Spar penge året rundt med isolerende gardiner

Del
I en tid med større fokus på klimaet og dyrere varmeregninger grundet krig og inflation kan du slå to fluer med ét smæk ved at installere isolerende gardiner i din bolig og på din arbejdsplads. Vi har interviewet en gardinekspert omkring fordelene ved isolerende gardiner.

Isolerende gardiner kan hjælpe dig med at reducere udgifterne til din el- og varmeregning.

Vi har talt med gardinspecialist Alex Rytter Pedersen fra Gardinmageren.dk om, hvordan forbrugeren kan spare penge og beskytte miljøet ved at installere isolerende gardiner i hjemmet.

Som administrerende direktør i Gardinmageren har Alex Rytter Pedersen mere end 15 års erfaring med at rådgive virksomheder og private om valget af de rette isolerende gardiner til hjemmet og arbejdspladsen i København og på resten af Sjælland.

Hvordan fungerer isolerende gardiner?

Isolerende gardiner fungerer ved at skabe et isolerende lag mellem vinduet og det rum, hvor gardinerne hænger. Dette lag reducerer varmeoverførslen mellem de to områder, hvilket hjælper med at holde varmen inde i rummet om vinteren og ude om sommeren.

- Du kan som indehaver af nogle moderne, isolerende gardiner altså både have glæde af dem om sommeren og om vinteren, udtaler Alex Rytter Pedersen.

- Typisk er isolerende gardiner fremstillet af tunge materialer, såsom bomuld, fløjl eller særlige typer af stof, som er designet til at isolere, fortæller han.

Isolerende gardiner kan også være designet med en termisk belægning på bagsiden, som reflekterer varmen tilbage ind i rummet eller afholder varmen fra at trænge ind. Dette kan give en yderligere isoleringseffekt og bidrage til at reducere energiforbruget i hjemmet.

Hvor mange penge kan du spare på energiforbruget med termogardiner?

Udgifterne til varmen udgør op mod 50% af husstandens samlede energiforbrug.

- Hvor mange penge du kan spare ved at installere isolerende gardiner, afhænger af flere faktorer, såsom husets isoleringsniveau, størrelsen på vinduerne og typen af gardinerne, siger Alex Rytter Petersen.

Afhængigt af hvilken type af vinduer, du har, vil du dog forventeligt kunne reducere dit energiforbrug til varme betragteligt. Med tiden bliver denne besparelse således bestemt ikke til småpenge.

- Så selvom et par nye gardiner godt kan koste over 10.000 kr., så er pengene i det lange løb tjent hjem igen, samtidig med at du reducerer dit klimaaftryk, udtaler Alex Rytter Pedersen.

Flere fordele ved isolerende gardiner

Fordelene ved isolerende gardiner stopper ikke med, at du kan spare gode penge på sigt og være med til at redde klimaet.

- De tykke materialer i isolerende gardiner kan faktisk også hjælpe med at reducere støj fra gaden og dine naboer samt skabe bedre akustik i rummet, siger Alex Rytter Pedersen.

- Derfor vælger mange virksomheder også at installere denne type af gardiner.

Når gardinerne er trukket for om sommeren, kan de også hjælpe med at beskytte dit hjem og dine møbler mod solens skadelige UV-stråler. Dette kan være med til at forhindre, at dine møbler og tæpper falmer.

Samlet set kan isolerende gardiner hjælpe med at forbedre dit hjem eller din arbejdsplads på flere måder og samtidig være en god investering for at spare på varmeregningen og gøre dit hjem eller kontor mere behageligt.

Du kan læse mere om isolerende gardiner her

Nøgleord

Kontakter

Gardinmageren.dk
Alex Rytter Pedersen
Tlf.: 44 44 55 55
E-mail:info@gardinmageren.dk

Billeder

Information om KH-Online

KH-Online
KH-Online
Vesterbrogade 20, 3th.
1620 København V

53 70 50 60https://kh-online.dk

Kontakt:

Gardinmageren.dk

Alex Rytter Pedersen

Tlf.: 44 44 55 55

E-mail:info@gardinmageren.dk

Følg pressemeddelelser fra KH-Online

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KH-Online

Ny ejerkreds, ny bestyrelse og ny retning for Media Group Denmark28.2.2024 11:57:59 CET | Pressemeddelelse

Media Group Denmark (MGDK) har fået ny ejerkreds og for første gang i virksomhedens historie; en professionel bestyrelse. Ejerkredsen består nu af Henrik Rothenbücher, Rikki Tholstrup Jørgensen og Benjamin Raun. For at styrke mediehuset har ejerkredsen sammensat en professionel bestyrelse, der skal være med til at sikre, at den nye retning, som mediehuset bevæger sig i, bliver en bæredygtig succes.

Dansk Innovation Hædret på Global Scene: En Revolutionerende Løsning på Vold og Trusler i Sundhedssektoren22.2.2024 14:09:32 CET | Pressemeddelelse

I en storslået ceremoni i Dubai, Health 2.0, er den danske organisation S.T.O.P. Pædagogisk Sikkerhed® blevet tildelt den prestigefyldte ”Outstanding Leadership” pris. Denne anerkendelse markerer en væsentlig milepæl for Danmark på den internationale arena, idet S.T.O.P. står i spidsen for en revolutionerende tilgang til at tackle nogle af de mest presserende udfordringer i social- og sundhedssektoren: vold og trusler mod sundhedspersonale.

Julen er ikke kærlighedens tid: Tre råd til at undgå stress og spændinger mellem partnere16.12.2023 08:38:30 CET | Pressemeddelelse

I den ofte forjagede og forventningsfyldte juletid, erfarer mange ægtepar, at presset på forholdet vokser. Denne sæson, som burde være præget af glæde og samvær og kærlighed. Julen kan resultere i forhøjet stress og mindsket fokus på de kvaliteter, der plejer at holde forholdet solidt. I Danmark er der rigtig mange danskere, der oplever forhøjet press i parforholdet i løbet af julemåneden. For nogle ender krisen med at være permanent.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye