted Kalkgruber

LANGELANDSFESTIVAL
Konkursauktion over Langelandsfestivalen blev en begivenhed fyldt med nostalgi og muligheden for at erhverve sig et festivalminde. Efter 30 år måtte familiefestivalen desværre sige farvel, men dens arv lever nu videre gennem de mange farvefriske effekter fra festivaluniverset, hvor alt fra en giraftraktor til en strandbar blev bortauktioneret på en række onlineauktioner. Konkursauktionen var både en succesfuld og samtidig omfangsrig opgave med at sortere, registrere og bortauktionere alt inventaret og merchandise fra festivalen, hvor der blandt køberskaren både talte erhvervskunder samt tidligere festivalgæster. 

Konkursauktion%20over%20Langelandsfestivalen
Konkursauktion over Langelandsfestivalen

EN KÆMPE SPECIALBILSAMLING
En anden ekstraordinær auktion startede med en storsamlers erkendelse af, at én bil giver frihed, og slutter med erkendelsen af, at hundredvis af biler giver det modsatte. Slutter og slutter er måske så meget sagt. Men det var i hvert fald en samler, der nu trak en streg i sandet. Den samler hedder Villy, og på et tidspunkt var der omkring to hundrede biler i hans lader, haller og garager. Det blev Campen Auktioner som fik opgaven med bortauktionering af samlingen. Auktionshuset har en solid forhistorie som dygtige til at opstøve både ladefund og komplette frasalg af hele samlinger. Ikke desto mindre udgjorde dette salg af Villys biler et af de største online enkeltsalg af nogen dansk bilsamling siden Aalholm Slot for cirka ti år siden. Hvilket nok gør det til den næststørste specialbilssamlingsauktion nogensinde set i Danmark. Der var 145 biler under hammeren. 

Et%20lille%20udsnit%20af%20specialbilerne%20som%20var%20fordelt%20i%20p%E5%20flere%20loakationer
Et lille udsnit af specialbilerne som var fordelt i på flere loakationer

AUKTIONSAKADEMI FOR KVINDER
I samarbejde med Q-vinderne, en netværksgruppe for kvinder i Randers, skabte Campen Auktioner plads til diversitet, underholdning, undervisning og mangfoldighed, idet de lancerede et auktionsakademi specielt rettet mod kvinder. Inden deres fysiske auktion arrangerede auktionshuset et event, med fokus på samvær og vidensdeling. Med en rundvisning i det store auktionshus, en prøveauktion med gevinster samt tapas og vinsmagning, valgte knap 80 kvinder at købe billet og deltage i arrangementet som sluttede med en offentlig auktion, der var åben for alle. "Dette initiativ har åbnet dørene for flere kvinder, der ønsker at deltage aktivt i auktionsmiljøet og det er vi glade for at være del af" fortæller Anna Stockfisch Lintrup, eventmanager hos Campen Auktioner og arrangør af begivenheden. 

Auktionsakademi%20for%20kvinder%20med%20trips%20og%20tricks%20om%20auktioner
Auktionsakademi for kvinder med tips og tricks om auktioner

JULEAUKTION MED JULEGAVEIDÉER
Auktionshusets kommende juleauktion lover, at kataloget indeholder spændende og eftertragtede effekter til potentielt favorable priser, så du kan spare penge på dine julegaveindkøb. Blandt de luksuriøse accessories kan blikket rettes mod fornemme mærkevarer som Louis Vuitton, Breitling, B&O, Cartier, Apple, Ray-Ban, Bose, Calvin Klein, m.m. Der er også mulighed for at byde på biler, en fiskekutter, beboelsescontainer, et varieret udvalg af cykler både med og uden el, m.m. Campen Auktioner skaber dermed en unik mulighed for alle, der ønsker at finde den perfekte gave eller forkæle sig selv op til jul. 

FYSISK OG VIRTUELT SAMSPIL TORSDAG DEN 7. DECEMBER 2023
Campen Auktioner forener det fysiske og virtuelle rum den 7. december 2023 klokken 18. Juleauktionen afholdes på Myntevej 2, 8920 Randers. Dørene åbner allerede kl. 9, så hele dagen kan interesserede få et nærmere kig på auktionseffekterne.

Auktionshuset er opmærksom på den travle december måned, og håber at blive en ny og værdsat del af folks juletraditioner. Derfor er det, cirka en time inden auktionsstart, muligt at varme op med æbleskiver, smagsprøver på julekager, lækkerier fra pølsevognen samt kaffe og kakao for at tilfredsstille de sultne og tørstige sjæle.

For dem, der ikke har mulighed for at deltage fysisk, er der stadig mulighed for at være en del af begivenheden. Auktionshuset har skruet op for tilgængeligheden ved at tilbyde en live stream, der gør det muligt at deltage online. Forhåndsbudene omdannes til livebud lige inden selve auktionen, og således kan man følge med hjemmefra med både lyd og billede direkte fra auktionshallen.

Den stigende interesse har åbnet nye muligheder for Campen Auktioner, der stræber efter at forblive Danmarks mest alsidige auktionshus og skabe unikke auktionsoplevelser. Campen Auktioner formidler næsten alt i deres spændende og alsidige auktioner, der både foregår online og fysisk, hvor både købere og sælgere findes blandt private og virksomheder.

Kontakter

Billeder

Ford Focus, RS 2,3L - helt speciel model som har være omtalt i Bilmagasinet (april 2016, s. 58-67)
Ford Focus, RS 2,3L - helt speciel model som har være omtalt i Bilmagasinet (april 2016, s. 58-67)
Download
Breitling Chronomat A1335 herre armbåndsur
Breitling Chronomat A1335 herre armbåndsur
Download
Fiskekutter med indvendig motor og lille kahyt
Fiskekutter med indvendig motor og lille kahyt
Download
20 fods beboelsescontainer med lille bryggers, lille køkken samt brusebad og toilet
20 fods beboelsescontainer med lille bryggers, lille køkken samt brusebad og toilet
Download
Louis Vuitton armbånd sort skind med guld hardware
Louis Vuitton armbånd sort skind med guld hardware
Download
B&O høretelefoner Jack-jack stik og opbevaringspose medfølger
B&O høretelefoner Jack-jack stik og opbevaringspose medfølger
Download
BioMega elcykler, unisex, ubrugt
BioMega elcykler, unisex, ubrugt
Download
Køkkenmaskine, Schäfer, 1200W, ubrugt
Køkkenmaskine, Schäfer, 1200W, ubrugt
Download

Vedhæftede filer

Campen Auktioner A/S

Campen Auktioner er et auktionshus, som sælger alt fra køretøjer, tøj og brugskunst til overskudslager og meget andet. Alt dette foregår via deres online og fysiske auktioner i deres auktionshuse, og du kan som privat og eller som virksomhed både sælge og købe på auktionerne. Der er mange fordele at hente, uanset om du kommer for at købe noget til eget hjem eller virksomhed, eller du kommer for at tjene penge på det, som du har stående. 

Følg pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Campen Auktioner A/S

Danfoss frigiver kvalitetsindustrimaskiner til auktion20.12.2023 12:10:01 CET | Pressemeddelelse

Danfoss har truffet beslutningen om at flytte produktionen af radiatortermostater fra Viby J til Silkeborg. I forbindelse med denne omfattende ændring har virksomheden valgt at sælge en række maskiner, som ikke følger med til den nye destination, til maskinforretning Lynderup Group. Disse maskiner har alle været i brug helt frem til den sidste dag på det nuværende sted. Nu får du chancen for at erhverve dig disse velholdte og driftssikre maskiner, da de sættes på auktion hos Campen Auktioner.

Eksklusiv whisky- og portvinsauktion for hardcore entusiaster7.12.2023 14:17:40 CET | Pressemeddelelse

Er der ledige pladser i whiskyskabet, bør du holde øje med auktionsnr. 9495 hos Campen Auktioner. Fra én privat samler sættes værdifulde flasker med whisky og portvin fra vikinge-kultproducent til salg. Værdien af hver enkelt flaske er særdeles høj, og både flasker samt emballage er i fineste stand. Det hele bortauktioneres til højestbydende. Alene fra den eftertragtede Highland Park-himmel er der syv flasker.

Enestående kunstskatte fra 86-årige Johannes’ gemmer dukker op på auktion4.12.2023 11:37:30 CET | Pressemeddelelse

Vi har alle hørt om skatte, der har gemt sig væk, men sjældent har en historie været så hjertevarm og personlig som den, der udfolder sig hos 86-årige Johannes Abildtrup. En ægte skattejæger i sit eget hjem har opdaget kunstværker gemt i årevis. Nu står han klar til at dele disse skatte og deres historier med verden gennem en kommende auktion. En historie om kærlighed til kunst, rejser og livets overraskelser, der ikke længere kan holdes hemmelig.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye